Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Bu Geceye Dikkat...!

REKLAM ALANI
    AsyMeTRiQue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kuyrukta PCX yazıyor, yanına da NS200 yanaştı...
    Alıntı wolrath adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    olduysa 2 kısının hayvanlıgını
    "Arkadaşlar Gs'nin şampiyonluğunu sokaklarda tur atarak kutlamak isteyenler tehlike ve dehşet saçıyor. "
    seklınde tum camıaya kıtlemek ısteyene elbette 2 kelam ederım.bunun cacıkla hıyarla alakası yok.

taraftar dusuncelerın supermıs.

polıs arabası yakan-opetı kundaklayan-kendı sahasını tutusturan fb taraftarı ıle carsıda bjk den baskası sampıyon olamaz naraları ıle dun besıktası karıstıranlar gercekten gercek taraftarlar.

gs bu olayları artık astı maalesef.bunun temelını yonetıcıler atar.dun ve daha oncekı demeclerde alabyrak ve aysal hep uefa da fb ye basarı dıledıler cagırırlarsa gıderız dedıler.dıger okzler de kutlayacakmısınız sampyıonlarını dedıklerınde tabı kı HAYIR ya da dunyanın en guzel seyı gs yı yenmek dedıler. anlayıs farkı.yonetıcı boyle dusunurse adam opetı de yakar kadıkoyu de...

ıyı de hergun degıl yılın tek gununden bahsedıyoruz.mıtıng-protesto vs de aynı sekılde.sıkıysa karsıt gorus olarak gıt bakalım.o zaman bu sekılde dehset sacıyorlar dıyebılıyor musun ya da sehır sızın mı dıyebılıyor musun?

ankarayı bılmem , ama ıst.da taksım ya da floryaya dun motorla gıden adam kasınmıstır.bınlerce kısının gelecegı bellı.bıle bıle lades.bunun tecavuzle ya da baska seylerle nasıl bagdastırdınız anlamadım aynı sekılde fb sampyıon olsa ,kı dun olmasa da caddeye gıtmedık mesela. demek kı neymıs? bunun gs ıle ya da baska bır takımla alakası yok.tabu olusmuş.
    Vurguyu kırmızı ile biçimlendirdiğim yere yaparsanız Bütün camiaya bir kitleme olmadığını görürsünüz!

Bende dün bisikletime binip oturduğum semtin meydanına gittim maçtan saatlerce önce. Arkadaşlarla oturup sohbet muhabbet falan saat ilerledi ki hiç aklımda şampiyonluk haftası olduğu falan yoktu! Hadi ben futbolla uzaktan yakından ilgileniyorum tuttuğum takım şamiyonluktan uzak olduğu için bu haftayı umursamadım, ama hiç futbolla ilgilenmeyen bu gün gidip bu sene kim şampiyon oldu diye sorsam cevap veremeyecek tanıdıklarım var, bu kadar ilgisiz insandan da bunu düşünmesini bekleyemezsin! Kimsenin buna hakkı yok!

Ayrıca sen sevincini bu kadar abartarak, şamiyonluğu hesaplamadığı için orada bulunmak zorunda olan kişilerin mallarına zarar verme hakkını kendinde görüyorsan, diğer tarafta isyanını opet yakarak gösterenleri de haklı görmek zorundasın diye düşünüyorum!!! Çünkü seninki sevinç oluyor onunki isyan! ikiside bir tepki! Opet yakanlara nasıl tepki veriyorsan arabaların üstüne çıkıp tepinenlere de aynı şekilde tepki verebilirsen objektifsindir derim!!! Ama yok GS Şampiyonluğunu bu şekilde kutlamak doğru, FB'nin soruşturma, şike, şu, bu davaları ile son haftaya kadar getirdiği stres birikimini o şekilde dışa vurması yanlış diyorsan iki yüzlüsün derim. O terörse dünki de terördü! Üzüntü de bir duygudur sevinç te! Sen sevinç "duygunu" bu şekilde dışa yansıtma hakkını kendinde buluyorsan diğer taraftaki de üzüntü "duygusunu" o şekilde dışa yansıtması da normaldir!

