Her sınavda HIRSIZ-SUÇLU gibi kapıda aranmaktan bıktım
EY POLİS ABİ
Senin polisliğin bumu ha sınava giren öğrenciyi aramakmı ha ara görevin buysa yapta suçluymuşum gibi davranmana gerek yok
MESELA İKİ AYRI POLİSİN TEPKİSİNİ SÖYLEYEYİM
1-
04-05-2013 AÖF SINAVI VE KAPIDAKİ POLİS
Şöyle bir baştan savma üstümü aradıktan sonra
''Telefon yok demi abicim''
''Evet abi,yok''
'' Tamam ama bak varsa içerde sana sıkıntı yaparlar çalarsa tamam mı ,hadi başarılar''
Ağzına sağlık abi sırf senin için varsa bile abi var der çıkarırım
2-
05-05-2013 AÖF SINAVI VE KAPIDAKİ POLİS
Önce bir polis kontrol eder didik her yerimi ve elimdeki el çantasının içini (bu arada telefon olanları okulun içinde bulunan kantine gönderip emanet verdiriyorlar ve dönüşte tekrar kontrol ediyorlar bırakmışlarmı die) ve telefon bulamaz bende
''Memur bey kantin nerde su alacağımda''
''şurda''
''Tamam''
Kantine gittim su aldım sınıfıma gidicem başka bir polis memuru önümü kesti
''Kantine telefonu bıraktınmı??''
''Bende telefon yoktu zaten biraz önce abi kontrol etti''
''Olsun ben yine kontrol edicem''
''Ne gerek varki sınıfıma yetişmeliyim''
''Uzatma ver çantayı''
''Al abi''
Beni ve çantayı didik didik aradı ama nasıl arıyor görseniz sanki asayiş baskınında yakalandım üzerimde uyuşturucu arıyor ya da bir ev soydum üstümde bişi varmı die bakıyor o derece tabi bişi bulamayınca tamam dedi ne diyecek ki başka telefon bulsa alıp nezaretaneyemi götürecek sanki ama bulsa o o anda yılın polisi o derece şevkli
ŞİMDİ 2.POLİS ABİ SEN KENDİNİ Bİ ATRAKSİYONA SOKTUN YA BENİ ARAMAK İÇİN O SIRADA DIŞARDA BELKİ BİR EV SOYULDU BELKİ BİR ARAÇ ÇALINDI AMA SEN SINAVA GİREN ÖĞRENCİLERE GÜÇ YETİR ÇOK TEŞEKKÜRLER...
Abi koyun kapıya bi bayan bir erkek öğretmen kontrol etsin neyiz biz suçlumu neden polis kontrol ediyor belinde silah ve kelepçeyle sen polisini olması gerektiği yere koy olması gerektiği kondisyonda yetiştir bizi öğretmenler arar yada normal iki görevli polisler suçluları yakalasın öğrenciler sadece zaman kaybı
Şimdi kopya çekilmemesi için bu önlemler var denecek tamam ben önleme bişi demiyorum ama
1-Bu sadece bir aöf sınavı ben örgün öğretimde cebimde telefonum ve notumla sınava giriyordum geyet doğal e ikiside üniversite sınavı
2-İlla polis olmasına gerek yok normal bir görevlide olabilir bence
3-Gerçekten polisin yapması gereken çok daha önemli şeyler var bu memlekette
(Bütün polislerimiz üstüne alınmasın bu sadece 2.tip polislere hitaben yazılmış bir yazıdır)