300 e kurs olurmu ya ben 600 e yazıldım daha neler cıkcak bakalim
Çok kolay bi sınav hem yazılısı hem direksiyon sınavı çok kolay. Geçmiş senenlerin sorularını çözsen yeter zaten her sene neredeyse -hatta- aynı sorular çıkıyor
kursa katılman şart bence kursa gitmediğin gün müfettiş gelirse ve sınıfta pek kimse yoksa müfettişler direk kursun o dönemki gelmeyen ögrencilerini diskalifiye edebilir milli eğitime göre kursa katılmak zorunlu ben tıpış tıpış gidiyorum bence kursa katılmadan almak çok zor hocalar güzelce anlatıyor kafan alıyosa tekte geçersin
Kursa sadece 2 kere gitmedim oda şehir dışında olduğum için düzenli olarak gidiyorum çarşamba günü bitiyor zaten bu ayın kursu valla motorla ilkyardımı anladım gayet araba sınavına girsem onu bile geçerim bütün anlatılanlar aklımda nerdeyse motosiklet sınavı çocuk oyuncağı gibi gelir test çözdüğümde 10 da 10 yapıyorum motorda diğerlerine bakmadım onlarıda çözücem. Benim amacım vitesli motosikleti kavramak ve profesyonel olarak kullanmak istiyorum biraz zor ama kazadan çok korkuyorum hele hele ilk yardım dersi psikolojimi bozdu diyebilirim o yüzden artık hız yapmıyorum en fazla 80 90 hem yakıttan tasarruf yapıyorum artık hız yapmak gelmiyor içimden yavaş gitmeye alıştım arkadan birde gelip taciz etmese sürücüler korna basarak 40 la gidicem ama insanı deli ediyolar. Amacım ehliyetimi alıp vitesli motosikleti herşeyine kadar öğrenmek bu kadar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)