Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Racing kullanmanın zararları... 1,5 haftada yaşadıklarımmm

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Kawasaki ER6N 2013
    farını kapat ne ya. mal mı lan bu polis. gerizekalı mı. yeni motorların hepsinde neredeyse far düğmesi bile yok. motoru çalıştırınca far açılıyor kendiliğinden. yemin ederim gerizekalılar. andavallık ...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    aranel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07 ABS - Burgman UH 200
    Alıntı Ghostrider91 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sök plakanı VGT motorlu Hyundai accent lere kuvvet 2. vitesin yeter :D
    Efendim ?

http://www.hizmetgazetesi.com.tr/?Sa...Detay&id=14984

Motosikleti
    Çalındı almayı düşünmüyor
    Takma kafana bizim Muğla/Milasta her her racing 2 hayabusa var 7 tane r6 3 tane Zx6R var yani burdaki polisler daha katı burda denetimler sıkı bır polis var HAYRETTİN diye bazı ehliyetsiz çocuklar kaçarken kaç kişiye yandan tekme attı çocuklar o hızla düştü kaç kişi sakat kaldı yani Milasta herkez Hayrettinden korkar ne yapcagı beli olmaz mesela Hayabusalı bir abimiz var o geçiyor neden farın açık ve neden şehir içinde geziyosun diye ceza yazıyodu abimiz dedi cezayı dükkana yolla beni uğraştırma dedi birdaha ne durdurdular nede birşey söylediler yani sende arada söyliyeceksin ama o egzoz değiştirme meselesini geç o zmaan daha çok takarlar sana boşver takma kafana aynen de beni uğraştırma yolla cezayı evime de benide durdurmayın plakaya yazın de bak yolluyorlarmı önünü bile kesmezler

by_001 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki er5 cbr 929
    orj eksozlu racing motor aşırı ses çıkarmaz..rahatsız etmez..trafiklerle başın belaya girmez..

ya senin eksoz orj.diyil yada mesele başka..
    kawasaki er5 yamaha xjr 1300

Motosikleti
    Zx6R Geliyor...
    mesele sadece tarz egzozumda aşırı bi ses yok ama ota boka sesti vırttı zırttı diye durduruyolar.. Çevirme listesinde her iki plakanın altında benimki var =)

Motosikleti
    BMW 650 GS
    Reflektörlü emniyet yeleği giyin. Kimse çevirmez

Motosikleti
    tekeri şişiriyorum 1 sn
    İyi bari sadece durdurmuşlar biber gazı da sıkabilirler di SS kullanıyorsun diye
    poweranimal bunu beğendi.

c3nk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda PS 150i
    sakin ol şampiyon, öyle bişey yaparsan dahada sıkıntı yaşarsın, bi süre sonra herşey rayına oturur bekle, sabırr..

Motosikleti
    125MG - 200NS - 400UG
    ya küçük yerlerde racing çok cool görünüyo ya, ilgi odağı falan oluyor. Poliste egosunu tatmin etmek için "ben istesem durdururum lan bunu" triplerine giriyo. Devletin verdiği yetkiyle kişisel artistlik yapıyor. Dikkat et biri seninle konuşurken diğer polisler motoru hayranlıkla izler, görev başında olmasa bu kaç basıyo, kaç litre yakıyo gibi sorular bile sorabilir :D

TAYFUNBORA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm 690 Sm
    Lütfen onlarında sana vereceği cevabı paylaşır mısın?

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Onların gözünde paralı serserisin, züppesin. Ilımlı yaklaşırsan daha onuncu saniyede önyargıyı kırarsın. Yoksa sonsuza kadar seninle uğraşırlar. Bana da oluyor. Durdurdukları zaman kaskı çıkartıp, " buyrun memur bey" diyorum, ufaktan sohbete giriyorum. Evraklar zaten tamam, teşekkür edip gönderiyor. Küçük yerdesin, polislerle iyi ilişki kurarsan o polis seni bir daha çevirmez. Zıtlaşırsan zıtlığın Allahını gösterirler

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)