Çok geçmiş olsun. Zaten işin cins kısmı, "her koyun kendi bacağından" asılmıyor işte, yok öyle bir dünya...
Rumelianın dediği gibi, allah göstermesin birşey olsaydı, başlık şöyle olacaktı: "hız tutkunu iki genç, yarışrken....."
Çok geçmiş olsun. Zaten işin cins kısmı, "her koyun kendi bacağından" asılmıyor işte, yok öyle bir dünya...
Rumelianın dediği gibi, allah göstermesin birşey olsaydı, başlık şöyle olacaktı: "hız tutkunu iki genç, yarışrken....."
Güvenebileceğimiz tek gözler, kendi gözlerimizdir.
geçmiş olsun...ilerde bi yerde durup dinlenseydin daha sağlıklı olurdu...
Geçmiş olsun usta. Sen yine ucuz atlatmışsın.
Şimdi o şerefsiz o kazasından kalan sürüklenme,
yanık,eziklerini apaçiler ortamında sanki erkeklik
nişanesi gibi anlatacak ve bu hareketlere devam
edip Allah esirgesin birilerinin hayatını yakacak ya
ben ona yanıyorum
Fikrin ne fahişesi oldum ne zamparası-Bir vicdanın bilemem kaçtır hava parası..
Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
DIŞI SÜKÛN İLE ZAHİR, DERUNU MAHŞERDİR DERUNU MAHŞER..
çok büyük geçmiş olsun kardeşim.
Geçmiş olsun.. Madem birşey olmuyor herife bağlayıp senin motorun arkasında gideceği yere kadar sürükleseydin ignetoru!!!
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
Geçmiş olsun. İnşallah hep böyle şans senden yana olur.
çok büyük geçmiş olsun hocam. Aslında öylesini kaza yapınca inecen bide sen dövecen
Geçmiş olsun... Nasıl bu kadar cahil ve sorumsuz olunabiliyor incelenmesi gerek...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Çok çok geçmiş olsun
Ride hard or stay at home
Çok geçmiş olsun. Bu apaçilerin nesli tükenir tez zamanda insallah.
Bazen denk geliyorum bunlara. Suratlarındaki anlamsız sırıtmalara,"gel gapısalım gardas" demelerine istinaden yanlarından gecerken tekmeyi basayım motorlarına diyorum.
Sonra vazgeciyorum,ya dengem bozulursa diye...
Allah hepimizi bu lüzumsüzlardan trafikte korusun.
Geçmiş olsun. İnip düşene bide sen vursaydın ya
Ben onlara sadece bunu diyorum .. Bu arada büyük bir kaza atlatmışsınız geçmiş olsun ..
Geçmiş olsun.
Allah beterinden korusun kardeşim
inşallah bir daha başına gelmez bu olayı ben okadar yaşıyorum ki anlatamam
özellikle pizzacılar yapıyor bunu
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Allah korumuş,gerçekten ucuz kurtulmuşsun...inşallah bir daha yaşamazsın böyle şeyleri....
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Büyük geçmiş olsun
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
aga zaten ismi pizzacı adamlarda her yol mevcut
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Geçmiş olsun yine de iyi atlatmışsın
Seyirci Kalma, Rüzgara Karşı Seyir Et..
İyidin Evlat, Gerçekten İyidin... Ama Ben Olduğum Sürece Hep İkinci En İyi Olacaksınn.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)