Birazdan Gidip Alayım Mı? ( Yamaha Crypton 0km)
Reklamlar
-
Bu "cub alma uzun yola çıkamazsın cuba bulaşma! " saçmalığı da nedir?
Ben cub kullanıyorum ybr ve cbf benim motorun yanından ne kalite ne hız olarak geçemez. Uzun yolu bugün 100lük scooterle yapan var. O şahsi beceri meselesi. Ben cubla ülkenin bir ucundan çıkıp öbür ucuna gittim, yollarda çok vitesliler gördüm dumanlar içinde. Ayrıca şehir içi vitesli motor kullanımı bir işkencedir. Cub motor hem vitesli hem yarı otomatik scooter kadar rahat olup dünyanın en az yakan motorudur. Ybr veya cbf gibi honda ve yamahanın Türkiyeye attığı 80 lerin teknolojisine ait çöpleri bari savunmayın şurada! Arka fren hala kampana olan motorlar bunlar ya! Üstelik benim cub 1 litre benzine 64 km gidiyor sizin ybr veya cbf ler bunun iki katından fazla değil miydi?
Bir de adam doğrusunu söylüyor; " sıfır alıcam" diyor. Bugün sıfır crypton 3000, 2. el motora 2000 vermek enayi işidir.
Reklamlar
-
Gidip demirciden hiç kullanılmamış profil alsanız bile içinde hurda demir olacak, sadece bizde değil bütün dünyada durum böyle. Arabaları da hurda demirden yapıyolar o zaman sorun nedir.
-
Satarken 100 lira kar edecem diye istemediin bi motoru almak hiçte mantıklı değil cb 125 ace ayrıca yakından gördüm bu modeli daha alan yok heralde göstergede önemli demişsiniz ama göstergede bi şey yok km saati bi de kocaman ace yazısı
-
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
Satarken 100 lira kar edecem diye istemediin bi motoru almak hiçte mantıklı değil cb 125 ace ayrıca yakından gördüm bu modeli daha alan yok heralde göstergede önemli demişsiniz ama göstergede bi şey yok
km saati bi de kocaman ace yazısı
O motoru alsan satabilecen mi acaba mondialin üzerine honda yazısı yapıştırsan daha sahici durur
-
cb 125 ace altından yapılmış koşun beyler
-
Mevzu Honda ACE' ye nerden geldi yine ya Çok yaşayın beyler
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
Arkadaşlar Yamaha Cyrpton'u aldım akşamüstü. 2990 kuruş inmediler. Motor sadece bir adet kalmış Ankarada, siyah vardı. Gayet de beğendim aldım. 22 km eve kadar konya yolunda yoğun trafikte iki kişi yavaş yavaş geldik. Benzini full'ledim. Benzinci bile abi bunlar inanılmaz az yakıyor dedi. Yamaha bayisinde misal scooter'lar vardı 300-400 lira daha pahalı ama biraz samimiyetten sonra bunu önerdi.
Fotoğraflarını atarım. Titreşim yok, gösterge paneli ve vites geçişleri hoşuma gitti, koltuk altında da kask sığmasa da çantamı cüzdanımı telefonumu alacak kadar bir bagajı mevcut.
Ben şimdilik memnunum.
Almadan önce hem mondial hem de kanuni bayisine uğradım. Kanunide Gt170 yoktu ellerinde. Mondiale gittim. diye geçen model siyah vardı ellerinde ama 0km motorun göstergesinin içinde parça kopmuş, deposunun yanında on cm çizik vardı. Ben eldeki depoların biriyle değiştirirm sen merak etme falan denince, bi de daha ötv yatırmadık bekle pzts yatıralım alırsın şimdi fatura kesemem diyince soğudum işin aslı. ulustan kalkıp birlik mahallesine gittim, yamahayı aldım. şehir içi ve haftasonu kısa gezintiler için güzel bir seçim yaptığımı düşünüyorum.
Hayırlısı artık.
Aptallık En Büyük Günahtır !
-
Hayırlı ugurlu olsun. Güle güle binin.
