Küçük cc'de performans egzos uygulaması.
-
ben tvs me hyo 250 egsozu takmıştım güzel olmuştu videoya cekmiştim youtubede vardı
Reklamlar
-
KeaSH-07 adlı üyeden alıntı
titreşimi bilmiyorum ama cok azda olsa 1-2 beygir guc artabilir
Kardeşim "çok azda olsa" dediğin 1-2 hp güç bahsi geçen motorda %10 / %20 oranına denk geliyor : ). Senin kafa sanırım 600 veya 1000 cc bir motosiklete gitti onu yazarken. 100 hp olan motosiklette eksoz değişimi ile 1-2 hp normalde 10 / 20 hp lik motorda anormal olur sanırım : ). Bende YBR 125 vardı zamanında, eksozun içini biraz boşalttırmıştım sesi çok güzel olmuştu. Ama resimlerdeki gibi boru şeklinde değildi ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
-
sozerten adlı üyeden alıntı
Naptın abi sen soba borusunu geçiriverelim o zaman egzos çıkışına :D
---------- Post added at 19:34 ---------- Previous post was at 19:31 ----------
Çok hoş durmuş gerçekten. Bu sistem toplamda kaç TL tuttu?
kargo dahil 110 tl. taktırmasına kaç verirsin bilmem.
ben çok beğeniyorum üstünde susturucu var. çok kibar
istersen link verebilirim
(kapıda ödemeli hepsi dahil 110)
performansta hiç bir şekilde artış söz konusu değil.
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
-
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
ferdinandd adlı üyeden alıntı
Hintli bi firma vardı yanlış hatırlamıyorsam
Biçok model için üretim yapıyor ve dünyaya satıyor Apache için de yapmıştır herhalde bi bakmak lazım.
Youtube da KTM videolarını gezerken iddialı egzoz firmalarına rağmen tercih edenleri görünce şaşırmıştım, yorumlarda da beğenilmişti ama markayı hatırlayamıyorum
Bunun amacı nükleeri olabildiğince uzağa bırakmak gibi sanki
Zorla hafızayı gurbanın olam
-
ferdinandd adlı üyeden alıntı
Hintli bi firma vardı yanlış hatırlamıyorsam
Biçok model için üretim yapıyor ve dünyaya satıyor Apache için de yapmıştır herhalde bi bakmak lazım.
Youtube da KTM videolarını gezerken iddialı egzoz firmalarına rağmen tercih edenleri görünce şaşırmıştım, yorumlarda da beğenilmişti ama markayı hatırlayamıyorum
Benim 250 Xcitingin sesi değiştirip kulağıma güzel gelmesini sağlayacak bir eksoza rastlarsanız eğer beni haberdar edin lütfen. Özellik şanzumanı boşlarken (ustanın dediği) gelen taka sesi beni bitiriyor ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
-
astorojna adlı üyeden alıntı
kargo dahil 110 tl. taktırmasına kaç verirsin bilmem.
ben çok beğeniyorum üstünde susturucu var. çok kibar
istersen link verebilirim
(kapıda ödemeli hepsi dahil 110)
performansta hiç bir şekilde artış söz konusu değil.
İyi olur seçeneklerimiz arasında bulunur , gönderiver bi zahmet
-
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-mh-drift-performans-egzos-cift-sesli-tri-oval-full-karbon-plus5-hp-109043668/detay/
satıcı güvenilir
sorunsuz alış veriş oldu.
-
sozerten adlı üyeden alıntı
Motorun km/h göstergesi sese duyarlı olarak mı çalışıyordu? Hisle falan bağlantıyı kuramadım da
Konuyu mu ciddiye almadınız yoksa bu cevapları cidden mi yazıyorsunuz?
dostum cevaplar ciddi 4 silindirin altında bi egsoz performansa hissedilir bi fark katmaz.
zaten performans egsoz değil açık egsoz demek daha mantıklı
sana artısı tahminimce motoru rahatlatır basıncı azaltacağı için ve azda olsa serileşip son hızın artabilir ama çok şey bekleme yakıtın artar ve motorunda yağ yakma eğilimi başlayabilir sıkıştırırsan ses alıcam diye ama görüntü hava ve senin için şimdikinden daha mutluluk verici tatmin edici bi sesi olabilir
-
cd0345 adlı üyeden alıntı
dostum cevaplar ciddi 4 silindirin altında bi egsoz performansa hissedilir bi fark katmaz.
zaten performans egsoz değil açık egsoz demek daha mantıklı
sana artısı tahminimce motoru rahatlatır basıncı azaltacağı için ve azda olsa serileşip son hızın artabilir ama çok şey bekleme yakıtın artar ve motorunda yağ yakma eğilimi başlayabilir sıkıştırırsan ses alıcam diye ama görüntü hava ve senin için şimdikinden daha mutluluk verici tatmin edici bi sesi olabilir
Teşekkür ederim
-
egzos takilirsa neden motorda yağ yakma ihtimali artar? Merak ettiğimden soruyorum, aklıma yatmadi...
Yakıt artar ama sadece kağıt üzerinde. Eğer karbüratör ayarlariyla oynamaz, jet kit takmazsanız yakıtta sizin farkedeceğiniz kadar bir artış olmaz.
Faydası olmasa bile abartılı sesi olmadiği surece egzos sesinin duyulabilir olmasi onemlidir benim icin.
-
KeaSH-07 adlı üyeden alıntı
titreşimi bilmiyorum ama cok azda olsa 1-2 beygir guc artabilir
1-2 beygir azmı abi 150 ccden bahsediyoz toplasan 15 beygir motor zaten onun için cok bile :D
-
astorojna adlı üyeden alıntı
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-mh-drift-performans-egzos-cift-sesli-tri-oval-full-karbon-plus5-hp-109043668/detay/
satıcı güvenilir
sorunsuz alış veriş oldu.
+5 HP :O Enteresan
-
xanka adlı üyeden alıntı
+5 HP :O Enteresan
orası sallamasyon işte
13 beygirlik motoru 18 beygire çıkartıyo sözde
işin espirisi bi yana ses olayı güzel hoşuma gitti ama +5 vs. hikaye
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler