konuyu daha öncede görmüştüm.
Gerçekten tüylerim diken diken olur duygulanırım !
Türk motosiklet tarihine adam en büyük örnek !
konuyu daha öncede görmüştüm.
Gerçekten tüylerim diken diken olur duygulanırım !
Türk motosiklet tarihine adam en büyük örnek !
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
Soyadaşım
Süper : )))))))
Başka memlekette olsa sponsorlar peşinden koşar, bir dediğini iki etmezlerdi Osman Bey'in. Özgür ruhunu beslemek için yaptı bu yolculukları, ilgisizlik pek umurunda değildir ama bizim için utanmamız gereken bir ayıp daha...
Haydaaaaa... Niye utanıyoz yav !!
Hastalık var sanırım...
abi mükemmelmiş bu ya ya helal olsun osman abime ya. öyle gururlandımki bide toprağım ya
ellerinden öpüyoruz
RESPECT
vespaya pahali diyoruz ama hak ediyor galiba fiyatini
cesaret-zaman-para ----eş-çocuk---kaygı saygılar benden
Okudum fotoğrafları inceledim durdum,yetmedi
Sonra bir kere daha okudum tekrar inceledim,amcam çok güzel yerler gezmiş,bence bu motor ile tattığı duyguyu yüksek cc motorlarla tadamazdı,bir bağ oluşmuş aralarında
Bende hep gezicem hep gezicem......
Kendisi ile iletişime geçip,kendisini ziyaret etmek istediklerini belirtmişsiniz ama bir arpa boyu yol alınmamış
Ya arkadaş önce kendi aranızda anlaşsaydınızda amcaya daha sonra haber verseydiniz,haber verip gitmemek biraz ayıp olmuş
adam adam
tebrik ediyorum ve helal olsun diyorum....
Mükemmel insan Osman abi. Resmen aşık oldum hayat tarzına, inşallah birgün bende eşimle böyle bir gezi yapıcam, kafaya koydum.
Ne kadar güzel bir hayat olmuş. Ben böyle yaşamış olsam rahat ölürdüm valla. Bakalım biz ne zaman uzun gezilere başlayabileceğiz...
okurken heyecanlandığımı hissettim
"Yasamayan cesaretiyle bir kösede öyle ölür esaretiyle..."
orduda olan arkadaşlar yokmu osman abiyi bulsunlarda foto filan koysalar ben geçen yaz giitim boztepede yeri varmış ama kapalıydı görüşemedik.
İnsan ve hayvanı ayıran en önemli özellik olarak insanın sosyal bir varlık olmasını gösteririz. Modern dünyada bu ifadenin üzerine ne kadar çok koyarsan o kadar gelişmiş bir toplum olursun. Yani yemek, içmek, hacetini yapmak, üremek, uyumak dışında ne yaptığına bakmak gerekiyor, bir toplumu medeniyet tablosunun bir yerlerine koymak için. Kendi toplumumuz için konuşursak, davranışlarımız devlet büyüklerinin yönlendirmesinden, çoğunluğun yaptığına uymaktan ve geçmişten gelen toplumsal reflekslerden ibarettir.
Kısa kesiyorum, eğer hayata renk katan bu güzel insanları devlet gerektiğinde özel durum olarak değerlendirmez ve bir motorun vergisinin peşine düşerse, o devlet zaten toplumunun bir yansıması olduğu için, bu hareket gayet normal karşılanır ve "ayıp nerede yahu" diye sorulur.
Fark yaratan insanların çoğalması dileğiyle...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)