Daha 5dak once basima geldi. Onumdeki vito silecekleri calistirdi basladi su puskurtmeye butun vizor islandi. Arkadas hep mi bana denk geliyor bunlar?
Daha 5dak once basima geldi. Onumdeki vito silecekleri calistirdi basladi su puskurtmeye butun vizor islandi. Arkadas hep mi bana denk geliyor bunlar?
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
Kasıtlı yapmıyolar da silecek memelerini nasıl ayarlıyolarsa camdan başka her yere gidiyo su.
Ben de sabah gördüm arabadaydık öndeki araç direk bizim arabayı yıkadı motorculara kasıtlı olduğunu sanmıyorum.
Bu gibi durumlardan zararlı çıkmamak için kask camınız kapalı yada çok az açık şekilde motor kullanın.
Kasıtlı yapanına da rastladım, trafikte ne ararsan var.
Bazı SÜTSÜZLER, kasıtlı SULULUK yapabiliyor. Ben rastladım ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
cam silme suyuna temizlik maddesi kattıysa gözleri yakar, vizörü her daim kapalı tutmak gerek
ben genelde camı temizlemek için açıyorum bu kadarda art niyet aramakta yalnış
tabi istisnalarda vardır.
Ben de şüpheleniyorum kasıtlı yaptıklarından.
Tam arkalarında durmayınca veya yeterince uzak durunca ıslat(a)mıyorlar...
durunca sadece bir tık açarım hava alsın diye o da, alışkanlık.
kasıtlı yaparsa aynadan şöyle bi göz ucuyla bakar. Yoksa temiz =)
bazı ..... o memelerin ayarlarını bozuyor akıllarınca eğleniyorlar benimkinde washer jet var zor ayarlanıyor bir iki kere bozmuşlar ayarını biri sağı biride solu suluyordu
büyük ihtimal tesadüf burak , o nekine ! yalovada herif kaput üzerindeki memelerin birini resmen yana çevişmiş karının kızın yanından geçerken fışkıttırıyordu p. venk gözümlen gördüm yeminle
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
geçen gün birisi silecekleri çalıştırdı ve su bana geldi malum durumda ki gibi. ışıklarda durdu gittim yanına, dedim silecekler bana kadar su attı felan. özür diledi ve konu kapandı
Yahu önyargılı olmayalım bu kadar. Ben bazen kendim bile Sunroof un açık olduğunu unutup sıkıveriyorum Arkadaki çocuklar bi serinliyor
Gökhan YAŞDAL
tarfikte hayvan dolu dün akşam beyaz fiesata arkama dibime yapışıyor. frene bastım attı kendini sola.ya arkadaşım ne anlıyosun motosikletin arkasına yanaşmaya anlamadım. boş ver silgeçten su atsınlar ona razıyım
1 ay önce benimde başıma geldi. vizör açık giderken öndeki arabadan su geldi. Ne oluyor dedim. zaten sabah banyo yapmıştık.
Suda öyle fıs fıs su değil. Polislerin tanzikli su attığı toma gibi, aracın yanında ışıklarda durdum. Adamın yanına yanaşıp aracınızda su kaçağı var dedim.
Adam arabadan inip 4 bir tarafına yattı kalktı baktı. Dalga mı geçiyorsun dedi. Bende evet diyip kaçtım. Çok güldüm. kavga etmekten daha eğlenceli geldi.
Ben güldüm o kızdı. Psikoloktan yardım alıp tedavi görmeliyiim.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Arada oluyor. Uyarıyorum Genelde Özür Geliyor.
"men dakka dukka"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)