sürekli gaz ayarını kaçırıyorum
Reklamlar
-
Reklamlar
-
yarın direk honda eğitim merkezine gidiyosun.ardınada psikolojik bir seans alıyosun .
-
Motoru kurcalayacağına daha ufak bir motora geç. Demek daha onu kullanmaya hazır değilsin.
-
Scooterdan R6'ya geçersen daha farklı bi sonuç beklememek lazım.
-
Söyleyecek şey bulamıyorum
-
kardeşim 1.5 sene cbr 125 kullandım ve 30.000 tl ödediğim motoru nasıl satıyımmm
-
supersport07 adlı üyeden alıntı
kardeşim 1.5 sene cbr 125 kullandım ve 30.000 tl ödediğim motoru nasıl satıyımmm
Onu da çok iyi kullanmamışsın demekki
-
Canını seviyorsan satarsın
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
Keşke mağaradan çıkmadan önce buraya yazsaydın cbr 125ten r6ya geçebilir miyim diye.
-
baba o ne demek gaz ayarını nasıl oluyorda kaçırıyorsun? Seni dinlemiyor kendimi gaz açıyorki
Gaz kolunun boşluğunu biraz arttır ,böylece gazı daha rahat kapatırsın hemen kompresöre biner motor.Eğer elcikler orjinal değilse takılma vs yapıyordur belkide.onları ya rizomanın r6 ya uygun olanıyla değiştir yada orjinallerini taktır.Bunun dışında teknik olarak yapabilceğin bişey yok, iş bilekte bitiyor.Bileğine göre kedide olur kaplanda.
-
kardeşim o değil sorun sürekli devir artıyor yani almadan önce 600 rr kullandım yoktu sorun şimdi bu motorda var
-
Allah icin git iki egitim al. Olup gidecen bir yerde. Haytin 30 bin liraysa gerek yok ama kafani yorma
-
ya reis kusura bakma gülüyorumda altında 1 vitesde gazı çevirince 120 - 130 yapan makine var bence iyi bir eğitim alman şart acı haberini aldırtma bizlere
-
kardeşim o değil sorun sürekli devir artıyor yani almadan önce 600 rr kullandım yoktu sorun şimdi bu motorda var
Makara geçmiyorsun umarım bu forumda ki iyi niyetli insanlarla... Sürekli Devir artıyor ne demek ? Nasıl bir Acemilik veya nasıl bir Kavram anlam veremedim.
Gaz kolu başkasının elinde senin elinde de başka bişey mi var ?
Gaz kolunu çevirdikçe artmıyor mu devir YAMAHA R6 30.BİN liralık motorda ? Farklı bir üretim mi senin motorun ?
-
zaferkarizma adlı üyeden alıntı
yarın direk honda eğitim merkezine gidiyosun.ardınada psikolojik bir seans alıyosun .
çok güzel söylemişsin... bende honda eğitim merkezine gitmek istiyorum ama hangi illerde var bi bilgi verebilirmisin.. )
-
Motorun devri sürekli artıyorsa sana bozuk motor satmışlar hemen git aldığın yere ve bu nasıl r6 kardeşim çok hızlı de.
-
aslinda trafikte bu tarz motorculari gorunce dusunuyor insan, kara duzen baglama calinirda ulkemizin %kaci karaduzen motor kullaniyor? gazin ayari kaciyormus bak su ise sen yav.
-
Makineyle uğraşma, onu kısıtlamak yerine kendini eğit.
-
-
Hacı senin gidişat iyi değil gibi sanki. Bence daha sakin olmalısın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)