TVS Apache ye Metzeler ME22 lastik aldım
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar, tvs apache motorsikletime metzeler me 22 lastik aldım biliyorsunuz apache nin üzerindeki fabrikasyon lastikler ön: 90/90-17, arka 100/80-18 idi. Metzeler alınca ön 3,00/17, arka 3,50/18 oluyor bilginiz olsun bu ölçüleri bir yere not edin ilerde lazım olabilir ve ön arka aynı desen oluyor, saygılar.
Reklamlar
-
Hayırlı olsun.Fiyatı ne kadar ve takınca da resimleri paylaşırsan sevinirim.
-
hayırlı olsun, bende aldım lastiğin mumunun geçmesini bekliyorum. sonra fotoğraflarla yayınlayacağım. Yol tutuş direk farkediyor. ölçü farkıda ülke normlarından kaynaklanıyormuş.
-
fiyat ve foto bekliyoruz
-
Bridgestone Battlax BT45 almıştım ben de geçen ay ;)
-
sbr adlı üyeden alıntı
fiyat ve foto bekliyoruz
adamlar bekliyoor yardımcı ol...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Yeni kasa apache alınca bende mi aynı boyutlarda lastik alcam?
-
emrb adlı üyeden alıntı
Yeni kasa apache alınca bende mi aynı boyutlarda lastik alcam?
Senin arka lastik ölçün sanırım 3.50/18 in bi genişi olacak
Felis Leo adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar, tvs apache motorsikletime metzeler me 22 lastik aldım. Apache' nin lastikleri ön: 90/90-17, arka 100/80-18 idi. Metzeler alınca ön 3,00/17, arka 3,50/18 oluyor bilginiz olsun, saygılar.
Uyumlu olabilecek piyasada bulunabilir en güzel lastiği almışsın, hayırlı olsun Motosiklet üzerinde nasıl durdu görmek istiyoruz
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
sbr adlı üyeden alıntı
fiyat ve foto bekliyoruz
ön arka ve 22 lira kargo dahil 260 tl ye motolastik internet sitesinden aldım , eski lastikler şamrelli sibop falan takıp tubeless olacak benim apache, hiç olmazsa lastik patlarsa sprey sıkıp yola devam edebiliriz , fotoğrafları çekip burada yayınlarım, teşekkür ederim yorumlar için. Bu arada biliyorsunuz iki çeşit ölçü var 90/90 3.00 a ve 110-100 arası/80 de 3.50 ye denk geliyor bu konuda yeterli bilgi yoktu forumda umarım lastik alacaklara yardımcı olur.
-
-
Güle güle kullan son fotoda marka nasılda denk gelmiş
-
ee nerde taktırdın montaj ücreti felan da yazsaydın
orijinal lastiğin desenlerine benziyor
michelin deseni benim daha çok hoşuma gidiyor büyük makine lastiği gibi
-
yazıyı özellikle denk getirdim
bursa da aynı zamanda motor kullanan bir lastik bayisinde taktırdım, motolastik com dan almıştım internetten siboplar tanesi 10 tl iki sibop 50tlde takma ücreti lastiklerde 240lira ve 20 lira kargo ücreti toplamda 320 lira harcamış oldum ama fazlasıyla değdi motorun gidişi değişti resmen ve tubeless olmasıda güzel
-
Felis Leo adlı üyeden alıntı
yazıyı özellikle denk getirdim
bursa da aynı zamanda motor kullanan bir lastik bayisinde taktırdım, motolastik com dan almıştım internetten siboplar tanesi 10 tl iki sibop 50tlde takma ücreti lastiklerde 240lira ve 20 lira kargo ücreti toplamda 320 lira harcamış oldum ama fazlasıyla değdi motorun gidişi değişti resmen ve tubeless olmasıda güzel
Lastik takma ücreti biraz fazla değil mi? Ben de değiştirecektim de gözüm korktu bi değişime 50 tl deyince :D
-
Yaşasın
-
lastiklerle hemen yatmaya kalkma biraz alıştır sonra güzel asfaltta anladın sen ;)
-
Lastiklerin özelliği çift yölü olması fakat öne veya arkaya takılırken yön değişiyor o yüzden ön ve arka ters duruyor mantıken ikiside aynı olması gibi geliyor ama değişik bir özellik lastiğin kenarında iki yönlü ok ve açıklama var.
-
3.25-18 lastik karşılığı neye geliyor bilen var mı?
-
doganmizrap adlı üyeden alıntı
3.25-18 lastik karşılığı neye geliyor bilen var mı?
Lastikçiler 90/90-18 yerine kullanıyorlar
Yaşasın
-
apacheni en sevilmeyen özelliklerinden biride şu lastik ebatları eğer
senin jant lar 90 90 18 ve 2.75 18 olsa bu işten 100 tl daha az masrafla kurtulurdun
hele hele prelli taksan fiyat yarıya düşerdi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)