Hgs kaçak geçiş yapıp yapmadığınızı nerden ogrenebılırız?
ayrıca benim elindeyken okumadı ama çıkışta okudu 13 lira geçirdi buna ne yapmak gerekir
not : istanbulda yaşamıyorum ve oradan geçmek için hgs almak zorunda bırakıldığım için iyi kufrettim
Hgs kaçak geçiş yapıp yapmadığınızı nerden ogrenebılırız?
ayrıca benim elindeyken okumadı ama çıkışta okudu 13 lira geçirdi buna ne yapmak gerekir
not : istanbulda yaşamıyorum ve oradan geçmek için hgs almak zorunda bırakıldığım için iyi kufrettim
Bende bundan 1 ay önce bu HGS saçmalığının içine düştüm. Köprüden geçtiğim belli, çamlıcadan girdiğimi okumuyor, şekerpınarda en uzak yerden giriş parasını kesiyor. Kaç kere bankamı aradım, pttyi aradım hep bakıyoruz ediyoruz dediler. Hangi ara edirneye gidip gelebilirim bu ne biçim iştir cümlesini idrak etmeleri 3 hafta sürdü.Sonunda param yattı ama belki 10 mail ve 20 dk telefon görüşmesi yapmışımdır.
EN Garantisi BGS arkadaşlar. BEDAVA geçiş sistemini basitçe uygulayıp güvenle geçebilirsiniz.
Burdan bakabilirsin. http://hgsmusteri.ptt.gov.tr/bosCSC/
Sende haklısın.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Bende 2 kereköprüden geçtim kaçak geçiş dedi hep sorguluyorum ne ceza var ne bakiye düşmüş şimdi korkuyorum günün birinde kaçak geçtin diye tebligat göndermesinler
Yarın yine ceketin cebine koyup geçeceğim. Bu sefer daha dikkatli olacagım tabelada ne yazdığına bakacağım.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)