Ezikleme :) sizede oluyormu?
-
125-250 cc ss makine kullananlarda belki olabilir. çünkü ss 600 cc'den başlar bir mantığa göre. ama scooter kullananda olmaz o eziklememidir neyse, ya da enduro/cross kullanan zaten kendidünyasındadır. ama ss olacaksa 600 cc'den aşağısı biraz ikilimde bırakır adamı.
Reklamlar
-
Yok canım öyle düşünme, çünkü kendisi 1000 lik motor kullanacak seviyeye gelmek için ne yollardan geçmiş, ne virajlara yatmış, ne kamyon, tır, otomobil sürücüleriyle yüz göz olmuştur. keza Alay, çoğu zaman akıl yoksulluğundan ileri gelir. hatta eğer ezmek gibi düşüncesi olsa insan değildir, insan olmayan insanın değerini bilemez.
-
-
Her zaman daha büyüğü ve güçlüsü vardır. Yürekçe abimizin dediği gibi siz başkasını ezik görmeyin yeter.
Bilge değil sadece ahmaklar her şeyi bilir.
-
Ezikleme yapıyorsa apaçidir....
“Don't cry because it's over, smile because it happened.”
Dr. Seuss
-
:D feci güldüm ya yorumlar süper :D bu saatten sonra zaten varsada olmaz ya :D:D
-
Arkadaşım ezikleme nedemek ha 600 ha 1000 yada ha scooter ha communeter ha cross ha endouru burda olay motora binmek nasıl biseye bindiğin değil neye bindiğin önemli bu kafada olan adamdır motorcu onada zaten farketmez karşsındakinin altındaki , saygısı ve sevgisi karşıdan gelenedir, Kendisi gibi MOTORCU olanadır selamı sabahı... Aksi durumdaki adama zaten elleşmiycen o gitsin yüreğinin götürdüğü yere ?
Albert EİNSTEİN derki;
Biri sana çok kötüsün derse boşver takma. Banada GERİZEKALI sın dediler, ATOMU PARÇALAYIP ELLERİNE VERDİM
-
-
şimdiye kadar kimseyi bindiği motosiklete göre değerlendirmedim,altındaki motor adamı adam yapmaz çünkü..bundan sonrada yapacağımı sanmam...
ama...
altındaki 125 cc lik motorla bana gaz vermeye çalışan,yarışalım havasına giren,devamlı aragaz veripte ışıklarda filan nedense hep beni geçip kaybolup gidenler çok eziyor beni...yere yapışıyorum resmen,150 tane beygir besliyorum nasıl oluyorda geçemiyorum diye....
anlaşılmıştır sanırım.....
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
-
ben ışıklarda yanımda 600 ya da 1000 cc durunca yarışak mı diyorum ne ezilecem hem sohbet ediyoruz ışık çabuk geçiyo
-
ReiZzZ adlı üyeden alıntı
ben ışıklarda yanımda 600 ya da 1000 cc durunca yarışak mı diyorum ne ezilecem hem sohbet ediyoruz ışık çabuk geçiyo
yok ybr olmaz, görüntüsü ss olanlar geçiyor daha çok...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
Samet Ağır adlı üyeden alıntı
şimdiye kadar kimseyi bindiği motosiklete göre değerlendirmedim,altındaki motor adamı adam yapmaz çünkü..bundan sonrada yapacağımı sanmam...
ama...
altındaki 125 cc lik motorla bana gaz vermeye çalışan,yarışalım havasına giren,devamlı aragaz veripte ışıklarda filan nedense hep beni geçip kaybolup gidenler çok eziyor beni...yere yapışıyorum resmen,150 tane beygir besliyorum nasıl oluyorda geçemiyorum diye....
anlaşılmıştır sanırım.....
yani,
ben buna "güç" derim.
-
Sadece merak etmiştim ama aldıgım cevaplar cok tatmin ediciydi gercekten teşekkurler cevabımı gerektigi gibi aldım
-
yıllar önce bir racing motorun arkasına parkettiğim mobiletim o motorun egzoz sesi ile devrilecek gibi olmuştu. en büyük ezikleme buydu benim için.
şehiriçi yoğun trafikte o 600lük veya binlik motor hararet yapacak diye strese girerken 250cc iğne deliğinden geçerek hedefine kolayca ulaşır.aslında motosikletin amacı biraz da insanları
umursamayıp kafasına göre takılmak olmalı. tüm statülerden arınmış, öğretilmiş başarı öykülerini bir an da olsun rafa kaldırmış ve kocaman gülümseme ile kendini rüzgara bırakan bir motorcu benim gözümde en yüksek mertebededir.
-
Mersin İl Temsilcisi
okanoz adlı üyeden alıntı
Sadece merak etmiştim ama aldıgım cevaplar cok tatmin ediciydi gercekten
teşekkurler cevabımı gerektigi gibi aldım
tatmin derken?
bak hele, sen bizim yazıları okurken aklından neler geçiryon gardaş
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
okanoz adlı üyeden alıntı
Konuyu ne diye acıcagıma karar vermedim aramalarda'da bulamadım acıkcası değişik bir şey
şimdi benim merak ettigim 600lük 1000lik ss motor sürücülerine yönelik biraz. Bugün calibre 250 cc ile gayet havalı şekilde sanki dünyayı ben yaratmış gibi gidiyordum
bir anda bir gök gürül dedi, bir abimiz 1000rr ile yanımdan gecip gitti gürül gürül selamda verdi sağolsun. Merak ettigim şey şu ''bu 250 cc motorcu işe yaramaz'' gibi bir düşünce oluyormu? yada ''bu daha bebe'' gibisinden?? En azından ben o anda motoru sırtıma atıp kaldırımda yürüyesim geldi
Bu nasıl düşünce ya.
Tam tersidir aslında. Şehir içinde pratik olan ve masrafı az benzin tüketimi az ve daha çevik olan küçük cc motorlara imrenme gördüm ben genelde. Büyük motorum derdi büyük olur. Tanıdığım birkaç büyük cc kawasaki honda kullanıcısı 110cc 125cc cub motorlara geçiş yaptılar. Adamlar alışmış yıllarca en ufak bakım parça değişimi 1000 lirayı bulduğundan cubda 20-30 a iş halledildiğinden hayretle karşılıyorlar ve hoşlarına gidiyor... Bir de benzin parası on da bir olduğundan daha caziptir küçük cc ler.
-
Motorcuları bilmem ama araba sürücüleri sıkışık trafikte sünger gibi eziliyordur o kesin..
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
Bn araba kullanmayı artık sevemez oldum trafık yüzünden motora ilgide ordan başlamişti zaten ya ben 600lük bi motor istedigimdende böyle düşünmüş olabilirim belki ama motorun her türlüsü zevkli keyıflı her birinin ayrı bi amacı bi rahatlıgı oldugu kesin
-
Bizim motorlarda ezikleme değil de genelde BÜZÜKLEME oluyor...
Yanımızdan 300 le SS geçtiği zaman büzülüyor garibim....
He bizde olmuyor bişey...
Hani gaz teli kopmassa iyidir...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)