Ehliyet Randevu Alma Çilesi
Reklamlar
-
Oyle ciddi 1 sey yok.
Randevu kagidini gitmeden once bastir.
Diploma veya ogrenci belgenin aslini yaninda gotur.
Belgeleri emniyetin istedigi sekilde sirala vermeden once (siralama salonda bi yerde asilidir) memurun yokus yapma ihtimalini dusurur.
Edevletten degil, savciliktan temiz kagidi al! Caglayan yollari gozuktu sana.
Nufus mudurlugu yakinsa git adres kaydini kontrol et, kurumlarla paylasiliyormu diye sor. (benim basima geldi durup dururken adres kaydimi kapamislar, tekrar kayit yaptirdim.)
Belgelerini kontrol et. Eksigin olmasin giderken. Karton dosyasina kadar al.
Memurlar rusvet yemiyor (kadikoyde boyle) ama iyi diyalog kur. Yalaka ol demiyorum ama sicak kanli ol. Eksigin olmayacagi icin rahat ol.
İlk ehliyetin mi yoksa sinif mi ekletiyorsun bilmiyorum ama, sana ehliyetin sablonunu imzalatiyorlar, caktirmadan ehliyeti gozden gecir. Hatali yazilmis bir sey varmi?
İslemin bitince sisteme gecti mi, simdi kullansam ehliyetsizlikten ceza yermiyim diye sor. Belgeni 1-2 gun sonra verecekler cunku. Sisteme islerlerse kullanmaya baslarsin (riskli), yakalanirsan belgeni yaninda bulundurmamaktan ceza yersin. 80-90 lira biseydi. Ben bu riske girmedim.
Reklamlar
-
rumelian adlı üyeden alıntı
Oyle ciddi 1 sey yok.
Randevu kagidini gitmeden once bastir.
Diploma veya ogrenci belgenin aslini yaninda gotur.
Belgeleri emniyetin istedigi sekilde sirala vermeden once (siralama salonda bi yerde asilidir) memurun yokus yapma ihtimalini dusurur.
Edevletten degil, savciliktan temiz kagidi al! Caglayan yollari gozuktu sana.
Nufus mudurlugu yakinsa git adres kaydini kontrol et, kurumlarla paylasiliyormu diye sor. (benim basima geldi durup dururken adres kaydimi kapamislar, tekrar kayit yaptirdim.)
Belgelerini kontrol et. Eksigin olmasin giderken. Karton dosyasina kadar al.
Memurlar rusvet yemiyor (kadikoyde boyle) ama iyi diyalog kur. Yalaka ol demiyorum ama sicak kanli ol. Eksigin olmayacagi icin rahat ol.
İlk ehliyetin mi yoksa sinif mi ekletiyorsun bilmiyorum ama, sana ehliyetin sablonunu imzalatiyorlar, caktirmadan ehliyeti gozden gecir. Hatali yazilmis bir sey varmi?
İslemin bitince sisteme gecti mi, simdi kullansam ehliyetsizlikten ceza yermiyim diye sor. Belgeni 1-2 gun sonra verecekler cunku. Sisteme islerlerse kullanmaya baslarsin (riskli), yakalanirsan belgeni yaninda bulundurmamaktan ceza yersin. 80-90 lira biseydi. Ben bu riske girmedim.
Dostum,bu sabah 08:05 itibari ile yarın için randevumu aldım ! Tecrübelerini paylaştığın için teşekkür ederim. Bunların haricinde,kafama takılan bir soru daha var.İstenen belgelerde,EK-5 formu diye bir şey gördüm.Bu belge haricinde,sürücü kursunun bana verdiği dosyada eksiğim bulunmuyor.Yaptığım araştırmalarda,bu belgenin istenmediğini ve ya gerekli olduğunu söyleyenlerde olduğunu gördüm.Çelişkiye düştüm.Bu EK-5 formu ile ilgili sen ne yapmıştın? Gerçekten emniyet tarafından istenen bir belge mi?
