Ayvalık sana geliyorum :))
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Şeytan sofrasında güneşin batışını seyredip, akşam cunda adasında rakı ve balık ziyafeti çekebilirsin, birde gündüz sarımsaklı ve badavut ta denize girebilirsin yada cunda adası patrişya koyuda deniz için güzel yer, bir de ayvalık içinde eski sokakları gezebilirsin , cunda adasında ballı lokma tatlısı ye, başka bir şey yok yapacak.
-
tatlıyla aran nasıl bilmiyorum. ayvalık'a girip sağa doğru giderken sol tarafında deniz bitip birden çarşı başlıyor orda sağda ziraat bankasıydı sanırım onun ilk sağ sokağına gir ilk sağ köşede ufak bir tatlıcı var. orada bademli kurabiye ye :'(
akşam üstü cunda'da sahilin üstündeki eski sokakları gezebilirsiniz.
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
-
dostum.. takhiyaris pansiyon.. internetten yaz bunu. 2 hafta once orda kaldık. kahvaltı dahıl 55 dedıler 50 ye dusurduk. şirin biyer. terasında alkol falan serbest. birde alemciyim dersen merkezde ayvalık şehir kulubunun yerini sor sahilde. Şehir Kulübü.. on numara mezeleri var
-
Tekne turu yapılabilir, fena olmuyor, tabi bu havada denize girilmez pek, oranın denizi hele buz gbi oluyor, ben de 15 gün sonra gideceğim inşallah Ayvalık'a...
Cunda'ya mutlaka gidin zaten, orada balık, zeytinyağlı meze kaçırmayın, alkol alıyorsanıza rakı da süper olur tabi Cunda iskelenin yanında dondurmacı'dan sakızlı dondurmayı da ihmal etmeyin sezon açılmıştır diye düşünüyorum. Yanınıza kalın hırka gibi birşey almayı ihmal etmeyin, akşamları bu zamanda soğuk ve rüzgarlı olabilir, olursa fena yapar adamı...
Şeytan sofrası'nı mutlaka görün, manzara muhteşem. Dar sokaklar, eski evler de gezilecek yerler...
Ama en güzeli dingin bir gölgelikte eski tahta bir sandalyeye yan oturup, sırtını beyaz badanalı duvarın emin ellerine teslim etmek, çay-kahve-gazoz (Atina'daysan frappe ) yudumlarken gelen geçeni seyretmek, hatıralar mı desem hayallar mi desem geçen zamanın ardından onları kovalamak, dalıp gitmek... Bir başka Ege'de zaman, ahhh hemen gidesim geldi...
-
şunu bir incele arkadasım.. bizim gezi raporu ayvalık cunda şeytan sofrası kaldıgımız yer yemek yedıgımız yerler var.
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/115411-tekirdag-ayvalik-haftasonu-gezisi-toplam-1000km-20-21-04-2013-cbf150-xmax-250-a.html
-
Permatiq59 adlı üyeden alıntı
şunu bir incele arkadasım.. bizim gezi raporu ayvalık cunda şeytan sofrası kaldıgımız yer yemek yedıgımız yerler var.
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/115411-tekirdag-ayvalik-haftasonu-gezisi-toplam-1000km-20-21-04-2013-cbf150-xmax-250-a.html
kafa dengi de olsa yanında..öööf öf süper oluyor..
mehmet olayı özetlemiş.. Şehir kulubune uğraman lazım..
-
-
bu da kaldığımız yer.
http://www.taksiyarhispension.com/resimler.htm
45+10 kahvaltı dediler 50 ye bağladık
-
-
evet kişi başı ücreti (kahvaltı dahil)
-
-
valla bizimki sadece öneri bizde internetten bakıp gittik nereye gitsek 80 lıra cektıler coguda full dü.. yer yoktu kalıcak. ilk baktığımız yere gidelim dedik. eğer takhiyariste kalırsanız 2 hafta önce gelen motorcu arkadasların selamı var dersiniz
-
-
ıyı yolculuklar. KAZASIZ BELASIZ İNŞALLAH
-
bir gittin tam gittin... bizide unuttun güzel yerler keşfettin mi bari onları anlat
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
-
-
Ayvalikta degil ama yakin sayilir.
Assos'u gormenizi tavsiye ederim.
Benim o civarda en sevdigim yerdir.
Her yil mutlaka gitmeye calisiyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)