Bide çekik gözlülere zeki derler
kendi nasıl çıkacaktı onu merak etttim...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Ahhh ahhh boş işlerle uğraşıyorlar adamlarda para bol heralde vurdurdu motoru salak salak hareketler yapıyo kameraya karşı güzel bişey yapmış gibi
Barış Ögatlar :cat:
gözler çekikya göremedi tam demekki
akılvar mantık var o ordan çıkarmı çıksa bile öyle uzaktan hızla çıkılırmı 2 3 kişi ile yavaş yavaş çıkaracan allahhsız
Arap yağı bol bulunda totosuna sürermiş.Bunlarınkide aynı hesap fabrikası bizde sen videoyu izle bana enayi de asıl enayi sensin hasarı 10 $ a kapatırım fabrikası bizde der gibi gülüyor 28. saniyede :;P
Eee her milletin aptalı var, beyinsizi var, embesili var. Beni şaşırtan olay ise; bir insan nasıl böyle basit birşey bu kadar karmaşık bir hale dönüştürebilir? Birde rampa koymuş arkadaş ...
Edit: Şimdi aklıma geldi gülüyorum. Neyseki rapmayı koyup, motoru çalıştırıp, gazlamadı salak ...
Edit2: http://www.youtube.com/watch?v=z2EfBPgwi8E ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
Çekik gözlü ama sonuçta amerikalı. Malum ortalama bir amerikalı aptaldır.
akıl var mantık var o motor oraya devrilmeden çıksa bile tam kasa ile birleşen yerde altı değecekti. yine askıda kalıp devrilecekti..
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Abi kusursuzca komple çıksa nolur ki, kamyonetin kasasına düşer
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
Yani arabayı motosikletin üzerine çıkarsa bu kadar tepki almazdı buna eminim
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)