Ne yalan söyleyeyim benimde hiç paylaşasım gelmedi bu videoyu Sanki ülke iran Tarih 1990 öyle bir izlenim var.Belkide çekim vs kötü olduğundandır
Ne yalan söyleyeyim benimde hiç paylaşasım gelmedi bu videoyu Sanki ülke iran Tarih 1990 öyle bir izlenim var.Belkide çekim vs kötü olduğundandır
Arkadaş şaka mı yapıyosunuz , bu videoyu kim paylaşır.Bu videoyu izleyen adam bütün motorcuları spastik sanır.
Reklam mı ?
http://www.youtube.com/watch?v=VruWHHEnZGw
Merhaba arkadaşlar reklama katılmıyorum nedemı kask konusuna değil tek kask la olsaydı tak çık bence tam hazır değil güvenli bir sürüşe yok veriyo adama kaskı takıyo güvenlisin la üstünde penye var biraz bilinçlendirirken tam biliçlendirin bunun ceketi,pantolonu,eldiveni,botu var tek kaskla olmaz
Birde bir şeyi daha eleşitirim adamın altında 690 lık tunıng motosiklet var enduro :: çeneden açılır kask takıyorlar hayatta korumayacak 2 kask vardır ucuz kask ve çeneden açılır kask çenenizi yere vurdugunuz an açılıyor başınızı ona emanet etmeyın lütfen alın sağlam vizörlü kask bakın keyfınıze
Videoyu izlerken bok hazırsın diyesim geldi hatta dedim Kaskı takıyosun emniyet kilidini bağlamıyosun nasıl hazırsın neyse ona takılmayalımda hakkaten çok yalın bir video. Etkileyici değil.
Başlığı açan arkadaşa katılıyorum
kenan ilkokulda zorla şiir okutturulan çocuklar gibi konuşuyor yav
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)