http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1320415/detay# bugün itibariyle aldım hayırlısı olur inşallah.. 1500tl aldım üzerindeki yazılan fiata değil arkadaş vasıtasıyla...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1320415/detay# bugün itibariyle aldım hayırlısı olur inşallah.. 1500tl aldım üzerindeki yazılan fiata değil arkadaş vasıtasıyla...
3.250'lik fiyatı arkadaşımda olsa 1.500'e kapattırmazdım açıkçası...
Gerçi bu makinelerin fiyat aralıklarınıda bilmem ama, ya fiyatı şişirmiş fazlasıyla ya da farklı bşiy var sanki
Hayırlı olsun
'' hayat ancak ölümle yüzyüze gelince anlam kazanır. ''
3250 nere 1500 nere,3250 vermezler o motora ama 1500 de insafsızlık olurdu,iyi fiyata almışsın sorun yaşamassın inş,hayırlı olsun..
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
Burdan da hayırlı olsun madem
Legends may sLeep.. But they never diE..!
hayırlı olsun...
kısaca şöyle özetleyeyim tigerin sahibi arkadaşımdaki bmw 650f le takasa girdi tigeri 1500alırımdedi 5000tl nakit aldı karşı taraf kabul etti bende pazarlık esnasında ordaydım.. 1500tlye al senin olsun deyince arkadaş fırsatı kaçırmadım. olay bundan ibaret...
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:04 ----------
devrinide hallettim
HAYIRLI OLSUN
hayırlı olsun düşeşe gelmiş güzel motor
Motosiklet mucidi
Mevlüt abi hayırlı olsun çok iyi denk getirmişsin kazasız belasız cezasız kullanırsın inşallah. Maşallah Sarı Sarı
Hayırlı olsun ,
benim eski motorumun aynısı. 2500 km. de bir yağını değiştir, iki yağ değişiminde bir buji değiştir. 8 bin devirin üzerinde uzun süre kullanma, hiç bir problem yaşamazsın. Arka stop çabuk kırılıyor ona dikkat et, yanında japon yapıştırıcı gezdir
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
3 bin lira bu motor için hayali bir rakam zaten, hayırlı olsun. Motora dikkat edin kronik sorunlarını halletmeden uzun yola çıkmayın, üzülürsünüz.
Abim hayırlı olsun.İnsallah kazasız,belasız kullanırsın. Artık gelince bi tur binerim değil mi
hayırlı olsun kardeşim Allah kaza bela vermesin inşallah aramıza hoşgeldin
Hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin.Ben de benzer şekilde ucuza aldım motorumu.
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
Hayırlı olsun.
ülem manyak
hani regal raptor topluyordun? ticaretemi atılıyorsun yoksa???
hayırlı uğurlu olsun ....daha öncede yazdığım gibi....4 ayak seniiii....
benide pindirmezsen arkana bozarım motorunu....
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)