Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

İzmir - gürçistan yol fotoğrafları video

REKLAM ALANI
    motokurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki V stron dl1000 .HONDA CBR 250 R-SENATÖR 150
    Beğeneceğinizi umduğun bir video iyi syirler lütfen link e tıklayın http://www.youtube.com/watch?v=nKkvRSFr6mk
    turkish39 ve DEISIS bunu beğendiler.
    DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    mh drift, phamtom-inazuma250-calibre250
    atmıştın abi bu linki banada hayranlıkla sonuna kadar izledim bu hafta sonu musaitsen çeşme veya kuş adası düşünüyoruz arkadaşla hava açık olursa düşünürsen beraber olsun..

muhittinKaplan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tracer900
    Hava Kapalı Maalesef.

motokurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki V stron dl1000 .HONDA CBR 250 R-SENATÖR 150
    Alıntı ak1n adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    atmıştın abi bu linki banada hayranlıkla sonuna kadar izledim bu hafta sonu musaitsen çeşme veya kuş adası düşünüyoruz arkadaşla hava açık olursa düşünürsen beraber olsun..
    Evet ,bende şimdi hava durumuna baktım; Hava bu hafta yağmurlu görünüyor inşallah başka bir zaman görüşmek üzere hoşçakal
    DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.

Motosikleti
    mh drift, phamtom-inazuma250-calibre250
    hava açmış gibi gözüküyor abi olurda çıkmayı planlarsan bana ulaş numaram mesajlarında vardı sabah sabah arayıp rahatsız etmek istemedim..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)