Ehliyet ruhsat dedi, rencide olduk
Reklamlar
-
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
4 soru;
bütün bir milletin kendi rızasıyla seçtiği vekillerden böylesine dertlenmesi ikiyüzlülük müdür yoksa çaresizlik mi?
peki bir milletin bağrından işe yarar politikalar, düzgün vekiller çıkartamaması nedir?
bu vekiller uzaydan mı geldi?
ne zaman aynaya bakacağız?
siyasi partiler kanunu değiştirmeye bi tarafı yemeyen geçmişten bugüne nesil olarak gelen kişilerdir...bir kişi kimin nereden kaçıncı sıradan vekil olacağına karar veriyosa, o adamında alın buna oy verin demesine rağmen, ona değil sana oy veririz biz ey parti başkanı diyenlerdedir. (küçük yerleşim yerlerinde oy verdiği adamı tanıyanları tenzih ederim)
kaldı ki tanımadan oy verilse bile, bu onun gidip orda kansızlık yapmaasını, dünyasını kurtarmasını, yük olmasını gerektirmez...sorunun cevabı olarak çaresizlik olarak görünüyo...
Reklamlar
-
-
vekillere sahip çıkalım sokaklarda yatıyo arkadaşlarında kalıyo
-
4 soru;
bütün bir milletin kendi rızasıyla seçtiği vekillerden böylesine dertlenmesi ikiyüzlülük müdür yoksa çaresizlik mi?
peki bir milletin bağrından işe yarar politikalar, düzgün vekiller çıkartamaması nedir?
Maalesef kendi rızamızla seçemiyoruz sorun da orada işte... O sistem U.S'de var, senato sistemi. Orada aynı partiye ait vekil adayları her eyalette önce kendi partisinde aday olabilmek için yarış yapıyor, gidiyor, anlatıyor, tanıtıyor, halk da kendi rızası ile seçimde partiyi temsil edecek adayı seçiyor.
Biz bilmiyoruz ki hangi partiden kim aday, hadi bilmiyoruz değil de tanımıyoruz diyelim. Tanısak da ne çare, Hakan Şükür gelmiş MV (adayı) olmuş, ben bunu engelleyemem ki, Hakan Şükür'ü severim bu arada örnek verdim sadece, siyasetle en alakasız isimlerden biri olduğu için MV adayı olması beni şaşırtmıştı.
Bağrımızdan doğru dürüst yönetici çıkmaması da siyasete olan ilginin/bilginin yetersizliği. Seçenek olmayınca ya A partisine ya B partisine oy veriliyor, işte en çok oy toplayanı ortada, onun bile bir sürü eksiği, gediği var. Hadi ona oy verme ya diğerleri, al birini vur ötekine misali tam. Hiçbir partiyi övmüyor, yermiyorum, siyasi polemik yapılmasın plizzz
Türk siyaset sistemi, kültürü henüz gelişmemiş durumda maalesef, çok uzun süre de gelişemeyecek gibi duruyor. Bize aynaya bakmak değil siyasi devrim lazım, bunu yanında kültürel devrim, trafik devrimi, vs gibi hayati konularda da devrim gerekiyor ama turuncu, kadife, ipek vs devrimlerden bahsetmiyorum. Eğitim ve zamanla olacak birşey bu...
-
Milleti düşünen adamı mecliste barındırmazlar. Mecliste tüm partilerin ortak alacağı kararlar belli; vergi zammı oylamaya bile gerek yok millete geçirmek sevap kabul edilmiştir, millet vekili maaşlarına %50 zammı? ohoo sormaya bile gerek yok direkmen kabul. En son sağlık giderleri kırmızı ışıktan geçme vs. bir gün emekli yada hala vekil olanlardan biri kırmızı ışıkta geçecek bi kamyonun altına girecekler o zaman görecekler... beyaz ışığı
-
Ulan yanarım yanarımda bizim hergün haram ettiğimiz parayla milleti halvete sokacaklar sonra boşanma sayısı arttı.. Ee artar tabi haramı vermişin baştan
-
dreamkiller adlı üyeden alıntı
Ulan yanarım yanarımda bizim hergün haram ettiğimiz parayla milleti halvete sokacaklar
sonra boşanma sayısı arttı.. Ee artar tabi haramı vermişin baştan
o değilde kendi akrabalarının düğünlerinde neler takarlar Allah bilir nasıl olsa devlet karşılıcak.
-
bunlara cuma saati ne diyeceğimi bilemiyorumm
-
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Allah belalarını verecek bir gün hepsinin görecekler
-
yatacak yerlerinide devlet mi veriyordur acaba?
-
MBHoro adlı üyeden alıntı
sesli güldüm
harbi ben de güldüm sabah sabah :D
AsLaNLaR ve SıRTLaNLaR HiÇBiR ZaMaN DoST OLaMaZLaR..
-
Halkı temsil edenler kanun dinlemeyecek, ama gariban ağır cezalara çarptırılacak.Bence bazı insanlar nereden ve nasıl geldiklerini unutmuşlar.Millet kraldan çok kralcı olmuş.Bu tek mi? daha ne haberler var bu insan görünümlü hayvaneti yemişler hakkında
-
4 soru;
seçimlerden önce işçinin, memurun, güçsüzün yanında olduklarını söyleyenler,
seçildikten sonra kendileri gibi seçilmişlerle kendi menfaatleri sözkonusu olduğunda yanyana oluyorlar,
Yoksa yurdum insanı mı, milletvekili seçimlerinden önce bilmem ne kadar milletvekili maaşı vereceğini duyurup da sonrasında
çark eden?
AsLaNLaR ve SıRTLaNLaR HiÇBiR ZaMaN DoST OLaMaZLaR..
-
alıcan bunlardan bi kaçını sultanahmette sallandırıcan o zaman vekil olmanın ne olduğunu anlıcaklar
-
Rencide oldum,seçimlerde kimseyi seçmiycem....
-
Motosiklet Eğitmeni
Bu talepleri gerçekleştirmeleri imkansız.
Anayasanın eşitlik ilkesine aykırı.
-
fırsatçı gözü aç aciz insan topluluğu, menfeat söz konusu olunca hiç kavga etmiyolar su katılmamış ......
-
ee o kadar çok ayran içerlerse vekiller kafayı bulur tabi...
ama genelde sarhoşken hep kendilerini görüyorlar vatandaşı görmezden gelıyor vekıller.
-
coq adlı üyeden alıntı
Bu talepleri gerçekleştirmeleri imkansız.
Anayasanın eşitlik ilkesine aykırı.
Jet hızıyla onay verildi.
Yani daha önce olduğu gibi yine olacak.
Daha önce ne olmuştu.
Millet vekillerinin maaşına %100'e yakın zam yapıldı.
Dil eğitimi için harcanacak para devlet kasasından harcanacak.
23 bin liralık telefon faturası devlet amcalar karşılayacak.
Bunlar bir kaçı.
Peki bunların sonrasında ne oldu hatırlayalım.
Benzin 4.99'a kadar dayandı.
Doğalgaz %30 oranında Nisan ayında zam gördü.
Daha sonra Eylül ayına doğru %18'e yakın bir zam daha yedi.
Ayrıca bunlar olurken elektrikte zamlandı.
Bunlar birkaç basit örnektir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)