Siz siz olun yol hakkı sizde de olsa yavaşlayın !
Reklamlar
-
Evet arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi sol taraftan aniden fırlayan "sürücü müsvettesi" sayesinde ona çarpmamak için motoru yatırdım ve adam arkasına bakmadan bastı gitti. Hemen motoru kaldırıp peşine gittim ama kaçtı. Neyseki geopolisin yanlarında plastik korumalar vardı ve fazla birşey olmadı bende ufak tefek sıyrıkla atlattım. Yol hakkı sizde de olsa yavaşlayın insanlık denen birşey kalmamış herkese kazasız sürüşler dilerim.
2008 - 2011 Mondial 125Mt , 2012 - 2013 Honda Dylan, 2013 - ...... Aprilia Sportcity 250ie
Motosiklet özgürlüğümün tek yolu.
Reklamlar
-
-
aynı şey benim de başıma geldi ama ben ucuz atlatamadım. soldan bodoslama girdi koca minibüs. adam kaçmadı ama motor pert oldu, ayak bileğim ezildi ve ben 1 ay yattım. 3 ay oldu hala tam olarak iyileşmedi ayağım.
yol hakkını kimsenin taktığı yok. her an, her kavşağa yaklaşırken dikkatli olmak lazım.
-
Türkiye'de motor kullanan herkes aynı şeyi yaşamıştır ve araç şöförünün klasik cevabı görmedim. Geçmiş olsun..
-
Önünüze bir araç atlayınca motoru yatıracağınıza hafifçe de olsa çarpın, çarpmayınca önüne atladı diye bi sorumluğu olmuyor sen motoru düşürdün diye karşı tarafın.
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Önünüze bir araç atlayınca motoru yatıracağınıza hafifçe de olsa çarpın, çarpmayınca önüne atladı diye bi sorumluğu olmuyor sen motoru düşürdün diye karşı tarafın.
sırf haklı çıkmak için kaza yapmaya gerek var mı?
-
Bu otomobil kullanırken de geçerli. Geçiş hakkı denen şey sadece teoride var. Her zaman durup kontrol etmek en iyisi. Ben bu sayede bugüne kadar kaza yapmadım çok şükür inşallah bundan sonra da yapmam.
-
Trafikte araç sürmeyi evcilik oyunu sananlar var karşındaki insanı tehlikeye sokuyosun bide basıp gidiyosun Allahından bulsun
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
-
hyce adlı üyeden alıntı
Motoru yatırınca kaza olmuyor mu ?
-
hyce adlı üyeden alıntı
her şekilde motor düşecekse çarpmak daha mantıklı
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
geçmiş olsun motosiklette en korktuğum 2 durum var.. biri bu.. diğeri ise biraz hızlıysam bariyerlere savrulmam.. çok büyük geçmiş olsun
-
hyce adlı üyeden alıntı
bence var.
yatırıpta masraf bana yazacağına çarpıp masrafın ona yazması daha mantıklı.
bu konudan bende çok muzdaribim. birde gözünün içine baka baka çıkan öküzler varya birgün iki ayağımı birden sağa sola açıp iki kapının tam ortasından geçiricem birine.
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
-
Tabii ona çarpacaksın. Yoksa kaçar gider!
-
öyle yapmasam günde 3 5 kaza yapmam lazım
mecbur yavaşlıyoruz
ama birgün karşıdan karışıya bakmadan birine tanponun ucuyla bi dürtecem
-
beyler sakin. zaman zaman trafikte şoför mahallini nişan alıp kamikaze dalışı yapmak istiyoruz tamam da kendinize zarar vermeyin.
-
hiçbir araba durmayacak, hiçbir araba yol vermeyecek, hiçbir araba görmeyecek. Trafikte sağ kalmanın temel kuralları bana göre.
-
gecmıs olsun allah korumus
-
geçiş hakkı/üstünlüğü kuralını ülkemizde kaç kişi biliyor acaba !?! ben yol ver levhasını bilmeyen trafik polisi tanıyorum. sayemde öğrendi. samimi olalım burdaki kaç kişi yol geçiş üstünlüğü kurallarını biliyor. arkadaşa geçmiş olsun. '' soldan geliyoru'' yazmış. soldan gelen araç illede bekleyecek diye bir kıural yoktur. önce bakalım trafik lambası var mı, yoksa işaret levhası var mı' o da yoksa, yani hiç bir levha vs yoksa o zaman sağ kaidesi kuralı geçerlidir.
-
Hocam geçmiş olsun akşama kadar ne tehlikeler atlatıyoruz hakkaten.
-
biz günde bu öküzlerden düzüneyle rastlıyoruz.
Yolver gitsin .
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)