Başlangıç için virago xv535 yada 250 arıyorum boyum 1.81 kilo 85 sizce kötü dururmu,en sevdiğim modellerden birisi,
gv250 hysung başlnagıçta iyi oda olabilir,bu yüzden tecrübelerinize ihtiyacım var.Tşk.
Başlangıç için virago xv535 yada 250 arıyorum boyum 1.81 kilo 85 sizce kötü dururmu,en sevdiğim modellerden birisi,
gv250 hysung başlnagıçta iyi oda olabilir,bu yüzden tecrübelerinize ihtiyacım var.Tşk.
gv 250 al kafan rahat olsun.259 cc choper mi ne diyorlar bu sınıfın adını tam bilmiyorum bu katogoride 0 kmsi satılan en mantıklı motor gv 250
KeaSH-07 Bu arada askerliğimi antalya demrede yaptım ,biraz araştırdım gv250 kore malı sanırım suzukiye bir ara parça imalatı yapmış sonra kendi şirketini kurmuş,ben cruiser kullanmak istiyorum,yani yamaha biraz eski modellerine gözüm kayıyor malum paramın yeteceği kadarı.gv250 birazdaha cüsseli ,0 alıcak param yok bu yüzden ikinci el araştırıyorum.
İyidir muhtemelen ama çin mallarına iç girme taraftarı değilim malum mekanik parça ömürleri çok zayıf.sitede virago satan varmıdır sence.
araştırmakta fayda var peki vibrasyon durumu nasıldı motorunun,birde tok bir ses alabiliyormuydun..?
titreşim yok çift silindir v motor.orjinal egzoz sesi iyi sayılmaz ama sonradan egzoz yaptırırsan sesi guzel olur.600 luk gibi kalıplı ve çok gösterişli çok ilgi çekiyor.bu motordan sonra cbr 250 almıştım gören niye bu çakma ufak yarıs motorunu aldın dediler sattım en sonunda sinirle
ama venox varken abi 600luk mu kaclık bu 250 lik desem bile hayır olmaz bu kocaman motor derlerdi.baya neşeli ilgi çekici motordur venox
ilanlarda istanbulda 2011 model beyaz 7000 kmde vardı hemnde fiyatı 6500 mu 7000 mi neydi ertesi gün satılmış çok uygundu o motor 2011 falan ithali yok ama bazı kişiler kendisi yurt dışından getirmiş.o 2011 8000 ederdi
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
Netten motor sesine kulak verdim,dediğin doğru iyi bir egzoz takılırsa neden olmasın,ama kafamı kurcalayan şu olurdu 8500 tl civarı yada drag star almak varken kymco alınmaz diye düşündüm hocam affına sığınarak..pek bilgim yok ama birazda yedek parça kalite gibi,
hee sorsan cebimde 7000 bin var :D
virago serisi çok kalıplı değil gv den daha ufak duruyor yanyana geldiğinde ama sesi ve gücü çok ayrı tabiki ama bencede gv 250 almalısın çünkü viragoları çok yoruyorlar temizini bulmak zor gibi bulsanda pahalı olur... gv 250 nin egzosu açıldığında güzel ses verir bu arada
Şimdi diyceksinizki '' daha yürümeyi bilmiyorsun ,koşmaya çalışıyosun'' Peki yamaha drag star xv650 sizce bana biraz zor mu kaçar,ben öyle hızı seven adam değilim rüzgar deysin elime yeter, başlangıç için nasıl,hani hazır parayı çarçur etmeden büyük abilerlemi gezsek ,???
ortak bu arada resmimi nasıl yüklerim buraya :DDDDDD ben epey sorunlu adamım yaw :D
hysung gv 250 lere baktım ama tok bir ses yok,yeni bir egzoz mu alıcaz yada başka yolu varmı egzoz dersen güzel bildiğin marka varmı !
Güzel bir egzoz ile çözeriz gibimi geliyor,bildiğin marka varmı,bak bunu takdır sesi tok alırsın diyebildiğin?
hocam kavasaki500 mü yoksa yamahaxv535,sence peki!!! hangisi daha yapılı ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)