Ayrıca 101 YTL'lik kart ücretini emniyette bulunduğum ve işlem yaptığım zaman diliminde içeriye mi ödeyeceğim?
I am The Captain of My Soul...
-
randevular açık alman isteyen alabilir
-
Ben aldım az önce ehliyetimi A2+B Darısı sizin basınıza
-
Bunun kolayı var açıkçası...
Şöyle anlatayım. B sınıfı için ilk defada "şans eseri" almıştım. A2 sınıfı için çok beklemiştim ve bir şeyi fark ettim o da "randevu iptali". K.çekmecede oturduğumdan oradan randevu almam gerekiyormuş. İlk olarak işyerime yakınlığından dolayı Mecidiyeköy'den almıştım. Bunu randevu iptali yapan bir arkadaş sayesinde aldım açıkçası. Aynı gün geri döndüm K.çekmece doluydu. Bir ertesi gün yine dolu ve yine dolu. Sürekli net başındayım ama hiç arada bakmak aklıma gelmemişti. Bu sefer akşama kadar 5 -10 dakika arayla bakmaya başladım. 2 saat sonra 1 gün sonrası için saat 09:00 da randevu aldım. Bundan 1 ay sonra arkadaşım için. 1 - 2 hafta sonra başka bir arkadaşım için vs.
Randevu saatlerini bilmiyorum açıkçası ve birşeyler dönüyordur veya dönmüyordur bilemem. Şundan emin olabilirsiniz ki ne kadar randevu alan varsa o kadar da iptal ettiren var. Eğer internet başındaysanız arada bir bakın derim ben...
-
Benim ehliyet kursum ataşehir'e bağlı, oradan alacaksın dediler. Başka bir karakoldan alamıyor muyum?
-
sebzelicorba adlı üyeden alıntı
Benim ehliyet kursum ataşehir'e bağlı, oradan alacaksın dediler. Başka bir karakoldan alamıyor muyum?
Maalesef alamıyorsunuz. Şişli İlçe emniyet md. bana 500 metre uzaklıkta ama kadıköy çilesi çektim.
Kararlı olan her şey, şartlara rağmen doğar...
Nietzsche
-
jack black adlı üyeden alıntı
Dostum,bu sabah 08:05 itibari ile yarın için randevumu aldım !
Tecrübelerini paylaştığın için teşekkür ederim. Bunların haricinde,kafama takılan bir soru daha var.İstenen belgelerde,EK-5 formu diye bir şey gördüm.Bu belge haricinde,sürücü kursunun bana verdiği dosyada eksiğim bulunmuyor.Yaptığım araştırmalarda,bu belgenin istenmediğini ve ya gerekli olduğunu söyleyenlerde olduğunu gördüm.Çelişkiye düştüm.Bu EK-5 formu ile ilgili sen ne yapmıştın? Gerçekten emniyet tarafından istenen bir belge mi?
Ayrıca 101 YTL'lik kart ücretini emniyette bulunduğum ve işlem yaptığım zaman diliminde içeriye mi ödeyeceğim?
Benim sinif eklemeydi. ek5 yok. Surucu kursuna danis. ben birtek ek18 yaptirdim disarda. Bir de karton dosya aldim.
-
Benim sinif eklemeydi. ek5 yok. Surucu kursuna danis. ben birtek ek18 yaptirdim disarda. Bir de karton dosya aldim.
Bende B üzerine A2 ekleme yaptıracağım.O zaman Ek-5 formuna gerek bulunmuyor.Bilgi için teşekkürler dostum..
-
Arkadaşlar, bugün ehliyet için randevu saatinde Şişli Emniyet Müdürlüğüne gittim.Umduğum kadar kalabalık değildi.Daha önce parmak izim olmadığı için,parmak izi alınma işlemi yapıldı.Gerekli belgeleri ve 101 TL kart parasını görevli memura ödedim.Bu arada daha önce sorduğum Ek-5 ile ilgili olarak,bu belge rumelian dostumun belirttiği gibi istenmedi.