Ayrıca protesto miting falan bu tür şeylerde protestocular (genelde başında bir örgüt olur ki bu sendikalar vs. de olabilir) yada miting yapacak kişilerin topluluğu valilikten izin alır! o yerde ben bunu yapmak istiyorum der! valilik buna izin verirse emniyet güçleri sevk edilir oralara ve güvenliği sağlanır! izin vermezse de oraya güvenlik güçleri gönderilir ve izinsiz gösteri yapanlara biber gazı ile müdahale edilerek dağıtılır! İkisi aynı şeyler değiller. Ben dün beni gecenin bir saatine kadar bisikletime binip tekrar evime gitme konusunda engelleyen o kalabalıkların hiç birisinde bu hakkı elinde bulundurduğuna dair valilik izni falan göremedim! Ertesi gün işe gidecek olmama rağmen gecenin bi yarısına kadar sokaklar rahatlasın diye bekelemek zorunda kaldım!
    albaywolf bunu beğendi.
    Bütün Sosyal Medya Mecralarında DoganLokman işte... lokmandogan.com

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pani / 3colore
    lafı fazla uzatmayacagım.Turkıye'de yasadıgımızı unutuyoruz bazen...

bu arada ""zorunda olan kişilerin mallarına zarar verme hakkını kendinde görüyorsan..""

bunu soyledıgım hangı cumleden anladın? ben bu konuyu tum sosyal paylasım sıtelerınde kınarım,kendı takımım muhatap olsa dahi. baskalarının malına zarar vermek ya da devlet malına zarar vermek benım ıcın buyuk suctur.kasınma kelımesınden anladıysan sadece trafıge kalır demek ıstedım yoksa benım arabamı sallayanlara da kufur edıyorum...

numangokce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    "Bade" bajaj discover 125st
    Heryerde bunun kutlaması(!) oldu tabi. Ama ben ankarada sincan ve yenimahalledekine şahit oldum. Artçımla (annem) beraber eve giderken sincan çarşısından geçmek durumundaydım. Karakolun ordan lale meydanına ilerlerken 'aha zıchtık' dedim. İnanılmaz trafik, ne ilerliyolar, ne de yol veriyo namus özürlüler. Gariptir neyin kutlandığını bilmeden annemde coştu. El falan sallıyodu. Tırstım silahda attılar çünkü. Allahıma şükür sağsalim evimize vardık. Tvden ogrendik ne oldugunu. Ve tabiki takip etmek durumunda değilim futbolu. Dolayısıyla ister 'apaçi' olsun ister kurye, o yolu kullanması gerekliyse kullanabilmeli. 3-5 hayvan için yol degiştirmenin anlamı yok. Bide arabayla konvoy oluşturarak kutlama mı yapılır?
    no_tenshi bunu beğendi.

AsyMeTRiQue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kuyrukta PCX yazıyor, yanına da NS200 yanaştı...
    Alıntı wolrath adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    lafı fazla uzatmayacagım.Turkıye'de yasadıgımızı unutuyoruz bazen...

bu arada ""zorunda olan kişilerin mallarına zarar verme hakkını kendinde görüyorsan..""

bunu soyledıgım hangı cumleden anladın? ben bu konuyu tum sosyal paylasım sıtelerınde kınarım,kendı takımım muhatap olsa dahi. baskalarının malına zarar vermek ya da devlet malına zarar vermek benım ıcın buyuk suctur.kasınma kelımesınden anladıysan sadece trafıge kalır demek ıstedım yoksa benım arabamı sallayanlara da kufur edıyorum...
    ben kimsenin trafikte kaldığı icin tanınacağını sanmıyorum istanbulda ama konu dikkat ettiysen kutlamalar esnasında bir motorun yaşadığı sıkıntı ki bu trafikte kalma sıkıntısı değil... Eleştirilerde zaten buna... Trafikte 4 lileri yakıp nereye gideceği belli olmayan aynanın önüne/üstüne oturuldugu icin yola hakim olunamayan sürücüleri eleştiriyoruz... Bu yapilirkende bu tür sevinçleri savunmak biraz abest geldi bana. Burası Türkiye demek ne demek anlamadım herkes burası Türkiye duyup kenara mi çekilmeli yoksa en ezindan eleştiri yoluyla bir şeyleri değiştirmeye katkı sağlamak mi daha doğru? Evet burası Türkiye ve bir şeyleri duzeltene kadar da bu tür şeyleri ve yanlış gördüğüm her şeyi elestiririm. Düzeltmek adına elimden başka hiç bir şey gelmiyorsa da eleştirmek gerekir diye düşünüyorum.

Dediğim gibi eğlence kutlama olmayan sıradan bir günde bile kaza falan olmamasına rağmen E-5 te 53 dk boyunca vites boşta olduğum yerde araba içinde trafiğin açılmasını beklemiş ve çevremdeki 1 Allah'in kulunun kornaya bile basmadigina şahit olmuş biri olarak kimsenin burada trafiği sorun edeceğini sanmıyorum...

Bu konudan eleştiri de kutlama yapayım derken yoldan geçen motorları devirmek arabaları durdurup sallamak ve sallamayı geçtim üstüne çıkıp tepinmek gibi sevinclere zaten...
    no_tenshi bunu beğendi.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)