MondiaL' den Alman Cocuuu : ))
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Başlık fail.
Alman malı falan ama fiyatını görmemişsin hocam galiba sen.
-
eren1903 adlı üyeden alıntı
Başlık fail.
Katiliyorum
-
eren1903 adlı üyeden alıntı
Başlık fail.
125 cc bir motosiklet için bence fiyat uygun. Japon malına 3,500 / 4.500 arası veriyoruz zaten. Eee bu da Alman malı olduğuna göre parasını hakeder sanırım. Başlıkta bence çok espritüel ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
-
MeTaL adlı üyeden alıntı
125 cc bir motosiklet için bence fiyat uygun. Japon malına 3,500 / 4.500 arası veriyoruz zaten. Eee bu da Alman malı olduğuna göre parasını hakeder sanırım. Başlıkta bence çok espritüel
...
Japon malına o kadar para veriyorlar ama onlarla dünya turu yapanlar var. Ayrıca zannetmiyorum tamamının Alman olduğunu. Tabi zengin olup, bununla da aralarda biraz oynarız diye alırsan bi şey diyemem. Ne olursa olsun o kadar para verilmez bence.
Ayrıca Alman Alman diyoruz da ben hiç görmedim Alman olduğuna dair bi fotoğraf veya bilgi.
undefined
-
13 beygir değil 8 beygir bu motor. Sachs lisansıyla çinde üretiliyor.
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
13 beygir değil 8 beygir bu motor. Sachs lisansıyla çinde üretiliyor.
Eksoz kısmı ve şasenin bazı yerlerinde Almanca yazılar var, ne yazdığını bilmiyorum. Alman imalat olduğunu sahibi söyedi hp bilgisi gibi yanlış olabilir. Motosikletin muhtelif yerlerinde Almanca yazılar olunca açıkcası bende Alman imalatı olabileceğine inandım. Zaten motosiklette işçilik ve gördüğüm kadarıyla malzeme kalitesi olarak bir Çinli' den üstün. Üstünde made in P.r.c veya Germany' de yazmıyor. Hp bilgisini sahibinden aldım, yanlış olabilir ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
-
fuarda bindiydim üstüne ufacık kaldı altımda. boyum 186 kılom 80 kaslı kemikli 4 zamanlı mobylette bence
-
bu motora 200 cc motor koysalardı tam agresif olurdu,o zaman alırdım işte
-
serdar1547 adlı üyeden alıntı
bu motora 200 cc motor koysalardı tam agresif olurdu,o zaman alırdım işte
O zaman gazı verdiğin anda gidonu kafana geçirirdin Mondial hyena 100'de bile ani gaz verdiğinde ön teker havalanıyo hemen, orjinal dişlilerle 3. vitesten 4'e takarken bile ön kaldırıyo hızım da 55km civarı.
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
O zaman gazı verdiğin anda gidonu kafana geçirirdin
Mondial hyena 100'de bile ani gaz verdiğinde ön teker havalanıyo hemen, orjinal dişlilerle 3. vitesten 4'e takarken bile ön kaldırıyo hızım da 55km civarı.
Kafana geçirirdin. Güzel replik olmuş 3D hayal ediyorumda...
-
amaninmb adlı üyeden alıntı
Kafana geçirirdin. Güzel replik olmuş
3D hayal ediyorumda...
Motoru yeni almıştım sıfır km, bikaç yüz km yapmıştım daha motor ayarsız ben de acemiyim, motor tekliyor motoru bağırttım bağırttım debriyajı bi bıraktım gidonu kafama geçirdim bildiğin neyseki motor hafif olduğundan motoru tutabilmiştim yere yatırmaktan kurtardım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)