Yalnız şöyle bir durum söz konusu oldu.2009 yılında B sınıfı ehliyetime 6 ay süreli el konulmuştu.Süre dolunca gidip teslim almıştım.Memur yapmış olduğu sorgulamada ehliyetimi almış olmama rağmen 'Cezanın sistemden düşülmediğini'' belirtti o zaman ehliyetimi almış olduğum Bursa Emniyeti'ni arayarak cezanın sistemden düşürülmesini istememi ,aksi takdirde A2 ehliyetimi alamayacağımı söyledi.İşin garip tarafı ehliyetimin ceza puanı 20 görünüyor.ve bu ceza puanı 2009 yılındaki yaşamış olduğum hadiseye istinaden verilmiş.4 seneden beride silinmemiş.Bu ceza puanları her sene yılbaşında sıfırlanıyor benim bildiğim.Sanırım emniyetin sistemlerinde bir sorun var.Çünkü e-turkiye.com'dan yapmış olduğum sorgulamada ceza puanı yok görünüyor.Şu an telefonla Bursa Emniyete ulaşmak dışında bir çarem yok sanırım.Onlarda ne kadar kaale alırlar orası da mechul..Bu konuda ne sizce yapabilirim? Kısacası benimle benzer durumda olan arkadaşlar bir süprizle karşılaşabilirler..
-
jack black adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar, bugün ehliyet için randevu saatinde Şişli Emniyet Müdürlüğüne gittim.Umduğum kadar kalabalık değildi.Daha önce parmak izim olmadığı için,parmak izi alınma işlemi yapıldı.Gerekli belgeleri ve 101 TL kart parasını görevli memura ödedim.Bu arada daha önce sorduğum Ek-5 ile ilgili olarak,bu belge rumelian dostumun belirttiği gibi istenmedi.
Yalnız şöyle bir durum söz konusu oldu.2009 yılında B sınıfı ehliyetime 6 ay süreli el konulmuştu.Süre dolunca gidip teslim almıştım.Memur yapmış olduğu sorgulamada ehliyetimi almış olmama rağmen 'Cezanın sistemden düşülmediğini'' belirtti o zaman ehliyetimi almış olduğum Bursa Emniyeti'ni arayarak cezanın sistemden düşürülmesini istememi ,aksi takdirde A2 ehliyetimi alamayacağımı söyledi.İşin garip tarafı ehliyetimin ceza puanı 20 görünüyor.ve bu ceza puanı 2009 yılındaki yaşamış olduğum hadiseye istinaden verilmiş.4 seneden beride silinmemiş.Bu ceza puanları her sene yılbaşında sıfırlanıyor benim bildiğim.Sanırım emniyetin sistemlerinde bir sorun var.Çünkü e-turkiye.com'dan yapmış olduğum sorgulamada ceza puanı yok görünüyor.Şu an telefonla Bursa Emniyete ulaşmak dışında bir çarem yok sanırım.Onlarda ne kadar kaale alırlar orası da mechul..Bu konuda ne sizce yapabilirim? Kısacası benimle benzer durumda olan arkadaşlar bir süprizle karşılaşabilirler..
ben de adres kaydım gözükmemesine olmayacak aksilik diyordum... Seninki aksiliklerin zirvesi olmuş! bence bir otobüse atla Bursa emniyetine git. Telefonla hallolmaz o iş.
