Ön lastigi arka tekere taksam.
Reklamlar
-
Arkadaşlar arka lastik alıcam orjinal ebatlarda buldugum en iyi lastik metzeller 110/90-16 59S Perfect ME 77 (Front) Cadde Ön Motosiklet Lastiği
bu lastigi arka tekere takmayı düşünüyorum sorun yaşarmıyım lastiigim tubless (iç lastiksiz) bu lastikte öyle. Çin malı almak istemiyorum.Yardım edin lütfen.
Konuyu dogru yere açmadıysam özür dilerim acemiyim. Ayrıca motorum mondial 150 kn max sürat 140km hız. başka bilgi gerekirmi?
Reklamlar
-
Abi kim bilir nekadar araştırmışsındır ama fikrimi söylemeden de edemedim :/
Ben olsam takmazdım! Ön lastiğe göre hesaplanmıştır herşey, yolda çizgi belirlemesi, yanak ve iç strüktür yapısı, su tahliye değerleri, ağırlığa karşı direnci... ...
Kısacası dediğim gibi, bişey olmaz, olur bu deselerde içime asla sinmezdi
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
tabi her şey ona göre hesaplanır ferdinandd haklı arka lastik bulman gerek su kanalları bile farklı çünki ön le arka lastik arasında...
-
bu ara ba değil kardeşim iki teker sonuçta. Adamlar boşuna arka teker ön teker diye üretmiyor lastikleri. Bence canının sağlığı için böyle birşey yapma.
-
Arka lastiğe, ön lastiğe kıyasla çok daha fazla ağırlık bindiğinden, ön lastikleri arkaya takarsan lastik yanaklarına haddinden fazla yük bineceğini düşünüyorum. Lastik havasına herzamankinden fazla dikkat etmen gerekecek.
-
-
Dediğin lastiğin ön arka deseni aynı gibi. Tek lastik resmi vermişler. Linki de bu:
http://www.metzeler.com/site/com/pro...ect-Me-77.html
Yalnız o ebatta arka lastik tubeless, ön tubeless değil, fiyat farkı da bu yüzden sanırım. O yüzden arka lastiği almalısın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)