Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mobeseye Kasksız Yakalanan Her Motorcuya Otomatik Ceza (Adrese Teslim)

REKLAM ALANI
    psyche - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 600
    İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü mobese merkezi, trafik kontrollerini saniye saniye kontrol atlına alarak yeni bir uygulamaya imza attı. Motosikletine kask takmadan trafiğe çıkanlar yandı. Tüm şehri gözetim altında tutan ve kask takmayan motosiklet sürücülerine mobese merkezi plakadan trafik cezası yazarak aynı anda evine cezayı evine postalıyor. Mobese merkezinde Emniyet müdür yardımcısı Erdal Ağralı, sistemin nasıl çalıştığını anlattı.

Motosiklet sürücülerinin mutlaka kask takmalarını isteyen Emniyet Müdür Yardımcısı Erdal Ağralı, “Bu konuda 1 Nisan itibariyle yeni bir uygulamaya başladık. Artık polis vatandaşı durdurup ‘Kaskın yok sana ceza yazacağım demeyecek’ Yapılan uygulamalarda görürse yine yazacak ama vatandaş beni kimse görmedi diye kask takmamazlık yapmasın! Çünkü artık mobese merkezinden tüm şehir takip ediliyor. Kasksız motor sürücülerinin plakalarına anında görevli arkadaşlarımız cezayı yazıp aynı anda adreslerine postalıyorlar. Burada bizim amacımız insanlara para cezası vermek değil! Ancak vatandaşlarımızın can güvenliği açısından kurallara uymalarını sağlamaya çalışıyoruz. Bakın 2013 yılında 547 yaralamalı trafik kazası meydana geldi. Bunların 268’i motosiklet kazasıyla meydana geldi. Bu kazadan dolayı hastaneye kaldırılan 9 vatandaşımız hayatını kaybetti ve bu insanlarımız beyin kanamasından yaşamını yitirdi. Kafalarında kask olsaydı beklide bunları yaşamayacaktı. 2012 yılında ise 5668 motosiklet sürücüsüne para cezası kesildi. Kentimizde ise 40 bin motosiklet tescilli bu konuda hepimize önemli görevler düşünüyor. Lütfen sürücülerimiz kask taksınlar. Hem ceza yemesinler, hem de kendi sağlıklarını düşünsünler” dedi.

İzleniyoz dostlar büyük ihtimalle yakında bana da gelir ceza mektubu Hoş genelde kasklayım fakat öyle bunaltıcı ki hava bazen bakkala markete çıkardığımız oluyor insanlık hali,keşke değerli yunuslarımızında kasksız halleri fotoğraflarıyla evlerine yollansa ne hoş olur

Uygulama başarılı umarım pratikte çuvallamazlar çünkü inanılmaz motosiklet trafiği var tamamen şans bu ceza olayı ama yakın 5 arkadaşıma ceza şimdiden geldi ve kasklanma oranımız hayli arttı bir de şu 10 liralık görüntü kasklar yerine ortalama kasklar takılaydı iyiydi.

Kaynak : http://www.iskenderunhaber.com/2013/04/26/polis-iskenderunu-bbg-evi-gibi-gozetliyor/
    "Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
    utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "

Psychedelic Gececi

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    umurcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07
    Bir tamircide gördüğüm bir olayı anlatayım o halde.
    Adamın kırık dökük skuteri var, ve plakadan bir rakamı silmiş. Ama o kadar başarılı silmiş ki plakayla aramda 1 metre kalıp da ışıkta kabartmanın ince gölgelenmesini görene kadar orjinal sandım! Bu eleman büyük ihtimalle kask falan takmıyor. Mobeseye girdi ve mobese okuduğu plakaya cezayı geçti, ne gibi birşey olacak bundan sonra peki?
    İtiraz edilecek ama? hani sonucu ne olur bizim muz cumhuriyetinde?
    Heil Spellcheck

emrb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6
    kuryenin birinde gördüm plakanın bi bölümünü kirli bi bezle kapamış,polis çevirse bez aşşa kaymış motoruda mı silmiyah diyecekler.herşeyin bi çaresi var...

phradrel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F650GS
    aaa süper. bugüne kadar gördüğüm tek faideli haraç kesme yöntemi
    Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
    https://www.facebook.com/BoutiqueMoto

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    başa çıkamazlar iki güne kağıt üzerinde kalır
    Mustafa Kemal Atatürk

Motosikleti
    Triumph Street Triple 675
    Alıntı psyche adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü mobese merkezi, trafik kontrollerini saniye saniye kontrol atlına alarak yeni bir uygulamaya imza attı. Motosikletine kask takmadan trafiğe çıkanlar yandı. Tüm şehri gözetim altında tutan ve kask takmayan motosiklet sürücülerine mobese merkezi plakadan trafik cezası yazarak aynı anda evine cezayı evine postalıyor. Mobese merkezinde Emniyet müdür yardımcısı Erdal Ağralı, sistemin nasıl çalıştığını anlattı.

