Şımarıklık ve ilk kaza :S
-
Merhaba arkadaşlar.Spor salonundan çıktıktan sonra bir arkadaşımı gördüm.Neyse atladı arkama bir tur attık güzel oldu sonra tekrar spor salonuna bıraktım onu. Konuştuk ve ben yürümek için 1. vitese taktım. Ne olduysa ondan sonra oldu. Şımarıklığım hat safhaya ulaştı. Hava atma gibi bir saçmalığa kapıldım. Çok hızlı kalkış yaptım. Kalktım iki metre yürüdüm sonra denge gitti ön teker kaydı üç metre sürüklendim.Bende de bir şey yok motorda da ama kendime çok kızdım. Durduk yerde kendi saçmalığım sonucu düşmek.Forumda bir arkadaşın yorumunu okumuştum"Motora hava atmak için değil kendiniz için binin."Demişti. Sonuna kadar haklıymış.
Acizane tavsiyem şımarmayın
Reklamlar
-
önemli olan bu olaydan ders almak. geçmiş olsun.
-
-
kask var mıydı? geçmiş olsun.
-
Teşekkürler arkadaşlar.
c3nk adlı üyeden alıntı
kask var mıydı? geçmiş olsun.
Kask vardı hocam.sadece serçe parmağım çok az yüzüldü. Başka bir yerimde bir şey yok şükür.
-
geçmiş olsun bişey demye gerek yok zaten anlamışsın sen
-
geçmiş olsun
bende çarşambada üniversite çıkışı 50 mt lik bir tünel var kızlar tünelde geçerken açıyordum gazı allah tan şimdiye kadar başıma bişe gelmedi
gereksiz şeyler bunlar işte ama insan genede yapıyor
-
Gazı açmak güzel gerçekten insan duramıyor bazen ama inan düşünce havadan ,gazdan eser kalmıyor bütün hava yerlebir
-
Kendini bilmek güzel bişey,geçmiş olsun...
-
Geçmiş olsun hocam. Allah daha büyük düşüşlerden korusun
-
turkish39 adlı üyeden alıntı
Kendini bilmek güzel bişey,geçmiş olsun...
eyvallah hocam teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:14 ----------
macar_93 adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun hocam. Allah daha büyük düşüşlerden korusun
Çok teşekkür ederim hocam. Allah hepimizi korusun inşallah.Gerçi sürekli Allah korusun diyoruz ama sıkıntı bizde galiba ne demiş şair
"Kula bela gelmez Hak yazmadıkça
Hak bela vermez kul azmadıkça..."
-
Geçmiş olsun. Bundan sonra vücudunla hava atarsın, motorla değil
-
Tolga Can adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun. Bundan sonra vücudunla hava atarsın, motorla değil
Bundan sonra hava atar mıyım hocam bilmiyorum :D
-
Küçük bir kazayla atlatmanız iyi olmuş hem hatanızı anlamışsınız hem daha beteri de olabilirdi.
-
olur öle şeyler ya nolcak.ben bu aralar kırmızı ışıkta beklerken 2 arabanın arasından padanajla kalkmaya bayılıyorum arka lastik konple bitti ama olsun ama bi yan yapıyo şimarmada naap:D geçmişolsun ufak cizik fln sorun deil mala gelsin boşver
-
-
Geçmiş olsun kardeş. Ama aklınızda olsun o tarz hareketlere kızlar hiç bayılmıyor tam tersine dahada itici geliyor. Yani boşu boşuna kendimizi rezil ederiz beyler efendi gibi işine bakmak gibisi yok.
Gerçi kaza yapan arkadaş kıza hava atmak için yapmamışta ben genel konuşuyorum. Şu sıra havalar ısındıkça bütün ss motorlar sokaklara çıktı gazlıyorlar benim içim gidiyor 4 silindir sesine ama kızlar ona bile sinir oluyorlar, ki düşünün bizim tek silindir motorlarımızın tır tır sesi emin olun hiç mi hiç ilgilerini çekmez
-
keşke herkes senin kadar samimi dürüst olabilse günlük kaza yapan kişiler tanıyorum hiçte bozuntuya vermiyorlar geçmiş olsun
-
En büyük kazan böle olsun . dürüstlüğüne diyecek yok .
-
geçmiş olsun, hatanı anlaman güzel.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)