-
forevermore adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Yamaha Cyrpton'u aldım akşamüstü. 2990 kuruş inmediler. Motor sadece bir adet kalmış Ankarada, siyah vardı. Gayet de beğendim aldım. 22 km eve kadar konya yolunda yoğun trafikte iki kişi yavaş yavaş geldik. Benzini full'ledim. Benzinci bile abi bunlar inanılmaz az yakıyor dedi. Yamaha bayisinde misal scooter'lar vardı 300-400 lira daha pahalı ama biraz samimiyetten sonra bunu önerdi.
Fotoğraflarını atarım. Titreşim yok, gösterge paneli ve vites geçişleri hoşuma gitti, koltuk altında da kask sığmasa da çantamı cüzdanımı telefonumu alacak kadar bir bagajı mevcut.
Ben şimdilik memnunum.
Almadan önce hem mondial hem de kanuni bayisine uğradım. Kanunide Gt170 yoktu ellerinde. Mondiale gittim. diye geçen model siyah vardı ellerinde ama 0km motorun göstergesinin içinde parça kopmuş, deposunun yanında on cm çizik vardı. Ben eldeki depoların biriyle değiştirirm sen merak etme falan denince, bi de daha ötv yatırmadık bekle pzts yatıralım alırsın şimdi fatura kesemem diyince soğudum işin aslı. ulustan kalkıp birlik mahallesine gittim, yamahayı aldım. şehir içi ve haftasonu kısa gezintiler için güzel bir seçim yaptığımı düşünüyorum.
Hayırlısı artık.
Sevindim o paraya 2.el döküntü bir honda almadığına.
-
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
ulen adamı motordan soğuttunuz bayaaa
iyicene kafası karıştı acep hangini alayım deyi
bazı yamahacı arkadaşların hoşuna gitmeyecek hele birtanesi varkine tam honda düşmanıdır o kendini biliyor
alacağın tek marka var honda diye yazılıyor , honda diye okunuyor ama bazı arkadaşlar honda nın anlamını bilmez
bence bundan şaşma sebebi mi yüzlerce var ama bende zaman yok hayırlı olsun şimdiden
şaka bir yana , önce vicdanını dinle sonra cüzdanını
derin bir nefes al düşün ve son olarak kararını ver çünkü motorunla evlenecek olan sensin bizler değil
allah senin honda na yağ yaktırmaz inş yoksa yanlışlamaya motor kitlerse varya yeminle kendini körfeze at benim dilime düşme yani
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
kefeeee adlı üyeden alıntı
Alabileceğin en sağlam motorlardan biri ama, sadece sezonu geçirsin bi süre idare etsin değiştiricemd iyosan, 2. el bişi almanı öneririm. En azından para kaybetmemiş olursun.
Onun dışında yakıt yakmayan, bozulmayan güzel bi motor. 2. el konusunu düşünmeni tavsiye ediyorum.
2.000₺ ye alıcağın 2. el bi cbf, ybr gibi motoru sattığında yine ederi 200₺ olacaktır.
SAKIN ÇİNLİ ALMA, bende senin gibi idare eder bi motor alıcam diyip ortada kaldım. haala atamadım garajda sadece şase olarak duruyo.
2 bin tlye temiz yorulmamis cbf varsa getir ben 3 tane alacam ;d
-
adem80 adlı üyeden alıntı
bende hurda malzemelerden yapılmış bi çinli almak istiyorum. Hemide zıfır
adem sen de var zaten 2 tane hurda yı ne etçen ki
-
forevermore adlı üyeden alıntı
Ben şimdilik memnunum.
Hayırlısı artık.
Hayırlı olsun . sizin ordaki mondialci neymiş öle ya :D
-
F54 adlı üyeden alıntı
adem sen de var zaten 2 tane hurda yı ne etçen ki
çekemiyon demi benim hurdaları?
-
Hayırlı olsun iyi günlerde kazasız belasız kullanırsınız inşallah ;)
-
-
Emre_(acemi) adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun . sizin ordaki mondialci neymiş öle ya :D
Ankara'da gördüğüm çoğu motosiklet bayileri at hırsızı kılıklı heriflerden oluşmakta normaldir. Motosikletten soğuturlar yemin ederim.
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
-
-
Güle güle kullanın, bu cryptonlar çin menşeili mi üretim yeri neresidir.
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Alma yazıktır, o paraya mondial mcx al çok memnun kalırsın. sıfırının 3160 lira fiyatı var.
buyur burdan yak. pes vallahi, bi bitmediniz !!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)