Selamlar arkadaşlar bu gün motorumu aldım yarın teslim alıcam sadece anahtarını aldım bu gün yarın inşallah alırsamm resimlerini sizinle paylaşıcağım
Buda anahtarı
Selamlar arkadaşlar bu gün motorumu aldım yarın teslim alıcam sadece anahtarını aldım bu gün yarın inşallah alırsamm resimlerini sizinle paylaşıcağım
Buda anahtarı
Barış Ögatlar :cat:
Güle güle kullanın, hayırlı olsun
Yarın olmayacak gibi kullanırsan yarın olmaz.
afferim yakışıklı motor almışın bende çok beyeniyorum ama sakın aynaları söküp eksozu açıp üstüne yüzükoyun yatma kaskını dizliğini tak öyle kullan
hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.
Hayırlı olsun. Çok meraklıydım ama bir türlü param yetmemişti almaya.
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.
Fazla değil.. Bi Cbr'nin ruhsatında adım yazsa yeter.
Hani Mondial mg 100 prince alacaktın
Eyvallah sağolasın dostum
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:38 ----------
Dostum biz bu hesabı 2 arkadaş kullanıyoruz o prince aldı ben kuba kee 100 aldım
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:40 ----------
Çok teşekkürler çok sağlam duruyor motor kullanıp görücez guven kardeşim tekrardan teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:43 ----------
Çok sağolasın dostum sanada allah kaza bela vermesin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:45 ----------
Çok sağol dostumm teşekkürler
Barış Ögatlar :cat:
Tekerin ters yöne dönmesin kardeşim
Aynı kişinin iki farklı hesap açması yasak.
Peki aynı hesabı iki farklı kişinin kullanması yasak mı?
Tersini çok gördüm de, böylesine ilk defa şahit oluyorum. Bir hesap daha açsanıza.
Geçen bir arkadaşta bundan almıştı, dıştan hoş duruyor. Boyası güzel. Ancak cub motorlara dikkat etmek lazım her yeri plastik. 2-3 düştümü şekli kayıyor dikkatli kullanın. Ben motoru 5 dk denedim açıkcası biraz dengesiz bir motor. Amortisörlerin tepkileri çok tuhaf olmadık şekilde kapanıyorlar, aman dikkat.
hayırlı olsun kazasız belasız...
Hayırlı olsun motor baya sağlam ve güzel duruyor.Allah kaza bela göstermesin.
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)