eski kasası normal zinciri vardı yeni kasa da o ringli zincir se iyimiş hadi 6000-75=5925 tl
1. FYM MASAİ 250 CC CHOPER 2. HONDA CBF 150 CC COMMUTER
3. ASYA GY 200 CC ENDURO 4. HONDA CB 125 E YİNE COMMUTER ve commuterin kralı son MCX 162 CC
amaç milleti teşvik etmek belirgin noktalara beleş sürüş eğitimleri açsalar eğitimlere gidenlere ve testlerden başarıyla geçmeye hak kazananlara ehliyetede kolaylık sağlasalar daha sonra da ötv siz kdv siz motor alma imkanları sağlasalar fena mı olur bnmez kimse en azından bi yaz 4 tekere bizde rahatlarız trafikte biraz
1. FYM MASAİ 250 CC CHOPER 2. HONDA CBF 150 CC COMMUTER
3. ASYA GY 200 CC ENDURO 4. HONDA CB 125 E YİNE COMMUTER ve commuterin kralı son MCX 162 CC
öncelikler motorun hayırlı olsun kaza bela göstermesin kimseye ya bende 2012 model yeni aldım ama şu ön far dizaynı beni bitiriyor bende satarsam zarar yaparım o yüzden bende bu motorun sadece ön kafasını alıp bnm motora takmak istiyorum acaba bağlantı yerleri aynı mı düğer modelle karşıdan aynı gibi duruyor ama sen daha iyi bilirsin ona göre gidip sipariş edeceğim zahmet olmazsa fotoları çekerken yanda 2012 sarı apache vardı
bende aynısını düşündüm.resimlerdeki sarı apache benim. bağlantı yerleri farklı. direkt olarak amortisöre bağlı bir çubuk şeklinde bir aparat var. sadece kafayı alıp takamayız maalesef. bir kaç aparat daha almamız lazım. fakat servisler yeni kasa farını eski kasaya takmayacakmış ancak kaza vs durumlarında ruhsat ibraz edilerek takılacakmış.
TRANSALP XL700
Bu tvs bu kafayla giderse daha çok satar Motoru bırak kafa grenajını al yeter.Hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsınız inşALLAH
hayırlı olsuın allah kaza bela vermesin..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
125-150 cc de, güzel ülkeme gelen motosikletlerin eli yüzü düzeliyor çok şükür yavaş yavaş.
Yıl olmuş 2013, biz hala...
Neyse, efkarlandım akşam akşam şimdi...
Tvs aşkı sardı birden, bu yeni kasayla birlik de beni.
Yatmadan son birkez daha bakayım dedim, yarın sabahın köründe ders...
Hoca bırakırsa, tvs aşkından kalacam galiba...
Güvenebileceğimiz tek gözler, kendi gözlerimizdir.
hayırlı uğurlu olsun tekerin düz bassın
bu kawasaki bir başka dostummm
sanırım benim motor bunun kopyası
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
Tireşimi takozla falan değil de motor değişikliği ile çözmeleri gerekirdi. Bütün Çin markaları bu işi çözmek için uğraşıyor, TVS'nin ise hala tüm motorlarında titreşim şikayeti var. Hem 160 cc hem de 180 cc'de. Yabancı sitelerde yorumlar hep aynı; "Çok güzel motor, az yakıyor, performansı süper ama...", ama'dan sonrası hep titreşim...
# motosikletle.blogspot
sıfır titreşim isteyen gitsin bisiklet alsın.. mesela cbf iyi alternatiftir.
TRANSALP XL700
Hayırlı olsun kazasız belasız. rengide fena değil hani küçük ninja mübarek
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
güzel makina kazasız belasız kullanman dileğiyle..
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
güle güle kullan Allah kaza bela vermesin
güle güle kullan. bu fuarda sergilenen motorlardanmı yoksa normal satış için gelenler başladımı satışa? bende alacam ama 'mayıs ayında gelcek, gel para ver diyorlar tarih söleyemeyiz' varmı böle bi iş çözemedim daha
motorumu satıp benzin alıcam. %68 vergimi olur ya
hayırlı olsun :D süper bir motor
Rengi şekli şemaili çok güzelmiş
Hayırlı olsun kazasız belasız cezasız sürüşler
Fikrin ne fahişesi oldum ne zamparası-Bir vicdanın bilemem kaçtır hava parası..
Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
DIŞI SÜKÛN İLE ZAHİR, DERUNU MAHŞERDİR DERUNU MAHŞER..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)