milli içkimizi fazla kaçırmış 100 kere dedim sek içmeyin şunu
milli içkimizi fazla kaçırmış 100 kere dedim sek içmeyin şunu
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
birader bilgisayarı kapat. elektrik yazıyor. maksat masraf yapmasın yani.
fuck martha stewart !
Tüm risklerin farkındayım, teşekkürler.
Size de teşekkürler.
Harika ilişkilendirmişsiniz tebrik ediyorum. Bu kadarını akıl edemezdim, derhal kapıyorum pc'yi. Size de teşekkürler.
Sek su da zararlı olabiliyor tabii.
Lütfen daha çok dalga geçin buna ihtiyacım var.
kendinede bi yan ayaklık taktır motorun diğer tarafına geç hayatta bişeycikler olmaz :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:37 ----------
yok arkadaşım üstüne alınma sakalasıoruz burada eminim bütün arkadaslarda kötu niyetle yapmamıştır maksat braz takılmak. ama el insaf eyle :D şimdi bu konuya takınılmaz mı..
Diosan takınılmaz özür dileriz.
Motorun yakınına bisküvi , kurabiye , su falan koymalısın.Allah korusun göçük altında kalırsa hayatta kalmasına yardımcı olur.Bi de çekiç koy.Belki göçükten kazarak kurtulabilir.
Hocam bu sefer 10.000 kişi hayatını kaybedecek diyorlar 10000 binnn hatta şöyle yazim ; OONNNBİİİNNNNNN varsın motoruma birşey olsun.. Hatta ekstra 1 kişinin hayatını kurtaracaksa motorum kalsın göçük altında.. Tiallam yaa konuya bak!!!
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
Bina dibine felan koyma bos alana koy mesela otopark tabi otopark parasida
17 ağustosun sabahı Gölcük Değirmendere'de hava aydınlanmışken çocuklugumun gectigi sokakların,yolların,binaların hallaç pamuğu gibi birbirine girdiğini görünce,enkaz altında komşularımla çaresizce konuşunca,depremde göcük altında kalan adamın yüreği parcalayan bagırıslarını duyunca,her saniye yerin altından gelen korkunc ugultuyla olusan artçı depremleri yaşayınca,45 saniyede değişen hayatları,coğrafyayı görünce inanın trilyonlarınız olsa umrunuzda olmaz...
benim motor yan ayaklığındaydı düşmedi 7.2 lik depremde
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:42 ----------
ÖZELLİKLE BÜYÜK HARFLE YAZIYORUM
EM MARMARA HEM VAN HEM DE AĞRI DEPREMLERİNİ YAŞAMIŞ
3 DEPREMDE DE ARAMA KURTARMA FALİYETLERİNDE BULUNMUŞ BİRİ OLARAK YAZIYORUM
BENİM EVİM BENİM EŞYALARIM VE BENİM TÜM MAL VARLIĞIM,
EĞER İSTANBULDA BÜYÜK BİR DEPREM OLUR VE SAĞ KALIRSANIZ
HİÇ BİR DİN DİL IRK SİYASİ GÖRÜŞ AYIRIM YAPMADAN SİZİNDİR
BURADAN BAĞIRA BAĞIRA SÖYLÜYORUM GELİRSİNİZ MİSAFİRİM OLURSUNUZ
EVİM HEPİNİZE AÇIKTIR
ZATEN EĞER ÖLMEZ DE SAĞ KALIRSAM DEPREMDE ORAYA ARAMA KURTARMA FALİYETLERİNE %100 GELECEM
O YÜZDEN HERZAMAN BAŞINIZ SIKIŞINCA VAN DA SİZİN BİR KARDEŞİNİZ OLDUĞUNU UNUTMAYIN
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
99 depremınde motorum devrılmemıstı .
Hatta o zaman bakım maksatlı motoru sokmustum ve koca sokagı benım sokuk motorun farı ıle aydınlatmıstım . . O karmasada farı , akuyu , kabloyu nasıl buldum hıc hatırlamıyorum
Sırf senin yorumunu beğenmek için giriş yaptım.. motor dediğin ne kadarda özgürlük hayat felsefesi.. falan filan olsada istanbul depreminde onbinlerce insanımız ne olacak diye düşüneceğine motorum yana devrilirmi ne olacak diye düşünüyor yemişim motorunu ya adamın canını sıkıyosun motor neymiş alınmayacak birşeymi yok olsa bidaha alınmazmı sanki
Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...
Berbat bişeydi, o tarihte 11 yaşındaydım ben de ailemle yalovadayım alttan 2 katı çökmüş binanın en üst katından kurtulan akrabalarımıza sahip çıktık. Dümdüz olmuş binalar, ortadan bıçakla kesilmiş gibi içi görünen binalar, domino taşları gibi üstüste dizilmiş katlar. Göçük altından bağıranlar, cenaze tabutları falan ne ararsan vardı. Depremden sağ kurtulan malı mülkü motosikleti düşünmez bile.
Adam motoru düşünüyor. Depremde memleketin yarısı gitti. Benim hiç aklıma ev, araba, motor gelmedi.
Kaç kere sallandık belli değil, 5 bilmem kaç noktada evden çıkmadık. O derece içli dışlı olmuştuk.
İnsan o dönemde Su ve ekmek haricinde hiç bir şey düşünmüyor. Külçe külçe altın olsa umrunda olmaz.
Mahallemin haline bak, motor kimin umrunda olur.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Can malın yongasıdır derler ama sen beya beya malını candan daha çok düşünüon
Bu tür konular direk silinmeli bence yöneticiler tarafından ... Bir yakınınız göçüğün altında kalıpta bağırınca siz hala motorsikletinizi düşünün madem öyle ... Bu tür insanlardan insanlık adına bir fayda geleceğini düşünmüyorum , ağır oldu kusura bakma ama böyle ...
Hiç motor kullanırken , deprem oldu mu ? Acaba nasıl olur ?
çevre yerleşimleriyle 10 milyon nüfusu bulan bir şehirde tahmin edilen 7.5 lik deprem olursa onu geçdim 6 lık 6.5 lik bile olsa bırak 10 bini imkansız ötesiya o rakamın misli misli misli fazlası insan hayatı söner bence..Allah korusun ama belki içinde bizimde hayatlarımız buna dahil olur.. hayat kader kısmet işidir evin sapa sağlamdır ama depreme öyle bir yerde yakalanırsınki kaçarın olmaz yada tam tersi evin çöker ama sen o sırada depreme dayanıklı bir yerdesindir yada dışardasındır kader kısmet işidir.. ama kimse bana gelipde 10 milyon nüfuslu bir şehirde heleki doğru düzgün altyapısı bile olmayan bir şehirde 10 bin kişi ölücek demesin kimse buna inanmaz amerikalıyı avrupalı bilim adamlarını getirin helikopterle şehrin üstünde gezdirin sonra deyinki adamlara burda büyük depremde 10 bin kişi ölücek adamlar bile kahkaha atarlar inanmazlar..
motora gelince konuyu açan arkadaşıma şöyle diyim.. öyle bir zaman gelirse motor düşünüceğin en en son şey olur için rahat olsun.. insanlar o sıra canlarının derdine düşmüşken yakın akraba eş dost kardeş derdine düşmüşken can derdine düşmüşken sen motorum ne oldu yanmı yattı diye düşünmessin bile.. binalar çökmüş yollar çökmüş heryerde enkazlar acı çeken insanlar varken senin motorun yan yatmış bunun derdinemi düşüceksin o sıra hiç sanmıyorum..
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)