Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Ehliyet sınavı kolaymıdır ?

REKLAM ALANI
    Kaangngr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Merhaba ben a2 ehliyetine yazıldım hocanın dediğine göre motosiklet sınavı daha kolaymış sizce kolaymı kaç soru soruluyo bide mesela ilkyardımdan kalınca diğer hepsinden kalmışmı oluyo 29 haziranda sinav var eğer geçersem ne zaman ehliyet elimde olur açıklanır vs ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    B ehliyetin var mı? Eğer varsa sadece motor dersi ve direksiyondan giriyorsun. Motor sınavı da artık 10 soru son 1 yılın çıkmış testini çözsen yeterli.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:18 ----------

Yazılı sınavları geçtikten sonra direksiyondan da sınava giriyorsun 10-15 gün sonra onuda geçersen 2-3 hafta sonra dosyan HAZIR oluyor randevunu alıp Emniyet'ten alırsın ehliyetini
    erdem_cengiz bunu beğendi.

albaywolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Fizy 125
    İlkyardımdan kalınca hepsinden kalmış olmuyorsun. Bir sonraki sınavda sadece ilkyardıma giriyorsun. Eğer otomobil ehliyetin varsa zaten sadece motor sınavına giriyorsun onda da zaten komik komik sorular çıkıyo.

enderox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Forza 250 Kırmızı :)
    Motor ve trafik kolay sayılır ama Herkez ilkyardımdan kalıyor +100 TL sınav parası vermek istemiyorsan otur 1-2 hafta eski sınaf sorularını çöz. http://www.ehliyetsinavsitesi.com/

Motosikleti
    TVS Apache [ Temmuzda ]
    Ne kadar çalışırsan o kadar kolay

29 Haziranda sınav var.En geç 10 Gün sonra açıklanıyor.
    Açıklandıktan 1 hafta sonra direksiyon eğitimi görüyorsun.
    1 Hafta sonrasında direksiyon sınavı görüyorsun.
    Tüm sınavları başarı ile geçersen direksiyon sınavından 2-3 güne ehliyetin elinde oluyor.
    29 Hazirana göre hesaplarsak : Temmuzun sonunda ehliyetine kavuşursun.

Cevaplar için teşekkürler b ehliyetim yok maalesef peki bi bölümden kalırsam ehliyeti alamıyoruz dimi bidaki sınavı bekliycez buda zaman alıcak

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Hic derslere calismamis pratik yapmayan birine zor olur tahminim ilk yardim biraz zorlar sizi nette var hepsi bol bol test cozup gecmiste cikan sorulara calisin

Hiç bişey bi,lmeyen birine çok zor gelir

Muktedirs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mr 150 vulture
    Benim E sınıfı var. a2'ye de yazıldım hazirandaki sınava gireceğim 10 soru cevaplayacağım. Kurs benim için çok kolay olacağını, yazıldıysam ehliyeti garantilediğimi söyledi ya hayırlısı
    Seyirci Kalma, Rüzgara Karşı Seyir Et..
    İyidin Evlat, Gerçekten İyidin... Ama Ben Olduğum Sürece Hep İkinci En İyi Olacaksınn.

albaywolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Fizy 125
    Alıntı Muktedirs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim E sınıfı var. a2'ye de yazıldım hazirandaki sınava gireceğim 10 soru cevaplayacağım. Kurs benim için çok kolay olacağını, yazıldıysam ehliyeti garantilediğimi söyledi ya hayırlısı
    Doğru söylemişler. Motor sınavı çok kolay oluyor. Zor olan ise 10 soruyu 5 dakikada cevaplayıp o rahatsız tahta sıralarda herkesle beraber sınav süresinin bitmesini beklemek.
    just4techno bunu beğendi.

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    29 hazirana az kaldı bence vakit kaybetmeden çalışmaya başla, özel ders alabilirsin, takviye olur...çıkmış soruları çöz her gün, çeldirici sorulara dikkat, bilemiyosan boş bırak, sınavdan önce şeker ye, çişini iyice yap, sınav öncesi erken yat, mümkünse bir gün önceden açlışmayı bırak ailen seni gezmeye bi yerlere götürsün stres atmış olursun...kendi kendine soru üret onları çöz...park halindeki motorsikletleri bul üzerlerine otur, motor aksamlarını incele, simülasyon olarak vites değiştir ayna kontrol et, motora binerken besmele çek, ayaklığı açık unutma...

