görünür olmak için sis farı
Reklamlar
-
arkadaşlar daha motorumu almadan ekipmanımı motor aksesuarlarımı layaım dedim koyuldum araştırmaya.
şimdi sis farına geldi fakat çok çeşitli ve çok pahalı piyasa var bide aliexpresse bakayım dedim
böyle bişe buldum
http://www.aliexpress.com/item/1-Pai...720006634.html
sahibindede şöyle bişe var tek fiyatımı çift fiyatımı soracağım birazdan
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...ay/?favorite=1
aliexpressteki nasıl bişe sizce amacım gündüz görünür olmak akşam önümü ışıtması değil...yardımlarınız bekliyorum
Reklamlar
-
bizim körler gözüne projektör tutsan görmez
neyse benim kafamdada var ama hesaplı bulamadım gece yolculuklarında far yetersiz...
-
Edit - İnternet hızı yavaş. Kayıt et diyince ikişer ikişer yapıyor.
-
kesinlikle ledli tavsiye ederim ve önemli olan çektiği güç yüksek güç emen sis farları aküye zarar alacağınız motor ne bu arada oda önemli tabi
-
Sahibinden.comdaki ilanada bulunan farları KLE500 motorumda kullanmıştım. Sis farı olarak bi işe yaramaz. Kalite sıfıra yakın zaten uzakdoğu malı. görünürlük açısından da tavsiye etmem ledle kıyasladım led daha görünür. Birde 55w çekiyorki derdin buyugu bu.
Kesinlikle led tavsiye ederim. Ama diğer linkini koydugun değil daha başka mercekli ledler var daha çok el fenerine benziyorlar ama görünürlükleri sis farlarından daha fazla. Linkini bulursam buraya atarım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:23 ----------
http://www.ebay.com/itm/10W-Cree-LED...9edc05&vxp=mtr
http://www.ebay.com/itm/Black-12V-Cr...cdb569&vxp=mtr
-
sis farı ne amaçla kullanıldığını bilmeyenler ülkesiyiz. neyimiz doğru ki anasını seveyim.
adı üstünde, '' SİS FARI ''
miniska.
-
imza adlı üyeden alıntı
sis farı ne amaçla kullanıldığını bilmeyenler ülkesiyiz. neyimiz doğru ki anasını seveyim.
adı üstünde, '' SİS FARI ''
miniska.
VAY ANASINI
kardeşim motorla görünür olmak için takacağız neden diye sor
sis farları mercekli ve da fazla ışıttığı için arkadaşım senin mantığınla motorada binmeyelim ozaman....
-
sis yokken sis farı açmak kanunen yasak, görünür olmak için projektör tak bari.
aman neyse burası Türkiye.
-
-
-
canerol adlı üyeden alıntı
10 karakter
-
canerol adlı üyeden alıntı
VAY ANASINI
kardeşim motorla görünür olmak için takacağız neden diye sor
sis farları mercekli ve da fazla ışıttığı için arkadaşım senin mantığınla motorada binmeyelim ozaman....
Normal farını görmeyen şöförler sislerini farkedecekler yani. Bence biraz daha araştırın konuyu . İlave takılan farlarımızın sis farı değil spot olması gerekir (sis farının ışığı odaklamak gibi bir amacı olmadığı için dağınık ve kısa atımlı farlardır farkedilmenize zerre katkısı olmaz)
ilave takılan farlardaki amaç bir ışık üçgeni oluşturarak karşınızdaki sürücüye , tek farı yanmayan bir araba değil motosiklet olduğunuzu anlatmak içindir.
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
-
oocan adlı üyeden alıntı
Normal farını görmeyen şöförler sislerini farkedecekler yani. Bence biraz daha araştırın konuyu . İlave takılan farlarımızın sis farı değil spot olması gerekir (sis farının ışığı odaklamak gibi bir amacı olmadığı için dağınık ve kısa atımlı farlardır farkedilmenize zerre katkısı olmaz)
ilave takılan farlardaki amaç bir ışık üçgeni oluşturarak karşınızdaki sürücüye , tek farı yanmayan bir araba değil motosiklet olduğunuzu anlatmak içindir.
okan abi sen yapma bari sitede birçok konu var sis farı yapmı falan filan diye ismini ben koymadımki
sis farı derken power led sis farı dediğin gibi spot ışık veren ''şeyler''(buraya sis farı yazacaktım kızacan şimdi )avatar resmindede bi sis farı gördüm galiba onlarıda araştırabilirim eğer linki varsa
-
Bu sayfadaki kişiyle de iletişime geçebilirsin.
Mesut Korkmaz
https://www.facebook.com/msttech.biz
-
nerede sis farı açık araç görsem sürücüsüne küfrediyorum ( sis yoksa). hele bazı otomobil sürücüleri normal far yerine hep sis farı açık dolaşıyo.
he doğru burası türkiye.
-
imza adlı üyeden alıntı
nerede sis farı açık araç görsem sürücüsüne küfrediyorum ( sis yoksa). hele bazı otomobil sürücüleri normal far yerine hep sis farı açık dolaşıyo.
he doğru burası türkiye.
Arkadaşım senin Türkiye ile nasıl bir sıkıntın var, her mesajını "burası Türkiye" diye (not : Büyük T ile yazılır, imla kuralı öğren biraz) bitiriyorsun? Senin motosiklet sürücüsü olduğuna zerrece inanmıyorum, sürüyorsan da Anadolu'da ücra bir kasabadır, 4 tekerli araç süren 2 ayaklılar azdır sizin orada, konuya vakıf değilsindir, o zaman anlarım. İstanbul'da trafiğe motosikletle çık bakalım ne oluyor?
-
traktörlerin tepesine takılan yanar dönerli ışıktan taktırırsak belki farkediliriz
-
-
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
yavvv hele sen şu motorunu bi al kurbaney
sis farı kolay iş , motorun zaten 2 dıkımlık aküsü var power ledden şaşma bırak bu sis işlerini mercekli farlar ışığı odaklar lakin enerjinin yarısının boşa gitmesi gibi bir durum sözkonusu , tak poweri gözün gönlün ve akün rahat etsin.
irfan abi her işte parmağın var bu ledlerden sen yapmıyormusun
-
sis farı sis yokken yakılmaz diyen arkadaşlar motorda virajlarda kör noktayı aydınlatabilmenin tek yolunun sis farı olduğunu bilmiyorlar demekki..ayrıca önünüzde giden ve aynalarını makyaj yapmakdan başka hiçbir işte kullanmayan sürücülerin farkedebilmesi açısından gerçektende gerekli bir aksesuar..hatta motor üreticilerinin bunu artık standart hale getirmesinden yanayım...ben beyaz led çakar taktırmıştım bir önceki scooterıma..farkedilme açısından çokda faydasını gördüm..ama kör nokta aydınlatmada sis farı şaart...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)