Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

mondial mg 100 super boy ile prince arasındaki fark

Motovento
    REKLAM ALANI
    soner54100 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apachi rtr 150
    Arkadaşlar öncelikle merhaba ben bu konuyu sadece muhabbet ve tartışma amaclı açtım belki benden önce benze konu lar olmuş olabilir ben bazı arkadaşlar ile tartıştım bana dedilerki ben super boy alıcam bu arada, bana prince al dediler tipleri aynı hem ön fren disk dediler bende ön frenin disk olması cok fark yapmaz dedim zaten öle hayvan gibi kullanan bir tip deilim gezerim sadece yani cok hız yapmam bu sebeble tipe önem veriyorum inatla tip lerinde cok fark olmadğını idda ediyorlar birde sizin görüşünüzü alayım istedim

farklılıkları paint le ayırdım arkadaşlar biraz kötü olmuş olabilir

Depo kısmı

Arka taraf

birde PRİNCENİN ARKA KOLTUK BİTİMİNDEKİ SAÇMA TASARIMI DA ELE ALALIM

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı soner54100 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar öncelikle merhaba ben bu konuyu sadece muhabbet ve tartışma amaclı açtım belki benden önce benze konu lar olmuş olabilir ben bazı arkadaşlar ile tartıştım bana dedilerki ben super boy alıcam bu arada, bana prince al dediler tipleri aynı hem ön fren disk dediler bende ön frenin disk olması cok fark yapmaz dedim zaten öle hayvan gibi kullanan bir tip deilim gezerim sadece yani cok hız yapmam bu sebeble tipe önem veriyorum inatla tip lerinde cok fark olmadğını idda ediyorlar birde sizin görüşünüzü alayım istedim

farklılıkları paint le ayırdım arkadaşlar biraz kötü olmuş olabilir

Depo kısmı
    http://k1304.hizliresim.com/18/y/mm8f9.png

Arka taraf
    http://k1304.hizliresim.com/18/y/mm88k.png

birde PRİNCENİN ARKA KOLTUK BİTİMİNDEKİ SAÇMA TASARIMI DA ELE ALALIM
    İkisi de çok güzel, saçma tasarım falan demek hiç hoş olmuyo. Bide superboyun arka mafsalı normal cg'lerden farklı, onu da gözden kaçırmışsın. Prince modelinin benzin deposu daha iyi bence, üzeri düz olduğundan depo üstü çanta daha rahat kullanılır.
    süperboy bunu beğendi.

Motosikleti
    Mondial 100 ukh, 2001 Titan Deluxe
    2 motorunda herşeyi aynı superboy biraz daha modern köylü tipi dediğimiz motorlardan daha güzel duruyor reng çeşitleride var. Ama princeninde en önemli artısı disk fren. 10 la 15lede gitsen frenden önemli bişey yok.
    utkan35 bunu beğendi.
    Fazla değil.. Bi Cbr'nin ruhsatında adım yazsa yeter.

Motosikleti
    Tvs Apachi rtr 150
    Birde bişey dicem bu super boy ile 80 km lik yola gidicem bi gelişte 80 km var durmadan yol alıcam motoru yeni aldım sıkıntı yaşarmıyım

Motosikleti
    Alıntı soner54100 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Birde bişey dicem bu super boy ile 80 km lik yola gidicem bi gelişte 80 km var durmadan yol alıcam motoru yeni aldım sıkıntı yaşarmıyım
    60km hızı geçmezsen sıkıntı olmaz ama tam gaz 80+80 km yol yaparsan motor zarar görür yeni olduğundan.

Motosikleti
    Tvs Apachi rtr 150
    peki kac km ye akdar böle düşük devir gidicem

rs_guven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Salcano Wolf
    Ilk bakıma kadar 5000 devri, ikinci bakıma kadar da 7000 devri geçmemeniz lazım.
    Ilk bakım 500-1000 km arasında, ikinci bakım da 2000 km'de.
    Zaten bu bilgiler kullanım kitapcıgında yazıyor. Yüzeysel de olsa bir göz atmanızda fayda var.
    Benim prince şu an 1400 km civarında. 500 km'ye kadar pek sıkıştırmadım. Sonrasında pek dikkat etmedim.
    Bazen hız denemesi için Allah ne verdiyse basıyorum. Yoksa onun dışında 80-90'ı hiç geçmiyorum.

Motosikleti
    Alıntı rs_guven adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ilk bakıma kadar 5000 devri, ikinci bakıma kadar da 7000 devri geçmemeniz lazım.
    Ilk bakım 500-1000 km arasında, ikinci bakım da 2000 km'de.
    Zaten bu bilgiler kullanım kitapcıgında yazıyor. Yüzeysel de olsa bir göz atmanızda fayda var.
    Benim prince şu an 1400 km civarında. 500 km'ye kadar pek sıkıştırmadım. Sonrasında pek dikkat etmedim.
    Bazen hız denemesi için Allah ne verdiyse basıyorum. Yoksa onun dışında 80-90'ı hiç geçmiyorum.
    1000km'den sonra istediğin kadar gazlayabilirsin 2000km çok uzun.

rs_guven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Salcano Wolf
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1000km'den sonra istediğin kadar gazlayabilirsin 2000km çok uzun.
    Kılavuzda yazılanlar bu şekilde olduğu için öyle yazdım.
    En kötüsü ilk 500 km. Geçmek bilmedi. Dayanabilen olacağını sanmıyorum.
    Ilk 2000 km 7000 devri geçmemek demek ortalama 60-70 km ile seyir demek. O da sıkıcı olur biraz.

Motosikleti
    Tvs Apachi rtr 150
    Saolun arkadaşlar cevaplarınız için

eski-hondacı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUPER BOY... KASK LAZER...ELDİVEN ,DİZLİK PROHEL
    kılavuzda yazanları uygulama taraftarıyım super boy almayı düşünüyorum ilk yağ değişiminden sonra borpower ile destekleyeceğim iyi gelir diye tahmin ediyorum arkadaşlar birde köylü motoru tarzında konuşmalar biraz garip düşüyor ben samanlıkta yatan sahibi vefat etmiş dedelerin motorlarını gördüm dibim düştü şu anda bile satın alamıyorum gücüm yetmiyor bu forumdan faydalanan arkadaşların kalbini kıracak kelimeler sarf etmezsek sevinirim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:35 ----------

kılavuzda yazanları uygulama taraftarıyım super boy almayı düşünüyorum ilk yağ değişiminden sonra borpower ile destekleyeceğim iyi gelir diye tahmin ediyorum arkadaşlar birde köylü motoru tarzında konuşmalar biraz garip düşüyor ben samanlıkta yatan sahibi vefat etmiş dedelerin motorlarını gördüm dibim düştü şu anda bile satın alamıyorum gücüm yetmiyor bu forumdan faydalanan arkadaşların kalbini kıracak kelimeler sarf etmezsek sevinirim.

Motosikleti
    Alıntı eski-hondacı adlı üyeden alıntı Mesajı göster

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:35 ----------

Kilavuzda yazanlari uygulayacaksan borpower ve benzeri yag katkilarini motoruna koyma. Motora zararinin yaninda sanzimana da zarar verir debriyaj yagli oldugundan.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)