Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

TAKSİCİMİ SUÇLU YOKSA KURALLARA UYAN DRAGSTARMI !!!!

REKLAM ALANI
    PAGEUP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA VİRAGO XV250
    Geçenlerde e-5 harem istikametinde gördüm,45 li saçı sakalı beyazlamış ( belkide üyelerimizdendir bir amcam yamaha drag starıyla yol alıyodu,bende eşimle sol şeritten ağır ağır kasa kasa gidiyoruz,amcamın arkasına neptünlü :D bir taksici abim yanaştı,korna selektör kıyamet koparıyor,ben ilk başta yol istiyo sandım ama yanılmışım arka selede oturan bayana bıyık büküyormuş!eşim gösterdi,
    Ben araba kullandığım için sinir kıyameti yaşarken,motorsikletli kardeşim hızını yavaşlattı ve sağa çekti taksici biraz daha tahrik ettiysede başaramadı,o kişi burdaysa elinden öperim,trafikte motorsiklet kullanan bir kişinin sinirlerinin alınmış olması gerekir diyen bir akrabam vardı,çok haklıymış doğrusu..
    neden diyorum bizim trafiğimizde ahlak yok,motorsiklet kullananlara yapılan hakaret vs..artık kurallara uymak ölümü getirir oldu..
    erdem_cengiz, APALA, M.balibey ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    canerol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin-Rally250-z300
    ben olsam plakasını alır yerini öğrenir sonra
    bir gece ansızın gelebilirim
    erdem_cengiz bunu beğendi.

Motosikleti
    YAMAHA VİRAGO XV250
    Hehehe Bak yakında bir dragstar yada xv535 alıcam acaba diyorum eyerin oraya bezbol sopası için bi yer yaptırsammı,aklıma madmax filimi geldi hani motorlular saldırıyodu arabalara , tv de cam çerçeve indirirken beni görürseniz şaşırmayın :D '' şoook haberrr '' Deliren motorcu taksiciye saldırdı,))
    erdem_cengiz bunu beğendi.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Ben trafikte motosikletle çok sorun yaşanların (eğer kurye falan değillerse) aşırı sinirli veya panik olduklarını düşünüyorum. Motosiklet korkak işi değil, korkmadan dikkatle sürünce o kadar sorun olmuyor

hayat2teker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 250
    "artçı bayana bıyık bükme" ... sağlam dayak sebebi

Motosikleti
    YAMAHA VİRAGO XV250
    Korku iyidir adrenalin salgılatır seni türlü tehlikelerden korur :D korku insana hayatta kaldığını ve bidaha yapma diyen annesi gibidir.
    Korkmuyorum ve kaza yapmadım diyen motorcu varmıdır aramızda,yoktur...varsada tabuttadır
    Hocam korkunun tadı hızla giderken ön tekere gelen küçük bir taşa bakar,acıııııı tüüğğ :DD

yakuza_64 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gt250r 2012...
    belki kuryeler yuzunden belkı de bu 4 tekerlerın algısı dusuklugunden mı bılmyıorum kurallara uyup bır şerıtte yol olsan bır dert aralarda slalom yapsan bır dert şerıdımızde gıdıyoruzz arkamızdakıler bızı yok saymak ve o bulundugumuz bosluga kendı 4 tekerlerı sokma derdındeler sollama amaclı motor lu ısen şerıtte en uygun nıyeyse hep bızımkısı oluyor cok guzel ustumuze kırıyorlar.taşıyın yanınızda bır ıkı tavuk yumurtası sallayın 4 tekerın ustune gıtsınn

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı PAGEUP adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Korku iyidir adrenalin salgılatır seni türlü tehlikelerden korur :D korku insana hayatta kaldığını ve bidaha yapma diyen annesi gibidir.
    Korkmuyorum ve kaza yapmadım diyen motorcu varmıdır aramızda,yoktur...varsada tabuttadır
    Hocam korkunun tadı hızla giderken ön tekere gelen küçük bir taşa bakar,acıııııı tüüğğ :DD
    80 km hızla viraj dönerken 15-20 santim genişliğinde kum birikintisinden geçtim, motosikletin önü sadece biraz sallandı. Küçücük taş değil bir torba dolusu taş motosikletin dengesini bozamıyosa neyinden korkucam.

Motosikleti
    YAMAHA VİRAGO XV250
    işte beklediğim cevap buydu )

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:58 ----------

Alıntı yakuza_64 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    belki kuryeler yuzunden belkı de bu 4 tekerlerın algısı dusuklugunden mı bılmyıorum kurallara uyup bır şerıtte yol olsan bır dert aralarda slalom yapsan bır dert şerıdımızde gıdıyoruzz arkamızdakıler bızı yok saymak ve o bulundugumuz bosluga kendı 4 tekerlerı sokma derdındeler sollama amaclı motor lu ısen şerıtte en uygun nıyeyse hep bızımkısı oluyor cok guzel ustumuze kırıyorlar.taşıyın yanınızda bır ıkı tavuk yumurtası sallayın 4 tekerın ustune gıtsınn
    kör noktaya geliyorlar hocam kör gözleri görmüyor,

yakuza_64 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gt250r 2012...
    işte beklediğim cevap buydu )

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:58 ----------

kör noktaya geliyorlar hocam kör gözleri görmüyor,
    bakan korr.ben motordan cok araba ıle zaman gecırıyorum arabadan cok mtora dıkkat eder oldum onumde gıden olursa ozellıkle mesafelı oluyorum ustunde can var ne olsaa

canerol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin-Rally250-z300

Motosikleti
    YAMAHA VİRAGO XV250
    Korna çalıyosun baltayı görünce geri vites :D bu arada o baltayı nereye gizlemiş o hocam belliki ağaç kesmeye gidiyor :D

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

O artçı bayana bıyık burkan şerefsizi hadım etmek lazım. Bi bitmiyor namussuzlar,aksine günden güne artıyorlar.

O motosikletli abiye de tebrikler,sinirlerine hakim olamasaymış hem kendine hem artçıya sıkıntı olusturabilicek bir durum olabilirdi.

Zaman zaman bende annemi artçı alıyorum,bilirim bu kokuşmuş insan müsveddelerinin saçma sapan hareketlerini.

Topuna kibrit suyu....
    M.balibey bunu beğendi.

amaninmb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    QJ Motor- VPS 125
    Hehehe Bak yakında bir dragstar yada xv535 alıcam acaba diyorum eyerin oraya bezbol sopası için bi yer yaptırsammı,aklıma madmax filimi geldi hani motorlular saldırıyodu arabalara , tv de cam çerçeve indirirken beni görürseniz şaşırmayın :D '' şoook haberrr '' Deliren motorcu taksiciye saldırdı,))
    muşta iyidir...
    M.balibey bunu beğendi.
    "men dakka dukka"

Motosikleti
    YAMAHA VİRAGO XV250
    bu arada kawasaki n500 hakkında bilgisi olan varmı benim boy 1.81 sizce nasıl durur !özellikle kullanan varmı..

M.balibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bu tiplere he uyuz olmuşumdur damacanaya niyetlenirler ördeğe tavuğa eşeğe hiç uyuşturmadan hadım edecen bunları

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben trafikte motosikletle çok sorun yaşanların (eğer kurye falan değillerse) aşırı sinirli veya panik olduklarını düşünüyorum. Motosiklet korkak işi değil, korkmadan dikkatle sürünce o kadar sorun olmuyor
    ankara da değil mi?
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)