Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motosikletten Vazgeçtim

Motovento
    REKLAM ALANI
    imza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 ybr 125 & 2014 ybr 125
    böyle kardeşleri de görünce henüz ümidimi kaybetmiyorum ülkemden. en büyüğünden bi helal olsun.
    ertuğrul66 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Bisiklet
    Alıntı imza adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    böyle kardeşleri de görünce henüz ümidimi kaybetmiyorum ülkemden. en büyüğünden bi helal olsun.
    Eyvallah kardeş...
    Eğer Rahat İsteseydim Araba Kullanırdım Lisanslı Bisiklet Sürücüsü...

albaywolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Fizy 125
    Yaşın 16 benim 27 ama benden daha olgunsun kardeş helal olsun. Bu arada bisikletin de çok bağımlıları var. Burada çok görüyorum bir kaç kişilik grup halinde spor kıyafetlerle yaz kış gezenleri.

Motosikleti
    Bisiklet
    Alıntı albaywolf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yaşın 16 benim 27 ama benden daha olgunsun kardeş helal olsun. Bu arada bisikletin de çok bağımlıları var. Burada çok görüyorum bir kaç kişilik grup halinde spor kıyafetlerle yaz kış gezenleri.
    Estağfirullah kardeş. Bende yaz kış gezerim tabi bir tek ben varım yaz kış bisikletle gezen yozgatta "Manyahmı la bu, Gafayı yimiş ellam" diyenler çok :D ama feyz alıp bisiklete binende... Daha geçen annem duymuş Adam arkadaşıyla konuşurken burda birini gördüm yaz kış biniyor bende aldım bi tane işde filan gidiyorum yol parası cebime kalıyor diye

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Ertuğrul senden çokça yaş büyük insanlara ''Kardeş'' diye hitap etme istersen açıkçası ben rahatsız oldum 18 yaşında olmama dağmen orda sana 27 yaşındayım diyor sen kardeş diyorsun .

Motosikleti
    Bisiklet
    Alıntı beko12345 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ertuğrul senden çokça yaş büyük insanlara ''Kardeş'' diye hitap etme istersen açıkçası ben rahatsız oldum 18 yaşında olmama dağmen orda sana 27 yaşındayım diyor sen kardeş diyorsun .
    Berke "abi" kardeş aşağılayıcı bir terim değildi genel bir kullanım abi diyecektim evet ama adını bilmediğim için albaywolf abi biraz komik geldi bana ama kusurumuz varsa affola...

agilty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bisiklet iyi hoş da şöyle bi yokuşa geldin mi sağ elciği çevirince seni çekip götürmüyo ya o çok fena işte
    Bisiklete takilan motor kitleri var 500 tl ye

albaywolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Fizy 125
    Bisiklete motor takılırsa motosikletten ne farkı kalır ki? İnsan elinin altında hazır güç varken zamanla pedal çevirmekten vazgeçer
    ertuğrul66 bunu beğendi.

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    sedona 711 ya da kron xc500 ya da xc 1000 alabilirsin...
    ertuğrul66 bunu beğendi.

serdar1547 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    Alıntı albaywolf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bisiklete motor takılırsa motosikletten ne farkı kalır ki? İnsan elinin altında hazır güç varken zamanla pedal çevirmekten vazgeçer
    zamana gerek yok,hemen vazgeçiyorsun zaten pedal çevirmekten
    UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.

amaninmb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    QJ Motor- VPS 125
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bisiklet iyi hoş da şöyle bi yokuşa geldin mi sağ elciği çevirince seni çekip götürmüyo ya o çok fena işte
    yahu 2 gün serviste kaldı bi velespit kullandım

1-dikiz aynası yok
    2-elcik dönmüyor
    3- iki km lik yolda öldüm öldüm dilim dışında kaldı

ha dandik falanda değil salcano apollo modeli var benim velespit olarak yok hacı hamlamışız yahu...
    "men dakka dukka"

serdar1547 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    Alıntı amaninmb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yahu 2 gün serviste kaldı bi velespit kullandım

1-dikiz aynası yok
    2-elcik dönmüyor
    3- iki km lik yolda öldüm öldüm dilim dışında kaldı

ha dandik falanda değil salcano apollo modeli var benim velespit olarak yok hacı hamlamışız yahu...
    benim motor tutkum bisiklet ile başladı,önceden bisikletde bir gün içinde 35/40 km yol yapardık sonra baktım olmuyor puf aldım sonrası çorap söküğü gibi geldi geçenlerde bir bisiklet sürdüm toplam 2 km,geberecektim nerdeyse nefes alamaz oldum yorgunluktan.bisiklet işinde idmanlı olmak şart yoksa adamın canını çıkartıyor
    UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.

Alıntı serdar1547 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim motor tutkum bisiklet ile başladı,önceden bisikletde bir gün içinde 35/40 km yol yapardık sonra baktım olmuyor puf aldım sonrası çorap söküğü gibi geldi geçenlerde bir bisiklet sürdüm toplam 2 km,geberecektim nerdeyse nefes alamaz oldum yorgunluktan.bisiklet işinde idmanlı olmak şart yoksa adamın canını çıkartıyor
    Yaşlanmısınız abi siz
    Ben 18 yaşındayım bende bisikletle başladı motor sevdam ama ehliyetim var halada bisiklet sürüyorum eglencesi ayrı çıktımmı hafta sonra durmadan 15 km yol yapabiliyorum yokuş yol olmadığı sürece.

Motosikleti
    Bisiklet
    Alıntı serdar1547 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi senin bacaklar iflas ben inişli çıkışlı 10 20 km rahat yapıyorum şehirler arası da yapacamda tırsıyorum biri gelir vurur diye

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)