Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Silahımın tutukluk yapmaması için tavsiyeleriyeriniz ? (sadece havaya sıkıyorum)

REKLAM ALANI
    soyuldu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    uzi lazım mı

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Ninja 250
    Alıntı Reşit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosikletiniz tramvaya mı dönüşüyor o yola girdiğinizde? Dönüşmüyorsa neden giriyorsunuz? Tünelde neden yüksat sürat yapma gereği duyuyorsunuz? Trafik kurallarının bir mantığı var ve uyulması gerekiyor. Köprü vb yerler için ücret fazla geliyorsa kaçak geçmek alternatif olamaz. Gerekli mercilere baş vurdunuz mu ücretin düşmesi için? Bu konu uzar gider, velhasıl kapatmayı plakayı. Plakası kapalı bir motosiklet yakınınıza çarpıp kaçar ve yakalanamazsa plaka kapatmanın ne kadar büyük bir suç olduğunu anlarsınız(inş böyle bir olay yaşamazsınız tabii de) Eyvallah.
    ben hayatımda bukadar boş muhalefet görmedim,sadece yazmak için yazmışsınız,zihniyete bak ya.
    karaköyden beşiktaşa hergün gidiyormusunuz? ayrıca yüksek sürat falan demedim ben.

amaninmb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    QJ Motor- VPS 125
    1-Beyzbol sopası
    2-Muşta
    3-Kelebek
    4-Yarı Otomatik Çakı

taşınabilir. Sonuçta;
    Beyzbol sopasi ile oyun , Muşta ile halı temizliği , Kelebek ile tesbih çevirme alıştırması , Yarı Otomatik Çakı ile Cat5 Kablo kesebiliriz

işin esprisi Silah bulunduracak kadar kendinize düşman donatmayın. Silahsız yaşam daha iyidir , kafan rahat olur.
    Düşünceyi silah yaparsanız daha iyi olur Yinede insanlık hali diyip küçük birşey bulundurulabilir. Oda suç teskil etmiyorsa , uzun bıçak bile olmaz yani. Bırakın bu ülkede polis var , her ne kadar bazen yada sık sık polis bize iyi davranmasada sonuçta adalet bir yerde size gelir.
    A2 ehliyeti olmayıp motora binene kızan biz , silahlık vs lik iş yapmamamız gerekir. Varsada yastık altı sessiz sakince durulur , çaktırılmaz

Samet Ağır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF 1000 thunderace ,NC 750 S
    hamdolsun henüz silahım hiç tutukluk yapmadı..ne zaman istesem atışı yapabiliyorum...

yaşla alakalı olabileceği gibi ileri yaşlarda gerekli bakımlarla ,mesir macunu,cevizli sucuk,v.s v.s işe yarayabileceğini düşünüyorum...
    plakalık hakkında ise henüz plakasız milli olamadığım için yorum yapamayacağım...

dental_land - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 600sa
    Alıntı Felon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Türkiyemi bireysel silahlanma ülkesiymiş? ))
    ABD deki aile içi silahlanmaya bi bakmanı tavsiye ederim.. adamlar silahı aşmış, hertürlü otomatik tüfekleri mevcut ve herkesde var.
    Sorunu yasaklarla aşma zihniyetinden kurtulmak lazım.''Birşey sorun çıkarıyorsa yasaklayın gitsin!'' değilde, insanları bilinçlerdirme yolu tercih edilmeli.
    Yoksa bireysel silahlanma bana göre avantajlı bir durum.Ne kadar; artık silah gücünün, günümüz savaşlarında bir önemi kalmasada.Amerikalı sıradan bir kızdan daha az tecrübeye sahip oludugu için daha kötü atış yapan askerlerimiz var.
    Çünkü memlekette silah alan adam öldürmeye kullanıyor, hobi olarak kullanan, atış poligonlarında kullanan yok.
    Bilinçlenmek lazım.

Edit:Asıl konuya gelirsek forumda konuşulacak bir konu değil hata o bence.Özel mesajla racing kullanan birine sorsa oradan iletişimi sağlar arkadaş zaten.Fakat motosiklet.net erişim gücü ciddi derecede yüksek olan bir site, bu bilgiler herkese yayılabilir.Konu bizim için ve o arkadaş için daha kötü bir duruma döner.
    Örneği hindistanda uygulanan, motosikletlerdeki ön plaka olayı :( iğrenç, berbat birşey.

Aile içi silahlanma mı?

Tahminlere değil istatistikler gerçeği yansıtır.

DEISIS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 660 R
    ciddi ciddi bireysel silahlanmayıda konuşuyoruz ya

konuyu açan bile bir misalin üzerinde bu kladar durulup

ana meselenin kaybolacağını tahmin edememiştir.

Kamyonlar minibüsler ve otobüslerde arabaları sıkıştırıyorlar

rahatsız ediyorlar . Ne yani şimdi arabalarda plaka kapatıcı sistem mi

yapsınlar? Belki çoğu kanun dam üstünde saksağan öter Allah deyu deyu misali

ama bizim saksağanı vurma gibi bi lüksümüz yok. ANcak kulak tıkayabiliriz.

Bunun adına da sivil itaatsizlik vs demek ancak ve ancak kalbi rahatlatacak

bahaneden öteye geçemez.

Biri size yayayken vurdu plkayı kapattı , gazı da kapattı gidiyo kaçtı.

Ne oldu? İyi bütün araçlarda yapalım bunu . Nasıl olsa kanunlar vs istediğimiz gibi değil!

Bizim tarafımızda değil. Haydi Taksime gidiyoruz dağılın beyler?!..

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Arkadaşlar aynı dünyada yaşamıyormuyuz.
    Şu memlekette 20 yıldır ( istanbulun göbeğinde en eds li yerlerinde ) motosikle ve otomobil kullanırım nedense bana buzamana kadar hiç ceza gelmedi.
    Bana kıyak geçiyorlar herhalde. Yada size bi sorun var.
    Okan Sinan Ocan, dockerengin ve Acil112 bunu beğendiler.

chemical - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr1000RR-cbr 250R
    Bak en ünlümüz plakasız geziyor bu daha kötü hiç değilse adamın plakası var katlıyor

Bu arada silahın el yapımı yoksa standart silahmı ona göre cevap verelim.
    Mengu16 bunu beğendi.

Birkannn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kaliteli mermi kaliteli yağ ve atışlardan sonra temizledikten sonra sıkıntı olmaz

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)