http://haber.mynet.com/bacaklari-oto...Mynet_HomePage....... içimden sıcak bişe aktı okurken,rabbim cümlemizi korusun bu duruma düşmekten..
http://haber.mynet.com/bacaklari-oto...Mynet_HomePage....... içimden sıcak bişe aktı okurken,rabbim cümlemizi korusun bu duruma düşmekten..
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
Amin. Tez zamanda sağlına kavuşur inşaallah.
oradaki insanlıktan nasibini almamış insan müsveddesi ''MOTORSİKLETE İYİ OLMUŞ GENELDEDE KURYECİLER MANYAK GİBİ MOTOR KULLANIYORLAR'' yazmış.
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
Bilge değil sadece ahmaklar her şeyi bilir.
Amin. Trafikte her yerde Allah'a emanetiz arkadaşlar. Allah tekrarını yaşatmasın. :(
ölümün seni nerde beklediğini bilemezsin..
Çok kötü çok
Fazla değil.. Bi Cbr'nin ruhsatında adım yazsa yeter.
Unutmayalım ki, mesela 30dk'da servis gibisinden olan işletmeler de servis yapan abi veya kardeşlerimize, kuryelere baskı uygulayabiliyor yetiştir diye. Bu konuda müşterilerin de iş sahiplerinin de biraz hoşgörülü olması gerekiyor. Önce güvenlik..
amin . arkadaşlar kurye paket servis gibi konularda tahammülümüz yok hatta geç gelsin de para ödemeyelim diyen arkadaşım bile var , bu kültürü bilmeyen bu kültürü anlaması zor keşke duyarı olsak fakat maaalesef ...
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
habere mi yorum yapayım altta aptalca yorum yapanlara mı şaşırdım
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Birde şu var "ben kask takmayanın, koruma giymeyenin selamını almam, selam vermem" olayınada ayar oluyorum ne diyeyim. Sen kimsin ki Allah' ın selamını almıyorsun demek geliyor her seferinde içimden.
Hayır, motosiklet üzerinde serserilik yapan adamın, sıfatından serserilik akan adamın, tek tekerci bebelerin, full korumada gezsede üzerinden özentilik akan, sözde MotoGp yıldızlarının selamını bende almam ama sırf motosiklet kullanıyor ve koruması yok diye selam almamak bana göre abes.
Koruması olmaması onun zararına benim değil, ben yine İNSANlığımı yapar, selamını alır, selamımı veririm felsefesindeyim ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
motorsikletlileri düşman gözüyle görüyor diğer sürücüler,kendinizi çok çok kollayın arkadaşlar...
kaza yapan arkadaş tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/115575-sezon-acildi.html
Yukarıda başlığınıza attığım mesajın cevabı bugüne kısmet oldu herhalde.
Koruma demiyorum. Kask takmayan adam diyorum. Kaza yaptığında maddi zararı evet kendisine fakat manevi zararı bence bütün motosiklet kullananlaradır. Eminimki kask takmayacak kadar kendine değer vermeyen birisinin diğer bir motosikletçinin selam vermemesine de takılacağını sanmıyorum. İnsanı büyük harfle yazarak selam vermediğim için beni bitki yaptınız ama bugüne kadar selam verem kimsenin elini havada bırakmayacak kadar bitkiliğimi de yaparım.
Bilge değil sadece ahmaklar her şeyi bilir.
Linkini verdiğiniz konu ile bunun bir alakası yok ama bir köprü kurarız problem değil. Kask takmayan adamın yaptığı kazanın maddi tarafıda kendine, manevi tarafıda kendine ve ailesine. Biz burada en fazla 1-2 gün konuşuruz.
Maneviyat söz konusu olduktan sonra; motosiklet üzerinde tüküren, kızlara laf atan, Amerikan filmlerinde yapılan serserilikler, el kol hareketleri v.s v.s aklınıza ne gelirse bize dokunur zaten. Ayrıca siz neden bu kadar içerlediniz anlamadım. Her selam verenin selamını yukarıda yazdığım koşullarda bende almıyorum, bazen selam almak istesemde yol ve sürüş şartları izin vermiyor. Sonuç olarak bu bir kural değildir.
Bakın ne güzel bir tespit yapmışsınız zaten, hemfikiriz bu konuda. Benim anlamadığım şey şu; siz mesajımı neden bu kadar içerlediniz ki? Şahsınıza yönelik yazılmış birşey değildi ...
Edit: Linkini verdiğiniz konudaki mesajınızı şimdi gördüm. İlk gördüğümde de gülmüştüm, benzer şekilde düşünüyoruz diyerekten. Siz o sebepten bir alınganlık yapmışsınız. Ama yanlış anlaşılmış ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)