böyle kardeşleri de görünce henüz ümidimi kaybetmiyorum ülkemden. en büyüğünden bi helal olsun.
böyle kardeşleri de görünce henüz ümidimi kaybetmiyorum ülkemden. en büyüğünden bi helal olsun.
Yaşın 16 benim 27 ama benden daha olgunsun kardeş helal olsun. Bu arada bisikletin de çok bağımlıları var. Burada çok görüyorum bir kaç kişilik grup halinde spor kıyafetlerle yaz kış gezenleri.
Estağfirullah kardeş. Bende yaz kış gezerim tabi bir tek ben varım yaz kış bisikletle gezen yozgatta "Manyahmı la bu, Gafayı yimiş ellam" diyenler çok :D ama feyz alıp bisiklete binende... Daha geçen annem duymuş Adam arkadaşıyla konuşurken burda birini gördüm yaz kış biniyor bende aldım bi tane işde filan gidiyorum yol parası cebime kalıyor diye
Eğer Rahat İsteseydim Araba Kullanırdım Lisanslı Bisiklet Sürücüsü...
Ertuğrul senden çokça yaş büyük insanlara ''Kardeş'' diye hitap etme istersen açıkçası ben rahatsız oldum 18 yaşında olmama dağmen orda sana 27 yaşındayım diyor sen kardeş diyorsun .
Bisiklete motor takılırsa motosikletten ne farkı kalır ki? İnsan elinin altında hazır güç varken zamanla pedal çevirmekten vazgeçer
sedona 711 ya da kron xc500 ya da xc 1000 alabilirsin...
benim motor tutkum bisiklet ile başladı,önceden bisikletde bir gün içinde 35/40 km yol yapardık sonra baktım olmuyor puf aldım sonrası çorap söküğü gibi geldi geçenlerde bir bisiklet sürdüm toplam 2 km,geberecektim nerdeyse nefes alamaz oldum yorgunluktan.bisiklet işinde idmanlı olmak şart yoksa adamın canını çıkartıyor
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)