Karar verdim Suzuki İnazuma alıyorum yalnız ??
Reklamlar
-
Daha konusu açtığım Suzuki inazuma alsam mı diye sormuştum.Hatta 2 model arasında kalmıştım
Kawasaki Ninja mı
Suzuki İnazuma mı
Suzuki inazuma yalnız bu motora yan heybe çanta gidermi giderse netür çanta önerirsiniz tavsiyeleriniz yada kullananlarınız varsa resim yada bilgi yazabilir mi?
cevaplarınızı bekliyorum.Teşekkürler
Reklamlar
-
suzuki derim ben bir honda cbr 250 r kullanıcısı olarak.
pardon zaten karar vermişsin benim kaf abaşka yerde cümleyi yarım okumuşum. hayırlı olsun
-
-
-
Hyosung kullanıcısı ve İnazuma denemiş biri olarak sakin ve yumuşak bir makine istiyorsanız İnazuma derim. Cidden alet kaliteli.
-
cevaplar beni daha çok heyecanlandırdı teşekkürler... -)
-
Zevk için motor alıyorsan ikiside iyidir. Ama günlük kullanım için alıyorsan ikisindende uzak durmanı tavsiye ederim.
-
Ercument adlı üyeden alıntı
Zevk için motor alıyorsan ikiside iyidir. Ama günlük kullanım için alıyorsan ikisindende uzak durmanı tavsiye ederim.
ne almam lazım peki
-
emrahc adlı üyeden alıntı
ne almam lazım peki
Günlük kullanım için, 3-5 bin arasında envayi çeşit motor bulabilirsin. Ama ben hafta sonları zevk için kullanırım diyorsanız kawa 1 inazuma 2 dir bence. Ben günlük kullanım için kawa hatasını yaptım bana yaklaşım 4 bin TL.ye maloldu. Bu arada imzada ybr gördüm boşa yazıyomuşum haberim yok.
-
Ercument adlı üyeden alıntı
Günlük kullanım için, 3-5 bin arasında envayi çeşit motor bulabilirsin. Ama ben hafta sonları zevk için kullanırım diyorsanız kawa 1 inazuma 2 dir bence. Ben günlük kullanım için kawa hatasını yaptım bana yaklaşım 4 bin TL.ye maloldu. Bu arada imzada ybr gördüm boşa yazıyomuşum haberim yok.
yok kardeş boşuna değil ybr eskiden kalma onu aralık ayında okuttum.
şimdi Suzuki inazuma dönemi başlıyor.Sürekli kullanacağım kawasaki ile her yere gidemem altı çok alçak dediler mantıklı geldi bana o yüzden vazgeçtim.
-
inazuma gerçekten kaliteli bi motor. ama o ön far nedir gözünü seveyim. çirkinlik abidesi.
-
Adam karar vermiş, Inazuma alacak, "heybe çantası var mı? varsada nasıl durur?" diye sormuş ama bizim MT kullanıcıları alışmış kudurmuştan beterdir hesabı tahmin ediyorumki başlıktan ötesini okumadan başlamış yoruma;
- Inazuma tercih ederim! Sende et!
- Inazuma iyidir Hysoung alma!
- Neee Honda mı? Hayı hayır Inazuma al!
- Inazuma iyi alet ama bak şusu var busu var.
Hatta başlığı açan bile kendini akıntıya bırakmış soru ve düşünce yön değiştirmiş;
- Acaba ne alsam?
- Ya birde şu var! Peki nasıl?
gibisinden kendini kaybetmiş garibim.
Alemsiniz ya ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
-
MeTaL adlı üyeden alıntı
Adam karar vermiş, Inazuma alacak, "heybe çantası var mı? varsada nasıl durur?" diye sormuş ama bizim MT kullanıcıları alışmış kudurmuştan beterdir hesabı tahmin ediyorumki başlıktan ötesini okumadan başlamış yoruma;
- Inazuma tercih ederim! Sende et!
- Inazuma iyidir Hysoung alma!
- Neee Honda mı? Hayı hayır Inazuma al!
- Inazuma iyi alet ama bak şusu var busu var.
Hatta başlığı açan bile kendini akıntıya bırakmış soru ve düşünce yön değiştirmiş;
- Acaba ne alsam?
- Ya birde şu var! Peki nasıl?
gibisinden kendini kaybetmiş garibim.
Alemsiniz ya ...
Konunun bununla ne alakasi var ?
-
Şimdiden hayırlı olsun ozaman.aranel nikli arkadaşın verdiği fotodaki çantalar gayet iyi durmuş.
-
emrahc adlı üyeden alıntı
yok kardeş boşuna değil ybr eskiden kalma onu aralık ayında okuttum.
şimdi Suzuki inazuma dönemi başlıyor.Sürekli kullanacağım kawasaki ile her yere gidemem altı çok alçak dediler mantıklı geldi bana o yüzden vazgeçtim.
DEMOZEDE ETMEYE GEREK YOK
-
turkish39 adlı üyeden alıntı
Şimdiden hayırlı olsun ozaman.aranel nikli arkadaşın verdiği fotodaki çantalar gayet iyi durmuş.
Sırf o yan çantalar için motosiklet arayışına girdim : ). Inazuma çok güzel ama hali hazırda 250cc motosikletim varken ve Er-5' den sonrada ektra bir tane daha 250cc' ye 12.000 tL vermek içime silmiyor. Ama çok şık durmuş ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
-
bira kawacı olarak ınazuma al dıyorum
-
MeTaL adlı üyeden alıntı
Sırf o yan çantalar için motosiklet arayışına girdim : ). Inazuma çok güzel ama hali hazırda 250cc motosikletim varken ve Er-5' den sonrada ektra bir tane daha 250cc' ye 12.000 tL vermek içime silmiyor. Ama çok şık durmuş ...
Çantalı hali çok güzel.Özellikler 3 çantayıda takınca ama çok pahalı ya çanta insanın içi sızlar valla
-
MeTaL adlı üyeden alıntı
İnazuma ilk çıktığı günden beri aklımda.Maddiyat olayını düzelttiğim gibi almayı düşündüğüm motosiklet.Kısmet artık.
-
mükemmel yakışmış çantalar.. ki yeni ve tutulan motor, elbet çıkar ilerleyen zamanlarda çanta çeşitleri
bu arada cbf den bende geçicem inşallah bu motora
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)