Merhaba arkadaşlar
Dün saat 7 de sabri kardeşimle teslim aldığım 2013 kasa apache mi sizlerle paylaşmak istedik.
Birçok değişiklik var.
Beğenen de oldu yeni kasasını beğenmeyende.
Resimleri görelim :D
Merhaba arkadaşlar
Dün saat 7 de sabri kardeşimle teslim aldığım 2013 kasa apache mi sizlerle paylaşmak istedik.
Birçok değişiklik var.
Beğenen de oldu yeni kasasını beğenmeyende.
Resimleri görelim :D
you can go fast but ı can go anywhere.(onroad-offroad-everywhere!)
Hayırlı olsun, cbf'ciler çatlasın.
kazasız belasız inş.
"men dakka dukka"
Haydi hayırlı olsun
Ben genel olarak beğendim. Ama herşeyi sıfırlayıp, tekrar ilk motorumu alacak olsam, 4.800 lira verip de almazdım sanırım.
Hayırlı olsun.
Çoook beğendimm,tasarımı çok çarpıcı güle güle kullanmanız dileği ile güzel yolculuklar
hocam maşallah gerçekten çok güzel motor artık gidip saçma rakamlara yamaha ybr 125 yada honda cbf150 almaya gerek yok bu motorlar her türlü işi çok çok çok rahat görür allah kaza bela vermesin hocam
Apachenin aks mesafesi 1.26 idi, uzattılarmı yeni model de yoksa göz yanılgısımı? Bana daha uzun geldi.
Bide furada titreşimin bu modelde olmadığı söylendi satıcılardan ama balansörde olmadığı...
hayırlı olsun...
Sakala bak hele Hayırlı olsun bakalım.
saolun arkadaşlar çok içime sinerek aldım biçok kez sabrinin motora bayılarak kullandım da aldım eski kasanın güvü yeni kasanında şekline bağlandım açıkcası:D
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:16 ----------
titreşim biraz daha az ama yok değil şasede çok az miktarda uzadı hocam
Maşallah Maşallah maşallah arka lastiği 17 yapmışlar ve 110luk lastik mevcut.. çok daha sexy duruyor.. o bakışları anlatamıyorum zaten
TRANSALP XL700
rodajda cbf tokatlıyorum
yok böyle bi makina
Farkları anlayabilecek kadar tanımıyorum motosikleti ama gözüme daha hoş geldi sanki
Hayırlı olsun, umarım kazasız belasız eskitirsin
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
çok şekil kazasız belasız kullan.
Hindistan'da plaka geliyor oraya , getirirken çıkarmamışlar sanırım.
Kazasız belasız bin, güzel motor .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)