-
arkadaşLar bende tamm mayıs ayından beri bekliyorum bekliyorum bende B sınıfı ehliyet var eklemek istedim a2 olsun diye ama bir türlü alamadı kısmet olursa allah nasip ederse yarın kücükçekmece amirligine gitcez dayımla ricada buluncaz dayım da aksaray vatan amirliginde memur polis deyil ama emliyet kartı filan var ona yalvardım bende dayım tanıdıgım yok filan dedi ama yarın iş yerinden izin alcak dayım ya bismillah deyip rica etces inş dayımı kırmazlar bitsin bu hasret sözde cuma günü moto kurye işine başlıcaz allah ım sen yar ve yardımcımız ol züLüm bu inş herkese allah yardım ederde herkes alır cok zor bu işler
-
HuSRaN adlı üyeden alıntı
arkadaşLar bende tamm mayıs ayından beri bekliyorum bekliyorum bende B sınıfı ehliyet var eklemek istedim a2 olsun diye ama bir türlü alamadı kısmet olursa allah nasip ederse yarın kücükçekmece amirligine gitcez dayımla ricada buluncaz dayım da aksaray vatan amirliginde memur polis deyil ama emliyet kartı filan var ona yalvardım bende dayım tanıdıgım yok filan dedi ama yarın iş yerinden izin alcak dayım ya bismillah deyip rica etces inş dayımı kırmazlar bitsin bu hasret sözde cuma günü moto kurye işine başlıcaz allah ım sen yar ve yardımcımız ol züLüm bu inş herkese allah yardım ederde herkes alır cok zor bu işler
bende bayramda kısa süreli bir işi kaçırmıştım. bilirim o sıkıntıyı. inşallah işin hallolur.
-
cok sıkıltılı bir iş ya randevu kücükçekmece emliyeti bile dolu şimdi ölesine baktım cumaya kadar dolu ya inan cok zor inş alırıs
-
ben de adres kaydım gözükmemesine olmayacak aksilik diyordum... Seninki aksiliklerin zirvesi olmuş! bence bir otobüse atla Bursa emniyetine git. Telefonla hallolmaz o iş.
Haklısın Dostum..Şu aşamada yapacak bir şey yok görünüyor..Aslında madem bir telefonla olacak bir işlem,Polis olarak ararsın orda Bursa Emniyeti söyleyeceğini söylersin,düşürürsün cezayı.Ama illa vatandaş mağdur olacak,vatandaş uğraşacak..Böyle şeylere bağışıklık kazandığımız için normal gelmeye başladı artık..
-
21 Temmuz 2014, 12:15
İzninizle hortlatıyorum. Arkadaşlar istanbulda 25 temmuza kadar dolu gozukuyor randevular bu nasıl iş bu nasıl çılgınlık bugun dosyamı alıcam nasıl çıkartıcam ben bu ehlıyetı boyle??
-
21 Temmuz 2014, 13:23
Ben daha dosyamı alamadım kurstan.
B ehliyeti var ekleme yaptıracağım bende.
-
21 Temmuz 2014, 16:55
b ehliyetime a2 sınıf ekletme işlem sürecim şu şekilde gerçekleşti.
6 temmuz pazar sınava girdim. En az 30 dk sürdü dolandık dolandık durduk başım döndü.
11 temmuz cuma kurstan dosyamı aldım( aynı gün 14 temmuza sultanbeyli ilçe emniyetten randevumuda aldım.)
14 temmuz emniyet işlemleri 15-20 dk arası sürdü
16 temmuz ehliyetimi aldım.( 2 dk )
-
21 Temmuz 2014, 17:11
25 ine kadar randevular kapalı olarak gördüm ben bayramya tabi emniyet iş almak istemiyor galiba..
-
21 Temmuz 2014, 17:17
veyron adlı üyeden alıntı
b ehliyetime a2 sınıf ekletme işlem sürecim şu şekilde gerçekleşti.
6 temmuz pazar sınava girdim. En az 30 dk sürdü dolandık dolandık durduk başım döndü.
11 temmuz cuma kurstan dosyamı aldım( aynı gün 14 temmuza sultanbeyli ilçe emniyetten randevumuda aldım.)
14 temmuz emniyet işlemleri 15-20 dk arası sürdü
16 temmuz ehliyetimi aldım.( 2 dk )
5 temmuz 2014 (istanbul/kartal) cumartesi sınava girdim ve geçtim.
Daha sertifikamı alamadım.
Hala bekliyroruz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)