EK-1 formunu bilgisayarda kendim dolduracağım da
0 sıfır araca ruhsat+plaka çıkartırken
TESCİL BİLGİLERİ bölümünde
Yeni Plaka
Sahiplik belgesi türü
Sahiplik belgesi düzenleyen yer
bu alanları boş bırakıyorum değil mi?
EK-1 formunu bilgisayarda kendim dolduracağım da
0 sıfır araca ruhsat+plaka çıkartırken
Yeni Plaka
Sahiplik belgesi türü
Tamamen yanlış hatırlıyor olabilirim epey zaman oldu ama...
Sanırım EK1 belgesi sıra damgalı oluyor, çoğaltılamıyor, damgalı bulabildiyseniz zaten doldurmasıda gerekirdi size verirken, eğer damgalı değilse geçersiz sayılıyor zaten,
sonradan damgalatma diye bişey varmı bilmiyorum ama eğer varsa onun için zaten dolum ücretini yine talep ederler
Biraz dolambaçlı ve soru ile alakasız yazdım ama yanlış hatırlamıyorsam durum böyleydi, yanlış hatırlıyorsam affola
Zaten bende orjinal dosyayı alıp da kendim tarayıcıdan taratıp boşluklara denk gelecek şekilde yazıları ayarlayacağım
yani mühürlü dosyaya yazdıracağım
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:55 ----------
arkadaşlar yardım bekliyorum konu hakkında bilgisi olanlardan
0 sıfır araca Ek-1 doldururken
Yeni Plaka
Sahiplik belgesi türü
daha yeni emniyetten geliyorum yeni plaka kaydı için,istediğin kadar yanlış doldur,boş doldur polis yine kendi kontrol edip düzeltiyor bizim burda,üstelik kendi kalem kullanıyor bize kullanmak yasak diyor
kırmızı dosyayı da unutma
Suat kardeş inan ki çok makbule geçer bende nereyi doldurup doldurmamam gerektiğini bilirim
güven açısından motor şasi numarası vs. yerlerini istersen karalayıp da faks gönderebilirsin yeterki bana nasıl doldurmam gerektiği konusunda örnek olsun
Bu işyerimin fax numarası
0212 875 82 99
bu doldurulmuş örnek varsa ben de alabilir miyim?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)