Motosikleti bırakasım geldi
Reklamlar
-
Aşağıda linki olan filmi eminim birçoğunuz daha önce görmüştür. Bugün bu filmi Facebook'ta bir arkadaşımda gördüm. Görmez olaydım
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HJfeZqic3lE
Böyle bir işle, fark yaratılabileceğine inanan insanların var olması, geleceğe Polyanna gözlükleriyle bakmama neden oluyor
Reklamlar
-
bi yerden başlamak lazım
ama bende hazırım :D
-
-
songiden adlı üyeden alıntı
Aşağıda linki olan filmi eminim birçoğunuz daha önce görmüştür. Bugün bu filmi Facebook'ta bir arkadaşımda gördüm. Görmez olaydım
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HJfeZqic3lE
Böyle bir işle, fark yaratılabileceğine inanan insanların var olması, geleceğe Polyanna gözlükleriyle bakmama neden oluyor
Bence gereksiz yere bir konu açmışsın. Kaldı ki o tiye aldığın videonun yapılma amacı insanları bilinçlendirmek ama iyi olmuş ama kötü olmuş orası önemli değil. Zaten hep kendi kendimize yapıyoruz herşeyi. Senin de böyle tiye almanı acayıp itici buldum. Sen daha iyisini çek o zaman böyle bir başlık açacağına.
Eğer bunun için motosikleti bırakasın geldiyse ALLAH aşkına bırak böylesi daha hayırlıdır.
“Don't cry because it's over, smile because it happened.”
Dr. Seuss
-
tv deki doğrudan satış reklamları gibi olmuş :/
-
Stv'nin efekt koymayı unuttuğu dizilere benzemiş biraz
-
soyuldu adlı üyeden alıntı
bu konunun amacı ne ?
Sen anlamassın... Anlatsak da anlamassın... .
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Zaten anasayfadaki videoda vardı. Maalesef çok amatörce çekilmiş. Fakat motoru bırakasım geldi demek, ufak çocukların dalga geçmesine benzemiş..
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:13 ----------
Bu arada şimdi baktımda sanırım mesleğin reklamcılık olduğu için polyanna gibi hissetmişsin.
Naçizane tavsiyem böyle kötü çekilmiş örnekleri değilde kaliteli yapımları rekabet edilesi görmendir.. Aksi durum pek fayda sağlamaz..
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Sen anlamassın... Anlatsak da anlamassın... .
hadi ya. sen yasamıyorsun bile. ben "anlamamışım" çok mu?
-
konunun ne oldugu hakkında en ufak bi bilgim yok sadece yorumları okudum yani pes hep bi atışma.
yav konu hoşuna gitmediyse veya başka bi sıkıntı varsa ana sayfaya tıkla başka konuya gir ne diye takışıyosunuz ki.
gecen bi arkadaşla burda bedavadan kavga ettik hatta o kadar sinirlendimki profilindeki teli aradım dedim sorunun ne 10dk konuştuk arkadaş olduk.
ya ne gerek var, çok üzücü bi durum.
-
konuyu ben de anlamadım. motosikletle ilgili hemen hiçbirşeyin yapılmadığı ülkemizde, şu video neden bırakasını getirir bi insanın, gerçekten anlamadım.
-
soyuldu adlı üyeden alıntı
hadi ya. sen yasamıyorsun bile. ben "anlamamışım" çok mu?
Biraz daha zorlarsan yaşayıp yaşamadığımı anlayacaksın....
Forumdaki en gereksiz yazılar yazan kişisin...
Boş boş yazıyorsun....
Bir tane de olumlu bişey yaz...
Yaşın başın nedir bilmiyorum ama liseli ergen den farkın yok...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Sizin için itici gelmiş olabilir. Çekim tekniklerini veyahut kurguyu, oyunculukları beğenmemiş hatta yapmacık bulmuş olabilirsiniz.
Ama bazı kaz kafalıların bu gibi şeylere öyle ihtiyacı var ki...
Askerlik yapanlar bilir. Herşeyi en basitine indirgeyerek anlatmadıkça, anlamayan birileri illa ki çıkar.
