Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

HGS Şehir Efsaneleri

REKLAM ALANI
    brooklynnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yeşil fıstık 300
    Hgs kaçak geçiş yapıp yapmadığınızı nerden ogrenebılırız?
    ayrıca benim elindeyken okumadı ama çıkışta okudu 13 lira geçirdi buna ne yapmak gerekir

not : istanbulda yaşamıyorum ve oradan geçmek için hgs almak zorunda bırakıldığım için iyi kufrettim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    sym gts 250
    Bende bundan 1 ay önce bu HGS saçmalığının içine düştüm. Köprüden geçtiğim belli, çamlıcadan girdiğimi okumuyor, şekerpınarda en uzak yerden giriş parasını kesiyor. Kaç kere bankamı aradım, pttyi aradım hep bakıyoruz ediyoruz dediler. Hangi ara edirneye gidip gelebilirim bu ne biçim iştir cümlesini idrak etmeleri 3 hafta sürdü.Sonunda param yattı ama belki 10 mail ve 20 dk telefon görüşmesi yapmışımdır.
    EN Garantisi BGS arkadaşlar. BEDAVA geçiş sistemini basitçe uygulayıp güvenle geçebilirsiniz.

Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Alıntı brooklynnn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hgs kaçak geçiş yapıp yapmadığınızı nerden ogrenebılırız?
    ayrıca benim elindeyken okumadı ama çıkışta okudu 13 lira geçirdi buna ne yapmak gerekir

not : istanbulda yaşamıyorum ve oradan geçmek için hgs almak zorunda bırakıldığım için iyi kufrettim
    Burdan bakabilirsin. http://hgsmusteri.ptt.gov.tr/bosCSC/

Alıntı abana1903 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende bundan 1 ay önce bu HGS saçmalığının içine düştüm. Köprüden geçtiğim belli, çamlıcadan girdiğimi okumuyor, şekerpınarda en uzak yerden giriş parasını kesiyor. Kaç kere bankamı aradım, pttyi aradım hep bakıyoruz ediyoruz dediler. Hangi ara edirneye gidip gelebilirim bu ne biçim iştir cümlesini idrak etmeleri 3 hafta sürdü.Sonunda param yattı ama belki 10 mail ve 20 dk telefon görüşmesi yapmışımdır.
    EN Garantisi BGS arkadaşlar. BEDAVA geçiş sistemini basitçe uygulayıp güvenle geçebilirsiniz.

Sende haklısın.
    Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

designserhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6 N
    Bende 2 kereköprüden geçtim kaçak geçiş dedi hep sorguluyorum ne ceza var ne bakiye düşmüş şimdi korkuyorum günün birinde kaçak geçtin diye tebligat göndermesinler

Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Yarın yine ceketin cebine koyup geçeceğim. Bu sefer daha dikkatli olacagım tabelada ne yazdığına bakacağım.
    Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)