Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Ön lastigi arka tekere taksam.

REKLAM ALANI
    numan_b - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    z180s
    Arkadaşlar arka lastik alıcam orjinal ebatlarda buldugum en iyi lastik metzeller 110/90-16 59S Perfect ME 77 (Front) Cadde Ön Motosiklet Lastiği
    bu lastigi arka tekere takmayı düşünüyorum sorun yaşarmıyım lastiigim tubless (iç lastiksiz) bu lastikte öyle. Çin malı almak istemiyorum.Yardım edin lütfen.
    Konuyu dogru yere açmadıysam özür dilerim acemiyim. Ayrıca motorum mondial 150 kn max sürat 140km hız. başka bilgi gerekirmi?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Abi kim bilir nekadar araştırmışsındır ama fikrimi söylemeden de edemedim :/

Ben olsam takmazdım! Ön lastiğe göre hesaplanmıştır herşey, yolda çizgi belirlemesi, yanak ve iç strüktür yapısı, su tahliye değerleri, ağırlığa karşı direnci... ...

Kısacası dediğim gibi, bişey olmaz, olur bu deselerde içime asla sinmezdi
    Carbondioxid bunu beğendi.
    Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

fromghetto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TDM 850, Tiger 250
    tabi her şey ona göre hesaplanır ferdinandd haklı arka lastik bulman gerek su kanalları bile farklı çünki ön le arka lastik arasında...

sailor33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800 (INTERCEPTOR)
    bu ara ba değil kardeşim iki teker sonuçta. Adamlar boşuna arka teker ön teker diye üretmiyor lastikleri. Bence canının sağlığı için böyle birşey yapma.

zerzura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6N
    Arka lastiğe, ön lastiğe kıyasla çok daha fazla ağırlık bindiğinden, ön lastikleri arkaya takarsan lastik yanaklarına haddinden fazla yük bineceğini düşünüyorum. Lastik havasına herzamankinden fazla dikkat etmen gerekecek.

numan_b - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    z180s
    Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim ilginizden dolayı. aynı lastigin arka tekerini buldum fiyatı bile farklı arada 80 tl fark var ne yapalım alacaz tabiki bu ebatlardaki en iyi lastik

Ben daha farklı düşünmüştüm lastik konusunda : ön lastigin suya girdiginde önden kanal acarak gittigini tahliyesinin iyi oldugunu ve firene basınca bütün yükü taşıdıgını yeri daha iyi tutabilecegini düşünmüştüm tam tersimi yani bunların hepsi?

Tabi ben yinede arka teker için üretileni alacagım canımdan kıymetli mi.

Dediğin lastiğin ön arka deseni aynı gibi. Tek lastik resmi vermişler. Linki de bu:
    http://www.metzeler.com/site/com/pro...ect-Me-77.html

Yalnız o ebatta arka lastik tubeless, ön tubeless değil, fiyat farkı da bu yüzden sanırım. O yüzden arka lastiği almalısın.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)