Motosikleti olupta hiç kaza yapmayan varmı ?
Reklamlar
-
elinde sonunda ya siz düşersiniz ya biri çarpar
doğanın kanunu...
Reklamlar
-
25 sene..
yazmak istemiyorum..nazar filan değmesin sonra...
-
Samet Ağır adlı üyeden alıntı
25 sene..
yazmak istemiyorum..nazar filan değmesin sonra...
Maşallah size : )
AsLaNLaR ve SıRTLaNLaR HiÇBiR ZaMaN DoST OLaMaZLaR..
-
rs_guven adlı üyeden alıntı
Başka kazan yok mu? Daha ne olsun abi. Sag olduğuna şükür et.
hatırlamadığım kazalar olabilir bikaç yüz bin km yapmış biri olarak normal karşılıyorum artık. O saydığım kazaların %95 i 10 yıl ve öncesine ait. Artık daha dikkatliyim.
-
Acemiyim daha 2 aydir hic kaza yapmamistim yapmam da saniyordum dun hafif yagis vardi buff`imi kovboy gibi burnuma cektim.
Kaskimi taktim triplere girdim. Motoru calistirdim 2m sonra saga donerken arka teker patinaj cekti ve yere kapaklandim :D :D :D
-
canerol adlı üyeden alıntı
adem abi daha ne olacak mucize adamsın :D
bende 1 kere mıcırlı yolda yoldan çıktım daha motora başlayalı -1 hafta olmuştu duvara vuracağıma toprakta yatırdım motoru hızımda 30 40 cıvarıydı.
kaza yapmamış motorcu yoktur henüz yapmamış vardır.kazasız belasız sürüşler dilerim.
sağol arkadaşım. Olur o kadar. Allah kimseye kaza bela vermesin.
-
adem80 adlı üyeden alıntı
hatırlamadığım kazalar olabilir
bikaç yüz bin km yapmış biri olarak normal karşılıyorum artık. O saydığım kazaların %95 i 10 yıl ve öncesine ait. Artık daha dikkatliyim.
Benim de henüz iki yılım bile olmadı. iki önemli kazamı da ilk yıl içinde yaptım.
-
10000km scooter la 20000 de chopper la yaklaşık 1000km de mobiletle gezdim kazasız Allaha şükürr :D
-
Bir tek babamın kullandığı motor ile 10 yaşında iken otobanda düşmüştük. yerde yağ vardı motor kaydı.
onun haricinde çok şükür hiç bir kazam olmadı. Allah düşmanımın başına vermesin.
Kendime ait 1995 den beri motor kullanıyorum. 2006 dan bari A2 ehliyetli kullanıyorum.
-
macar_93 adlı üyeden alıntı
İyl olup olmadığını sordu mu ? 2012 model arabası olan adam ın gırla parası ve adamı vardır.O birşekilde halleder.Yapması gerekeni yapmış helal olsun.Bi şekilde halleder o.
hiçbirşey konuşmadı sadece baktı gitti. ben de anlamadım
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)