Ezikleme :) sizede oluyormu?
-
Konuyu ne diye acıcagıma karar vermedim aramalarda'da bulamadım acıkcası değişik bir şey şimdi benim merak ettigim 600lük 1000lik ss motor sürücülerine yönelik biraz. Bugün calibre 250 cc ile gayet havalı şekilde sanki dünyayı ben yaratmış gibi gidiyordum bir anda bir gök gürül dedi, bir abimiz 1000rr ile yanımdan gecip gitti gürül gürül selamda verdi sağolsun. Merak ettigim şey şu ''bu 250 cc motorcu işe yaramaz'' gibi bir düşünce oluyormu? yada ''bu daha bebe'' gibisinden?? En azından ben o anda motoru sırtıma atıp kaldırımda yürüyesim geldi
Reklamlar
-
Buyuk balik kucuk baligi yer hesabi aslinda bazilari ezik diye gorur bazilar yeni ogreniyo diye
-
o 1000 r kullananlar da 250 likle başladı muhtemelen onlar açısından ezikleme olmaz yani sizi küçümsemezler mesela bende scotter kullanırken 250 cc racing kullananları görünce kendimi ezik hissediyordum ancak kendim şuan 250 lik kullanıyorum ve; 50 cc scoter kullanan birileri bile olsa öyle düşünmüyorum çünkü herkes zaten o yollardan geçiyor.sanmıyorum ezikleme değilde belkide heves ile gıpta ile baktığımız için öyle hissediyor olabilirsin.
-
Aynen ben scotercılara cok özeniyorum rahat rahat sürüyolar vala sanırm heves işide biraz gerci selamlarını filan eksik etmiyorlar selam filan vermeyenlere küfrü basar oldum artik :D :D
-
nacizane 600lük motorum var 150lik çinli scooter ımda oldu 125lik vitesli motorumda çok şükür nerden geldiğini bilen adam kimseyi eziklemez en azından ben öyleyim yani olay cc de değil karakterde bitiyor,yemişim motorunu altında hayabusa olsa motosikletinin kültürünü kavrayamadıysa yanımdan 300le geçsin umrumda olmaz
-
okanoz adlı üyeden alıntı
Konuyu ne diye acıcagıma karar vermedim aramalarda'da bulamadım acıkcası değişik bir şey
şimdi benim merak ettigim 600lük 1000lik ss motor sürücülerine yönelik biraz. Bugün calibre 250 cc ile gayet havalı şekilde sanki dünyayı ben yaratmış gibi gidiyordum
bir anda bir gök gürül dedi, bir abimiz 1000rr ile yanımdan gecip gitti gürül gürül selamda verdi sağolsun. Merak ettigim şey şu ''bu 250 cc motorcu işe yaramaz'' gibi bir düşünce oluyormu? yada ''bu daha bebe'' gibisinden?? En azından ben o anda motoru sırtıma atıp kaldırımda yürüyesim geldi
aynı senin gibi ezik hissediyordum kendimi cbr 250 ile.sonra senin dediğim gibi scooter çok rahatya scooterle dün takas ettim cıbırı
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
-
gursus adlı üyeden alıntı
nacizane 600lük motorum var 150lik çinli scooter ımda oldu 125lik vitesli motorumda çok şükür
nerden geldiğini bilen adam kimseyi eziklemez en azından ben öyleyim yani olay cc de değil karakterde bitiyor,yemişim motorunu altında hayabusa olsa motosikletinin kültürünü kavrayamadıysa yanımdan 300le geçsin umrumda olmaz
Aradıgım cevap :D teşekkurler dostum
KeaSH-07 adlı üyeden alıntı
aynı senin gibi ezik hissediyordum kendimi cbr 250 ile.sonra senin dediğim gibi scooter çok rahatya scooterle dün takas ettim cıbırı
Yok ben kararlıyım 10bin km filan yaptıktan sonra 600lük ss alcam :D zaten hobi gibi benim için hafta sonları veya bazı akşamlar sürebilyorum kalan saatler işteyim
-
kesinlike böyle düşünme yok ezik hissetmeymiş falan hepimiz insanız yartıcının gözünde hepimiz eşitiz.
önemli olan insan olmak para mal mülk motosiklet araba vs.vs bunlar geçici şeyler oysa insanlık ölene kadar kalıcı
şöyle düşün para kazanırsın trilyonersindir ama herşey bir anda tepetaklak olur birde bakmışsın metaliğe kurşun atıyorsun,yada tam tersi olabilir metaliğe kurşun atarken bir anda trilyoner olursun yani demek istediğim parayı malı mülkü vs. kaybettinmi kazanırsın ama insanlığı işte onu kaybettinmi kentilyonlar saçsan o insanlık geri gelmez umarım anlaşılmıştır demek istediğim
-
okanoz adlı üyeden alıntı
Aradıgım cevap :D teşekkurler dostum
Yok ben kararlıyım 10bin km filan yaptıktan sonra 600lük ss alcam :D zaten hobi gibi benim için hafta sonları veya bazı akşamlar sürebilyorum kalan saatler işteyim
ben işe gidip gelirken kullanıyorum ağırlıklı olarak 15-15 30 kilometre
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
-
O isin sonu yok. Bence oyle dusunmyi kes. 1000 cc alirsin yanindan hayabusa gecer
-
La bebe, ezikleme ney lan
-
:D kücümseme değil aslında ama ne bilym içim bi burkulmuyorda değil :D aslında ben hayabusa alıyodum en baştada 3-5 kez öldükden sonra öğrenirim die düşündüm de canım acır die vazgectim :D teşekkurler beyler cidden içim daha rahat şimdi gözüm öyle yükseklerde değil keyıf işi sonucda ama bi 600lük güzel olur
-
Kerkinme oluyo benim motorda.
-
ezikleme değil o yanından hızla geçince ayıp olmasın diye selam vermiş direkde geçebilirdi sende ona selam verip olay kapanırdı
-
selam zaten veriyorum :D iş onlarda olmuyor zaten bende oluyor yani ben bisiklet sürüyomş gibi olyorum sizede olyormu die sorarım geldi aşağılık kompleksi değil yani
-
Yok olmuyo baktım sinirleniyorum 1000rr ı çıkartıyorum.
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
-
-
Ezik değilim ya :D niye ezik oliyim aslında benim için cokda önemli değil merak ediyorum öyle düşünüyorlarmı diye ne biliyim lise zamanlarımızda çömez vardı onun gibi sormaya calıştıgım şey sadece öyle düşünüyorlarmı? bu sitedekiler biraz daha duyarlı bu konularda belki burdakiler öyle bir muhabbete girmez ama öyle tiplerde var yok değil
-
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Kerkinme oluyo benim motorda.
kimisininki de sönüyor bende yok allaha şükür
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)