Motosiklet İçin Kör Nokta Aynası
Reklamlar
-
Arkadaşlar İngiltere'de bir firma motosiklet için kör nokta aynası üretiyor. Ben şahsen almayı düşünüyorum. Şimdiye kadar böyle bir ürün kullanmış olan veya gören var mı diye paylaşmak istedim. Sitede videolar da mevcut. İş görür gibi geldi. Siz ne düşünüyorsunuz?
Link: http://www.huntercreate.com/index.htm
Reklamlar
-
forumda bunu yapan bir abi vardı çok kullanışlı ve lazım birşey bence
-
Kör noktayı görmek için kafamı hafifçe görmek istediğim yöne çeviriyorum daha güvenli oluyo.
-
ogzcngdk adlı üyeden alıntı
forumda bunu yapan bir abi vardı çok kullanışlı ve lazım birşey bence
Evet başlıklarda arayınca konuyu buldum. Aslında bu ürünün aynısını imal etmiş.
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Kör noktayı görmek için kafamı hafifçe görmek istediğim yöne çeviriyorum daha güvenli oluyo.
Aslında trafikte ben de aynı şeyi yapıyorum ancak 1 an bile önünüze bakmayınca çukur, araba, yaya veya hayvanla karşı karşıya kalabiliyorsunuz. Kafayı çevirmeden önünüze bakarken göz ucuyla arkayı takip etmek için güzel bir çözüm gibi.
-
Alışınca bişey olmuyo, yayaların olduğu yerde yavaş giderim zaten.
-
RiderScan
RiderScan HandleBar Mounting
(Replacement) Default screen mounts
Bu yukarıda 3 parçayıda almak zorundaysak eğer, tek kelimeyle bunlar kafayı yemiş. Toplamda 63 Euro ediyor ve kargosu bedavaysa 151 tL. Ki genelde Almanya ve İngiltere varsa işin içinde kargosu hiç bedava olmaz. Aksine kargosunada bir o kadar para bayılırsın. Gün gelirde Allah bizede "Euro ya kulum" derse bizde bunlardan bir adet alırız.
http://www.besbucuk.com/urun/1864-ay...FYRQ3godDEAAJQ
Aradığımız şey "kör nokta aynası" ise, bunuda alabiliriz. Benim 2005 ve 2009 model 2 farklı Ford Connect aracımda vardı. Ayna 2 parçaydı ve alt kısımdaki küçük parça kör nokta aynasıydı ve vazgeçilmezimdi. Yarın ilk iş sanayiye gidip bir tane kör nokta aynası almak olacak ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
-
bunla arkadan gelen xenonlu bir araçla yol yapmayı düşünemiyorum özellikle merceklide olsa audilerin farları çok göz alıyor
-
Küçük tümsek aynayı aynanın sol köşesine yapıştırsak olmaz mı ?
-
körmüyüz onumu demek istiyon
Yolver gitsin .
-
arkadaşlar bu aynlardan nerde bulabılırız ?
özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir.
-
Ben sanayiden 2'si 5 tL ye aldım. Dikiz aynalarımın üst köşelerine yapıştırdım ve oldukca memnun kaldım.
Buyrun;
resimleri belki görmek isteyen olur diye çekmiştim ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
-
memduhb adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bu aynlardan nerde bulabılırız ?
abi sanayide ve oto aksesuarcılarında var
-
Bu resimdeki kor noktasini gosteren aynalardan bende kullandim ancak hic memnun kalmadim motosikletle giderken aynalar kucuk oldugu icin en ufak titresimde bile ayna da titredigi icin kor noktayi birak normal aynanin gordugu yeride bloke ettigi icin saglikli bulmadim.ayna zaten cok kucuk hafif titresimde dahada koreliyor hic birsey gorunmuyor
-
.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:37 ----------
bikerboi adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar İngiltere'de bir firma motosiklet için kör nokta aynası üretiyor. Ben şahsen almayı düşünüyorum. Şimdiye kadar böyle bir ürün kullanmış olan veya gören var mı diye paylaşmak istedim. Sitede videolar da mevcut. İş görür gibi geldi. Siz ne düşünüyorsunuz?
Link:
http://www.huntercreate.com/index.htm
o aynadan benim elimde bir tane mevcut,açılmamış halde,orijinal üreticinden aldım.
sehiri icinde motor kullanmadığım icin kullanma ihtiyacı hissetmedim,düşünürsen satabilirim.
-
20 Ağustos 2013, 14:36
Arkadaşlar, 3 arkadaş huntercreate'den ürünü toptan getirttik, ürün elimde mevcut, isteyen olursa İzmir için elden benden teslim alabilir, İzmir dışı için de beni ararsanız (0-554-7090774) kargo ile hemen yollayabilirim. Ürünün tane fiyatı 125 TL ama Motosiklet.net üyeleri için 110 TL olarak indirimli satılacaktır.
0.554.7090774
www.sebnemydinc.com
sebnemydinc@gmail.com
Şebnem Aydinç
İzR İzmir Riders
-
20 Ağustos 2013, 14:42
M.balibey adlı üyeden alıntı
bunla arkadan gelen xenonlu bir araçla yol yapmayı düşünemiyorum özellikle merceklide olsa audilerin farları çok göz alıyor
o audi lerde nevar bende anlamadım. güneş gibi parlıyor ...
-
bende motoru sattıktan sonra ne alayım derken kör nokta aynasıda şart dedim bi ara alırım dedim.
motoru aldım üzerinde vardı aynalara yapıştırılanlardan.güzel bişe fakat alışamadım 5 mt arkamdaki arabayı 20 mt uzakta gösteriyor.ona güvenerek sollamaya çıkacam adam zart diye yanımdaymış meğer...ilk işim onları sökmek oldu
-
Esengül honda servisinde satılıyor kör nokta aynası. Ortadaki rüzgarlık cama monte ediliyor. Fiyatı 120 civarıydı yanlış hatırlamıyosam. Avrupa yakasında darülacezenin alt tarafında servis.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler