Ehliyet ruhsat dedi, rencide olduk
Reklamlar
-
MHP Milletvekili Özcan Yeniçeri, trafik cezası kesilmemesi de dahil, milletvekillerine bir dizi yeni hak getiren 4 partinin ortak yasa teklifini savundu. Yeniçeri, "Hız yaptık polis durdurdu, ehliyet ruhsat dedi, rencide olduk" diye konuştu.
kaynak ntvmsnbc http://www.ntvmsnbc.com/id/25441109/
ağız dolusu küfür etmettim ama buradam yazamıyorum anlayın siz.
paşam rencide olmuşmuş..
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
Reklamlar
-
Kocaeli İl Temsilcisi
-
vay anasına.. vekilimiz rencide olmuş..
-
-
Bütün partilerin sadece kendi menfaatlerinde
tek yürek olmaları ne acı..
-
sailor33 adlı üyeden alıntı
Muayenesiz çıksaymış araçta vekilin aracını bağlasalarmış keşke o zaman çok gülerdim
Şaka bi tarafa ama ne yüzsüz insanlar bunlar ya. Ömür boyu tüm sağlık masraflarını devlet karşılayacakmış
ulan sizmi asgari ücret alıyorsunuz yoksa vatandaşmı anlamadım
Milletçe bunlara ortak tepki vermek gerekiyor yoksa gelen yer giden yer. Ortak bir organizasyon yapıp top yekün tepki göstermek gerekiyor
10 bin tl kadar maaş alan birinin sağlık masraflarının da devlet tarafından karşılanması ayıptır. Kim onay verdiyle o yasa paketine Allah belalarını versin burunlarından gelsin
Koyun gibi güdülmeyelim tepkimizi koyalım derim
10 bin tl maaş alan birinin sağlık masraflarını devlet karşılasın üniversite mezunu işsiz gençlerden genel sağlık sigortası adı altında para toplansın böyle ülkenin...
'78 Peugeot GL 10 - '06 Monero Angel 150 - '05 Kanuni Seyhan 150 - '07 Hyosung Gt 250 R - '12 Hyosung Gt 250 R - '05 Honda CBR 600 F - '08 Honda CBR 600 RR
-
Bizdende isterlerse onlara bunun rencide edici bir davranış olduğunu söyleyip basıp gidicem
-
Hangi parti olursa olsun farketmez, yuh diyorum, yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhh. ..
Milletin vekili rencide oluyor ya millet ne yapsın... İngilterede başbakan metroya biniyor, bizimkiler ehliyet-ruhsata rencide oluyor, vay anasını, çok rencide edici hakkaten, hemen bi yasa lazım...
-
Alayının .................................................. ..........
Onları seçimde rencide edemiyoruz . Bu seçimde pusulayı parçalayıp sandığa atıcam .
-
Ben bu konuda gerçekten çok sinirliyim içim içimi yiyor ya. Ağızlarını açtılar mı " biz Allah'tan korkarız" diyorlar. Ulan Allah'tan korksanız böyle yapmazsınız.
En güzel devlet adamına bir örnek verim ben. İşi dine vurmak deildir bu kimse de polemik yaratmaya kalkmasın adil olmak la alakalı bir durumdur.
Hz.Ömer halifeliği zamanın da Mekke'de öğle sıcağında bir ağaç gölgesinde otururken yeni gelen bir kervanın sahibi yanına gelir ve ona bir hediye sunmak ister.
Kervan sahibi ikramını uzatır - Buyur ya Ömer bunu iç der.
Hz.Ömer sorar bu nedir? diye. Adam cevap lar bu ballı sudur Ya Ömer.
Hz.Ömer tekrar sorar "BU BALLI SUYU HALKIMDAN HERKES İÇEBİLİR Mİ?"
adam cevap verir = İçemez ya Ömer bu pahalı birşeydir herkesin gücü yetmez.
Hz.Ömer in cevabı devlet adamlarına ders olacak niteliktedir
Hz.Ömer -HALKIM YİYİP İÇEMEDİĞİ ŞEYİ BENİM YİYİP İÇMEM DOĞRU DEĞİLDİR! der ve hediyeyi geri çevirir.
Bizimkiler de Allah'tan korkarız derler (lafta) ama yapacaklarını yapmaktan geri kalmazlar
-
Moderatör
Halkın, seçmenin her türlü devlet kurumunda, hastane kuyruğunda, işini yaptırabilmek için devletin memurunun karşısında rencide olurken sesin çıkmıyor ama sayın vekil.
-
bu sıcak günlerde milletvekilleri için kapının önüne bir miktar para koyun...
-
erro adlı üyeden alıntı
bu sıcak günlerde milletvekilleri için kapının önüne bir miktar para koyun...
sesli güldüm
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
-
Ne kadar yüzsüz ve utanmazlar. Bir de çıkmış kendi kendilerine ürettikleri abuk subuk nedenleri savunmaları yok mu. Topunun allah belasını versin zıkkım olsun benim cebimden o vekillere giden her kuruş...
-
Herkes bişeyler kurtarma peşinde....
Kaptığım kardır hesabı...
-
1 ay önce bir gece yarısı yeni zammı meclisten geçirdiler.Malesef yetmiyor.Tekrar zam yapamıyorlar birileri birşey der diye.Kimden utanıyorlar acaba?Şimdi maaş'larından vergi kesilmesininde önüne geçmeye çalışıyorlar.Harici ayrılan ödeneklerle 12-13binlira maaş alıyor efendiler.Kendilerine ayrıcalık düşünecekleri vakti biraz icraat'a ,çalışmaya ayırsalar.Gerçi mümkün değil.Koca bir demokrasi yalanı.Seçilmiş değiller,milletvekilliği yalın haliyle karşılıksız temsil hizmet'tir.Malesef bizde bir statü sembolü haline cevirildi.Kıyak emeklilik,ayrıcalıklar,dokunulmazlıklar ve nicesi
-
Vatan millet için ne fedakarlıklar yapıyorlar işlerine gelmeyeni kanun yapıyorlar sizde çok görüyorsunuz
-
4 soru;
bütün bir milletin kendi rızasıyla seçtiği vekillerden böylesine dertlenmesi ikiyüzlülük müdür yoksa çaresizlik mi?
peki bir milletin bağrından işe yarar politikalar, düzgün vekiller çıkartamaması nedir?
bu vekiller uzaydan mı geldi?
ne zaman aynaya bakacağız?
-
Ne olacaktı,
adamlar istediği kararı alıyor gık diyen yok, az bile...
Ben daha da ilginç şeyler bekliyorum...
-
Ben Şahsen tüm toplumun ayaklanması ve mecliste bulunan tüm millet vekillerinin, başbakan ve cumhurbaşkanının meclis binası ile birlikte yakılmasından yanayım.
Paşaları da dışarı salacaksın. Bakın ne kadar huzurlu olacaksınız. Bunların hepsi sülük, milletin ve ülkenin kanını emmekten başka bir şey bildikleri yok.
Şimdi yeni tasarı ile düğünlerde takı da takacaklar, Her şey devletten. Gerçi devlet denilen kese bizim kesemiz. Yörüklerin başkanı gibi bende burdan sesleniyorum.
Akıllı olun. Bir gece de Ankarada oluruz. Motor saatte 100 km hız yapıyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)