Ne demişler: Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az.
-
Reklam dediğin kendini izlettirmeli yaratıcı olmalı yani.
Misal.
-
Oooo kavga çıkacak burada
Hepiniz haksızsınız lan! Reklam o kadar kötü ki çok güzel olmuş!!1!bir!
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Biraz daha zorlarsan yaşayıp yaşamadığımı anlayacaksın....
bundan güzel epic fail olmaz heralde.
-
Konu hakkında yazılanları şimdi okuyabildim...
"Motoru bırakasım geldi" demem işin mübalası tabii ki de. Her gün trafikte rastladığım tonla apaçi motosikleti bırakmama neden olmuyorsa, bu film hiç olmaz.
Şöyle bir durum var. Yapmak için yapılmış bir iş olmuş. Hatta bu konuyu dalga malzemesi haline getirecek bir iş olmuş.
Bir sosyal iletişim kampanyası yapıyorsanız, yaptığınız işin insanları ikan etmesi gerekir. "Kask tak, hız yapma" demek "X markasını al" demekten farklı değil. Nasıl bir reklamda "X markasını al" dendiğinde koşup o markayı almıyorsak, sadece "kask tak" mesajı olan bir kampanya sonun da kask takmaya başlamayız. İkna edici olmaz.Hele bunu da yaparken amatör el kamerasıyla öğrenci işi gibi duran bir işle bunu yapmaya kalkarsak, hiç ikna edici olmaz.
Böyle bir işin, kask takılmadığında ne olacağını izleyiciye göstermese bile hissettirmesi gerekir. İzleyici korkutması gerekir. Ancak böyle ikna etmek mümkün.
Bu iş için yapılmış iyi sayılabilecek bir örnek burada: http://www.youtube.com/watch?v=3X46UoXpAME
Bu işin yapılmış olmasına "hiç yoktan iyidir" de diyemiyorum maalesef. Çünkü bu tip işler kötü yapıldıklarında, yapması gereken etkinin tam tersini yapabiliyor.
-
"Motoru bırakasım geldi" demem işin mübalası tabii ki de. Her gün trafikte rastladığım tonla apaçi motosikleti bırakmama neden olmuyorsa, bu film hiç olmaz.
Şöyle bir durum var. Yapmak için yapılmış bir iş olmuş. Hatta bu konuyu dalga malzemesi haline getirecek bir iş olmuş.
Bir sosyal iletişim kampanyası yapıyorsanız, yaptığınız işin insanları ikan etmesi gerekir. "Kask tak, hız yapma" demek "X markasını al" demekten farklı değil. Nasıl bir reklamda "X markasını al" dendiğinde koşup o markayı almıyorsak, sadece "kask tak" mesajı olan bir kampanya sonun da kask takmaya başlamayız. İkna edici olmaz.Hele bunu da yaparken amatör el kamerasıyla öğrenci işi gibi duran bir işle bunu yapmaya kalkarsak, hiç ikna edici olmaz.
Böyle bir işin, kask takılmadığında ne olacağını izleyiciye göstermese bile hissettirmesi gerekir. İzleyici korkutması gerekir. Ancak böyle ikna etmek mümkün.
Bu iş için yapılmış iyi sayılabilecek bir örnek burada: http://www.youtube.com/watch?v=3X46UoXpAME
Bu işin yapılmış olmasına "hiç yoktan iyidir" de diyemiyorum maalesef. Çünkü bu tip işler kötü yapıldıklarında, yapması gereken etkinin tam tersini yapabiliyor.
Evet haklısın herkesin bir popisi vardır.
-
Tamer karadaglının kaskı 20 Tl olanlardan. Olmaz olsun öyle güvenlik
-
Tamamen katılıyorum. Ben bu tip videoları Facebook'ta yayınlamayı severim ama bunu yayınlamaya utandım. O kadar ünlüyü oynatacaklarına adam gibi bir video çekselar çok daha iyi olurmuş. Ali Ağaoğlu'nun başrolde oynatıdı saçma sapan reklamlara benzemiş.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)