Motosiklet sürücülerinin mutlaka kask takmalarını isteyen Emniyet Müdür Yardımcısı Erdal Ağralı, “Bu konuda 1 Nisan itibariyle yeni bir uygulamaya başladık. Artık polis vatandaşı durdurup ‘Kaskın yok sana ceza yazacağım demeyecek’ Yapılan uygulamalarda görürse yine yazacak ama vatandaş beni kimse görmedi diye kask takmamazlık yapmasın! Çünkü artık mobese merkezinden tüm şehir takip ediliyor. Kasksız motor sürücülerinin plakalarına anında görevli arkadaşlarımız cezayı yazıp aynı anda adreslerine postalıyorlar. Burada bizim amacımız insanlara para cezası vermek değil! Ancak vatandaşlarımızın can güvenliği açısından kurallara uymalarını sağlamaya çalışıyoruz. Bakın 2013 yılında 547 yaralamalı trafik kazası meydana geldi. Bunların 268’i motosiklet kazasıyla meydana geldi. Bu kazadan dolayı hastaneye kaldırılan 9 vatandaşımız hayatını kaybetti ve bu insanlarımız beyin kanamasından yaşamını yitirdi. Kafalarında kask olsaydı beklide bunları yaşamayacaktı. 2012 yılında ise 5668 motosiklet sürücüsüne para cezası kesildi. Kentimizde ise 40 bin motosiklet tescilli bu konuda hepimize önemli görevler düşünüyor. Lütfen sürücülerimiz kask taksınlar. Hem ceza yemesinler, hem de kendi sağlıklarını düşünsünler” dedi.

İzleniyoz dostlar büyük ihtimalle yakında bana da gelir ceza mektubu Hoş genelde kasklayım fakat öyle bunaltıcı ki hava bazen bakkala markete çıkardığımız oluyor insanlık hali,keşke değerli yunuslarımızında kasksız halleri fotoğraflarıyla evlerine yollansa ne hoş olur

Uygulama başarılı umarım pratikte çuvallamazlar çünkü inanılmaz motosiklet trafiği var tamamen şans bu ceza olayı ama yakın 5 arkadaşıma ceza şimdiden geldi ve kasklanma oranımız hayli arttı bir de şu 10 liralık görüntü kasklar yerine ortalama kasklar takılaydı iyiydi.

Kaynak : http://www.iskenderunhaber.com/2013/...bi-gozetliyor/

Bende antakyaliiyim ayni sey burasi icinde gecerli dimi?

psyche - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 600
    Yok dostum şu an için sadece İskenderun ile sınırlı Tazyik Erdoğan kask olayına baya değindi ona mütebellit yaptılar sanırım biz de pilot olduk
    Ben hep eğitimden yanayım aslolan insanlara bilinci aşılamak cezayı,sopayı değil fakat değişik milletiz vesselam öyle kalıplaşmış ki algımız ceza yemeden uygulamaya,geç kalmadan sınava girmeye namüsaitiz.

Bugün yaya geçidinde yaşlı bir amca için durdum arkamdaki panelvan kıçıma girip korna çaldı tabakhaneye bok yetiştiriyor ya arkadaş hep acil işleri zaten o arabasının koltuğu çok rahatsız diken var yolda yürüyen adam çok rahat onu bekleyebilir ama paşamız bekletilmeyi sevmez koca poposunu kaldırmaya aciz diğeri koca kamyonla tali yoldan bodozlama önüme kırar bende garip commuterle kaçacak delik ararım üstüne azar işitirim çünkü motosikletin yolda kapladığı hacim ona birşey ifade etmiyor ,herşey müstehak bize,miğdem bulanıyor trafikten hödüklerten polislerden.Babadan nasıl gördüyse öyle devam ediyor ne cezalar kafi ne kötek içine işlemedikten sonra bazı değerler.
    "Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
    utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "

Psychedelic Gececi

Alıntı umurcan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir tamircide gördüğüm bir olayı anlatayım o halde.
    Adamın kırık dökük skuteri var, ve plakadan bir rakamı silmiş. Ama o kadar başarılı silmiş ki plakayla aramda 1 metre kalıp da ışıkta kabartmanın ince gölgelenmesini görene kadar orjinal sandım! Bu eleman büyük ihtimalle kask falan takmıyor. Mobeseye girdi ve mobese okuduğu plakaya cezayı geçti, ne gibi birşey olacak bundan sonra peki?
    İtiraz edilecek ama? hani sonucu ne olur bizim muz cumhuriyetinde?
    Aynı durumu köprü gişelerinde yapan tespit edildi ve hapis cezası aldı.
    http://haber.mynet.com/bu-hapis-ceza...623322-guncel/

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)