Motorumdan görüntüler :))))
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Güle güle kullan kardeş Ama bir kask da alsan güzel olma mıydı? Bence pek güzel olurdu.
Hatta eldiven, ceket ve pantolon da alırsan on numara olur ki genç yaşta asfalt yanığının ne olduğunu tadmayasın
-
Ehliyet?
-
I.Love.Drift adlı üyeden alıntı
Ehliyet?
Motoru ehliyet mi kullanıyor
-
umurcan adlı üyeden alıntı
Güle güle kullan kardeş
Ama bir kask da alsan güzel olma mıydı? Bence pek güzel olurdu.
Hatta eldiven, ceket ve pantolon da alırsan on numara olur ki genç yaşta asfalt yanığının ne olduğunu tadmayasın
Kask var zaten kardeş
-
Korumaların değerini anlaman için asfaltla tanışmana gerek kalmadan ufaktan toparlamaya başlamalısın.Ben denedim asfalt acıtıyo emin ol.Hatta en sonuncuda kafamda kask olmasaydı çenemi veya burnumu kırabilirdim.Direkt kaskın yüzünü şiddetli bir şekilde yere vurdum.
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Motoru ehliyet mi kullanıyor
+Motor surmenin yasimi olur :D
-
ehliyetini aldıktan ve kaskını taktıktan sonra güle güle kullan..
-
+Motor surmenin yasimi olur :D
motor şeytan işi
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
-
astorojna adlı üyeden alıntı
motor şeytan işi
Bişicik olmaz sen raaaat ol ;)
-
Bişicik olmaz sen raaaat ol ;)
Ehliyetim A0! Geçerim seni fısır fısır ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
-
Hayırlı olsun. Geçenlerde esnaf bir abimizde almış bundan sağa sola gitmek için. Getirdi baktık inceledik. Tip olarak renkler vs. hoş bir makine. Motoruda iyidir 100 lüğe göre normal bir gidişi var. 2-3 km denedim kesinlikle dengesi zayıf bir motor dikkat etmek lazım.
-
hisvarlar adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun. Geçenlerde esnaf bir abimizde almış bundan sağa sola gitmek için. Getirdi baktık inceledik. Tip olarak renkler vs. hoş bir makine. Motoruda iyidir 100 lüğe göre normal bir gidişi var. 2-3 km denedim kesinlikle dengesi zayıf bir motor dikkat etmek lazım.
Aynen kardeş dengesi biraz zayıf :D zaten fazla hız yapmamaya bakıyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)