Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Ayvalık sana geliyorum :))

REKLAM ALANI
    Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Arkadaşlar, yarın öğlen gibi motorla Ayvalıka küçük bir tatıl yapmak için yola cıkacağım. Surpriz bir gelişme oldugu için plan program yok, kalacak yer belli değil. O bölgede yapılması gereken yenmesi içmesi gereken nelerdir. Nerelere gidilir. Fikri olan varmı ? Biraz bilgiye ihtiyacım var.
    Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Felis Leo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HHH
    Şeytan sofrasında güneşin batışını seyredip, akşam cunda adasında rakı ve balık ziyafeti çekebilirsin, birde gündüz sarımsaklı ve badavut ta denize girebilirsin yada cunda adası patrişya koyuda deniz için güzel yer, bir de ayvalık içinde eski sokakları gezebilirsin , cunda adasında ballı lokma tatlısı ye, başka bir şey yok yapacak.
    cousinecruis bunu beğendi.

MBHoro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V-Strom DL 650
    tatlıyla aran nasıl bilmiyorum. ayvalık'a girip sağa doğru giderken sol tarafında deniz bitip birden çarşı başlıyor orda sağda ziraat bankasıydı sanırım onun ilk sağ sokağına gir ilk sağ köşede ufak bir tatlıcı var. orada bademli kurabiye ye :'(

akşam üstü cunda'da sahilin üstündeki eski sokakları gezebilirsiniz.
    Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.

Permatiq59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KapÇık
    dostum.. takhiyaris pansiyon.. internetten yaz bunu. 2 hafta once orda kaldık. kahvaltı dahıl 55 dedıler 50 ye dusurduk. şirin biyer. terasında alkol falan serbest. birde alemciyim dersen merkezde ayvalık şehir kulubunun yerini sor sahilde. Şehir Kulübü.. on numara mezeleri var

BankerBilo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mash satıldı, yenisi daha sonra inşallah
    Tekne turu yapılabilir, fena olmuyor, tabi bu havada denize girilmez pek, oranın denizi hele buz gbi oluyor, ben de 15 gün sonra gideceğim inşallah Ayvalık'a...

Cunda'ya mutlaka gidin zaten, orada balık, zeytinyağlı meze kaçırmayın, alkol alıyorsanıza rakı da süper olur tabi Cunda iskelenin yanında dondurmacı'dan sakızlı dondurmayı da ihmal etmeyin sezon açılmıştır diye düşünüyorum. Yanınıza kalın hırka gibi birşey almayı ihmal etmeyin, akşamları bu zamanda soğuk ve rüzgarlı olabilir, olursa fena yapar adamı...

Şeytan sofrası'nı mutlaka görün, manzara muhteşem. Dar sokaklar, eski evler de gezilecek yerler...

Ama en güzeli dingin bir gölgelikte eski tahta bir sandalyeye yan oturup, sırtını beyaz badanalı duvarın emin ellerine teslim etmek, çay-kahve-gazoz (Atina'daysan frappe ) yudumlarken gelen geçeni seyretmek, hatıralar mı desem hayallar mi desem geçen zamanın ardından onları kovalamak, dalıp gitmek... Bir başka Ege'de zaman, ahhh hemen gidesim geldi...

Motosikleti
    KapÇık
    şunu bir incele arkadasım.. bizim gezi raporu ayvalık cunda şeytan sofrası kaldıgımız yer yemek yedıgımız yerler var.

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/115411-tekirdag-ayvalik-haftasonu-gezisi-toplam-1000km-20-21-04-2013-cbf150-xmax-250-a.html
    Garip bunu beğendi.

Garip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PCX 125
    Alıntı Permatiq59 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şunu bir incele arkadasım.. bizim gezi raporu ayvalık cunda şeytan sofrası kaldıgımız yer yemek yedıgımız yerler var.

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/115411-tekirdag-ayvalik-haftasonu-gezisi-toplam-1000km-20-21-04-2013-cbf150-xmax-250-a.html
    kafa dengi de olsa yanında..öööf öf süper oluyor..

mehmet olayı özetlemiş.. Şehir kulubune uğraman lazım..
    birGarip..

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Bütün notları alıyorum.

Rakı balık tatlı ve diğer tavsiye edilen yerler.

Linkdeki topicide inceleyeyim bi.
    MBHoro bunu beğendi.

Motosikleti
    KapÇık
    bu da kaldığımız yer.
    http://www.taksiyarhispension.com/resimler.htm

45+10 kahvaltı dediler 50 ye bağladık

Motosikleti
    BMW F650 GS
    50 oda fiyatımı kişi başı ücretmi ?

Motosikleti
    KapÇık
    evet kişi başı ücreti (kahvaltı dahil)

Motosikleti
    BMW F650 GS
    İnternetten baktım otel Oda+kahvaltı 60 tl civarında 2 kişi kalacağım için bu daha avantajlı ayrıca 12 taksit yapıyorlar )

Motosikleti
    KapÇık
    valla bizimki sadece öneri bizde internetten bakıp gittik nereye gitsek 80 lıra cektıler coguda full dü.. yer yoktu kalıcak. ilk baktığımız yere gidelim dedik. eğer takhiyariste kalırsanız 2 hafta önce gelen motorcu arkadasların selamı var dersiniz

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Tamam uğrarım. Öneri ve tavsiyeler için bütün arkadaşlara teşekkür ederm.

Şimdi uyku zamanı. İyice dinlenmek gerek. Yaklaşık 500 km.

Yarın cepten bakacağım başka önerisi olan varsa yazssın lütfen.
    Permatiq59 bunu beğendi.

Motosikleti
    KapÇık
    ıyı yolculuklar. KAZASIZ BELASIZ İNŞALLAH

MBHoro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V-Strom DL 650
    bir gittin tam gittin... bizide unuttun güzel yerler keşfettin mi bari onları anlat
    Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Şimdi geldim sayılır. Seni aradım ulaşamadım daha sonra emre ile konuştuk telefonunuzu bekledim ama gelmedi.

Ayvalık kazan ben kepçe bol bol gezdik. Fotolor ve notlarımı da topicde paylaşacağım.

tomass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000RR, Yamaha SR500, Vespa Sprint 150S
    Ayvalikta degil ama yakin sayilir.
    Assos'u gormenizi tavsiye ederim.
    Benim o civarda en sevdigim yerdir.
    Her yil mutlaka gitmeye calisiyorum.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)