KeaSH-07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha bw's 100-honda cbr 250 r-(sym joyride 200i)
    motor kısmı epey kolay 20 soru 100 almayanı dövüyorlar o kadar kolay.trafikte kolay eger kitaptaki konulara biraz bakıp soruları çözersen.1 erkeğe göre en zor kısım ilkyardım.ben 74 çivar bişey aldım en düşük oydu.vitesli motor kullanabiliyorsan direksiyon sınavı cok kolay.ama vitesli motor kullanmayı bilmiyorsan hemen öğrenmek için çaba göster özel derste olabilir.scooter kullanıpta vitesli hiç kullanmayana vitesli motor ilk başta epey zor gelir

Alıntı Kaangngr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba ben a2 ehliyetine yazıldım hocanın dediğine göre motosiklet sınavı daha kolaymış sizce kolaymı kaç soru soruluyo bide mesela ilkyardımdan kalınca diğer hepsinden kalmışmı oluyo 29 haziranda sinav var eğer geçersem ne zaman ehliyet elimde olur açıklanır vs ?
    Sen sınav demişsin de benim aklıma kursun kendisi takıldı...

300tl ver kurs alsın, devlet hiçbirşey yapmadan 350 tl alsın...

bir kere motora bin, sokağın başından dön gel, bir kez de aynı şeyi sınav günü yap...

hop nooldu ehliyet...

sınav zor olsa noluuur ... kolay olsa ne...

Iki senedir motosiklet kullaniyorum zaten scooterim var vitesli hic kullanmadim yakalanip ceza yemektense ehliyeti almak daha mantikli her yere gonul rahatligiyla gidip gelirim zaten ehliyeti aldiktan sonra vitesliye gecmeyi dusunuyorum yamaha ybr 125 yada mondial 125 drift alicam

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı Kaangngr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cevaplar için teşekkürler b ehliyetim yok maalesef peki bi bölümden kalırsam ehliyeti alamıyoruz dimi bidaki sınavı bekliycez buda zaman alıcak
    Evet maalesef bütün yazılı sinavlari geçip direksiyon sınavına öyle giriyorsun. Ayrıca bu kadar gözün de büyütmene gerek yok . Vaktin varsa kursun derslerine de katil, gecmis soruları çöz yeter. Sınav gunü soruları görünce kendin bile gülersin.

Motosikleti
    2011 c8 Crypton & 2013 xmax250
    sürücü kursu sana bi kitap verir korkarsın onu bi kez oku..Netten son 1 yılın sadece SORU ve CEVAPını 2 sayfalık bir kağıda yaz ve ezberle..

Motosikleti
    TVS Apache [ Temmuzda ]
    Vaktin varsa şimdiden çalışmaya bak.
    Şimdi çalışmaya başlasan günde 15 dakika bile çalışsan , sınav 1.5 ay sonra günde 15 dkdan 1.5 ayda bilgi düzeyin çok üst seviyeye çıkar.Ben 16 martta sınava girdim motordan ve trafikten geçtim fakat ilk yardımdan kaldım.
    2.Olarak 13 nisanda sınava girdim ilk yardımdan sadece ve geçemedim.Kaldım 29 hazirana.
    Ben 13 Saat çalışıyorum bir firmada full time diğer firmada part time.Yolda 1 saat.Günde 13 saat çalışıyorum 2 saatim yolda geçiyor.
    Yemekti , dinlenmekti , sabah erken kalkıp işe gitmekti uykuydu falan çok zor ayakta duruyorum ve çalışmaya vaktim olmuyor.Bu yüzden sınavı geçemedim.Part time olarak diğer firmada çalışma amacım bu part timede çalıştığım yerden aldığım 400-450 TL arasındaki parayı biriktirerek kendime motor almaktı.Fakat 1 sene de motor parasını çıkarttım ama ehliyeti daha alamadım Benim durumuma düşme vaktin varsa hergün düzenli olarak azda olsa çalış yoksa pişman olursun.Birde sınavdan kaldığın taktirde yeniden girmek için 50 TL sınava girmek için harç parası yatırıyorsun o parayı da vermek koyuyor insana.

bagımlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf 150(2010)
    17 yaşındayım ehliyetimi aldım.sınav çok basit hepsinden 100 aldım dersleri hic aksatmadım birazda kitap okudum.sınav sonucu 1 haftada açıklanır direksiyona girdikten 3 gün sonra dosyan hazır olur.(Benimki böyle oldu karakola gittikten 2 gün sonrada aldım.

Ben zaten öğrenciyim çalışmaya vaktim bol kurslarada düzenli gidiyorum amacım tek seferde sınavı geçmek sadece 2 ders trafiğe girmedim o kadar int.ten 13nisandaki testin ilk yardim ve trafik bolumunu cozmedim ama motoru çözdüğümde 100 tam puan yapmıştım diğerlerinede hazırlanıp tekrar tekrar çözücem

kardeş 300 tlye kurs mu var varsa bende hemen alan b yi beklemiyim

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)