uzi lazım mı
1-Beyzbol sopası
2-Muşta
3-Kelebek
4-Yarı Otomatik Çakı
taşınabilir. Sonuçta;
Beyzbol sopasi ile oyun , Muşta ile halı temizliği , Kelebek ile tesbih çevirme alıştırması , Yarı Otomatik Çakı ile Cat5 Kablo kesebiliriz
işin esprisi Silah bulunduracak kadar kendinize düşman donatmayın. Silahsız yaşam daha iyidir , kafan rahat olur.
Düşünceyi silah yaparsanız daha iyi olur Yinede insanlık hali diyip küçük birşey bulundurulabilir. Oda suç teskil etmiyorsa , uzun bıçak bile olmaz yani. Bırakın bu ülkede polis var , her ne kadar bazen yada sık sık polis bize iyi davranmasada sonuçta adalet bir yerde size gelir.
A2 ehliyeti olmayıp motora binene kızan biz , silahlık vs lik iş yapmamamız gerekir. Varsada yastık altı sessiz sakince durulur , çaktırılmaz
hamdolsun henüz silahım hiç tutukluk yapmadı..ne zaman istesem atışı yapabiliyorum...
yaşla alakalı olabileceği gibi ileri yaşlarda gerekli bakımlarla ,mesir macunu,cevizli sucuk,v.s v.s işe yarayabileceğini düşünüyorum...
plakalık hakkında ise henüz plakasız milli olamadığım için yorum yapamayacağım...
ciddi ciddi bireysel silahlanmayıda konuşuyoruz ya
konuyu açan bile bir misalin üzerinde bu kladar durulup
ana meselenin kaybolacağını tahmin edememiştir.
Kamyonlar minibüsler ve otobüslerde arabaları sıkıştırıyorlar
rahatsız ediyorlar . Ne yani şimdi arabalarda plaka kapatıcı sistem mi
yapsınlar? Belki çoğu kanun dam üstünde saksağan öter Allah deyu deyu misali
ama bizim saksağanı vurma gibi bi lüksümüz yok. ANcak kulak tıkayabiliriz.
Bunun adına da sivil itaatsizlik vs demek ancak ve ancak kalbi rahatlatacak
bahaneden öteye geçemez.
Biri size yayayken vurdu plkayı kapattı , gazı da kapattı gidiyo kaçtı.
Ne oldu? İyi bütün araçlarda yapalım bunu . Nasıl olsa kanunlar vs istediğimiz gibi değil!
Bizim tarafımızda değil. Haydi Taksime gidiyoruz dağılın beyler?!..
Arkadaşlar aynı dünyada yaşamıyormuyuz.
Şu memlekette 20 yıldır ( istanbulun göbeğinde en eds li yerlerinde ) motosikle ve otomobil kullanırım nedense bana buzamana kadar hiç ceza gelmedi.
Bana kıyak geçiyorlar herhalde. Yada size bi sorun var.
Bak en ünlümüz plakasız geziyor bu daha kötü hiç değilse adamın plakası var katlıyor
Bu arada silahın el yapımı yoksa standart silahmı ona göre cevap verelim.
Kaliteli mermi kaliteli yağ ve atışlardan sonra temizledikten sonra sıkıntı olmaz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)