Oxford of 412 Depo Ustu Canta -- Depo Ustu Cantalar Hakkinda
Reklamlar
-
Merhabalar
Gunluk kullanim icin depo ustu canta ariyordum.
http://www.anesmotor.com/?urun-345-Oxford-OF-412-Depo-Ustu-Canta.html
Sizce bu model nasil kullanan varsa yorumlarini alabilir miyim ?
Ya da herhangi bir depo ustu canta kullanan varsa kullanisli midir acaba depo ustu cantalar ?
Iyi forumlar .... Guzel gunler ....
Reklamlar
-
çantayı aldıgın zaman manevra yapabilicekmisin çanta 10 numara 5 yıldız olsa bile o oldugu zaman sen şehir içinde rahat manevra ypabileceksen al
PİSTON SARMIŞ HAYATIMA SEGMAN ATSAN NE FAYDA...
-
Aynı tipte hein gerick kullandım. Dikkat edilmesi gereken mıknatısları kumaşın altında olmasına ragmen benim depomda değdiği yerlerde matlık oluştu.
Bende siyah bantla kapladım temas eden kısımları.
Seyahatlerde çok işime yaradı. Mükemmel bir hacim sağlıyor. Fakat fazla doldurduğunda göstergeleri görmek sorun oluyor.
Dönüş manevralarında bir sorun olmadı bende. Tavsiye ederim.
-
gazo0202 adlı üyeden alıntı
Merhabalar
Gunluk kullanim icin depo ustu canta ariyordum.
http://www.anesmotor.com/?urun-345-Oxford-OF-412-Depo-Ustu-Canta.html
Sizce bu model nasil kullanan varsa yorumlarini alabilir miyim ?
Ya da herhangi bir depo ustu canta kullanan varsa kullanisli midir acaba depo ustu cantalar ?
Iyi forumlar .... Guzel gunler ....
çantayı motosiklette denemeni tavsiye ederim dönüşlerde problem olabiliyor. ben deneyerek aldım .
-
Teşekkürler deneyip göreceğim bakalım nasıl olacak
-
selamlar gazo arkadaşım hacim olarak 38lt. olduğu yazıyor sitede depo üzeri için oldukça kalıplı gibi geldi bana kullanımını etkileyebilir benim arkada kappa 35 çantam var depo üzerinde olduğunu hayal ediyorum şimdi pek kullanışlı olacağını sanmıyorum deneme imkanın varsa mutlaka deneyip gör ve kararını buna göre ver güvenli sürüşler
-
Depo üstü çantalar güzel, manevra yapmada sıkıntı olmuyo ama deponun cilasını çiziyo 3-4 kere kullanmama rağmen deponun üzerinde çantanın alt kısmının değdiği yerlerde binlerce küçük çizik oluştu.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)