Motosikleti olupta hiç kaza yapmayan varmı ?
Reklamlar
-
Merhabalar gece gece aklıma geldi motosikleti olupta dikkatlı olanlar varmı aramızda hiç kazaya karışmamış olan sürücüler vardır muhakkak ben mesela ön freni ani sıkma sonucu motor kaydı ama yere felan düşmedim allah'a şükür kazaya karışmadım. Herkeze kazasız belasız sürüşler...
Reklamlar
-
Ben kışın ön frene dokunmamla yere kapaklanmıştım. Onun dışında trafik kazasına karışmadım hiç.
-
ben hiç yapmadım gerçi daha yeniyim 4 ay oldu 2000 km yol yaptım..
bende bir huy var bir tehlike oldumu ön freni o kadar az sıkıyorumki millet sonuna kadar asılır düşer ben sıkmadığım için çarpacam biyerlere o anda ön tekerleğin kitlenmesinden çok korktuğum için sıkamıyorum ister istemez sıkamayıncada kaçacak yer arıyorum bulursam (bugüne kadar buldum) kaza yapmıyorum
-
yetişkin bi kangalı 50km. hızla altıma aldım ancak düşmedim Allah korudu başkada kazam yok.
-
bi köpeğe 100 le çarptım. İstemesemde 80 kg kadar cins köpeği 2 ye böldüm. 2 ci viteste bi tofaşa girdim. Bi sarhos motoruyla bana yandan girdi 2 hafta kalkamadım. 10 larca kez motoru yatırdım. Başka kazam yok şükür
-
Kaza yapmayan yoktur yapacak vardır
Düşmeyen yoktur düşecek vardır doğrusu bu sanırım. :D
ölümün seni nerde beklediğini bilemezsin..
-
hiç kaza yapmamış motorcu yoktur henüz kaza yapmamış motorcu olabilirde
-
Kaza da demeyelim de...
Düşmemiş motosiklet sürücüsü yoktur, düşecek olan vardır
-
nazar değmesin ben..
-
-
Ben de yeniyim daha 600 km. Herhangi bi kaza yapmadım. Çok dikkatli sürüyorum yol hakkı benim olsa bile yol veriyorum trafikte aralara girmiyorum vs. Tabi kaza geliyorum demez istediğimiz kadar dikkatli olalım
-
motosikletle değil de daha 1 ay önce aldığım güzelim arabamla 4 gün önce şirinevler civarında tahminen 2012 veya 2013 model mercedes marka bi jipe arkadan fena geçirdim.
ama asıl şaşılacak olay, ben, aha şimdi s.çtık derken adam arabadan indi önce arka tampona baktı, sonra bana baktı sonra bastı gitti. işin o tarafını hala çözemedim. çalıntımıydı
neydi artık. adamın yerinde ben olsam elime geçen sopayla ilk önce bana çarpana sonra arabasına değişik işlemler uygulardım. ama hoşgörü güzel bi'şey tabi
-
-
adem80 adlı üyeden alıntı
bi köpeğe 100 le çarptım. İstemesemde 80 kg kadar cins köpeği 2 ye böldüm. 2 ci viteste bi tofaşa girdim. Bi sarhos motoruyla bana yandan girdi 2 hafta kalkamadım. 10 larca kez motoru yatırdım. Başka kazam yok şükür
adem abi daha ne olacak mucize adamsın :D
bende 1 kere mıcırlı yolda yoldan çıktım daha motora başlayalı -1 hafta olmuştu duvara vuracağıma toprakta yatırdım motoru hızımda 30 40 cıvarıydı.
kaza yapmamış motorcu yoktur henüz yapmamış vardır.kazasız belasız sürüşler dilerim.
-
-ZERO- adlı üyeden alıntı
motosikletle değil de daha 1 ay önce aldığım güzelim arabamla 4 gün önce şirinevler civarında tahminen 2012 veya 2013 model mercedes marka bi jipe arkadan fena geçirdim.
ama asıl şaşılacak olay, ben, aha şimdi s.çtık derken adam arabadan indi önce arka tampona baktı, sonra bana baktı sonra bastı gitti. işin o tarafını hala çözemedim. çalıntımıydı
neydi artık. adamın yerinde ben olsam elime geçen sopayla ilk önce bana çarpana sonra arabasına değişik işlemler uygulardım. ama hoşgörü güzel bi'şey tabi
İyl olup olmadığını sordu mu ? 2012 model arabası olan adam ın gırla parası ve adamı vardır.O birşekilde halleder.Yapması gerekeni yapmış helal olsun.Bi şekilde halleder o.
-
-
Ben son 1 haftaya kadar hiç kaza yapmamıştım ki geçen gün önüme fırlayan biri yüzünden yere düşene kadar :( Allah a şükür 5 senede ufak bir kaza
-
daha öncede yazdım yine yazıyorum."Çok gezen tavuk ayağında bok getirir".
umarım açıklayıcı olmuştur
-
Valla ben yaparsam kazayı yolda giderken ağzımın bozuk olmasından yapıcam yolda sakin sakin giderken hiç ters giden bişey olmuyo ama ağzımı bozunca beni sollayan sıkıştıran önümde ani fren yapanlar oluyo geçen sefer 130 tl masraf çıkınca o morel bozukluğuyla aldım turluyom 3 kez arkadan gömücektim yan yatmaktan son anda kurtuldum ön fren sağolsun ilk defa ön freni bu kadar sert kullandım ve işe yaradı çünki arka fren tutmuyodu neyseki yaptırdım orjinal teli takıldı arkadaşlar yola çıkarken en azından bi besmele çekin küfür etmeye başlayınca işler ters gidiyo dikkat dağılıyo gerçekten...
-
kaza yapmamış adama motorcu demem ben :p
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)