Yeni Motorumdan Bir Kaç Kare (Arara AR 180-19)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hayırlı olsun gülegüle kullanın.Fuarda görmüştüm yanlarında,benzin deposunda led ışıkları vardı,birde 180cc diye geçiyor ama aslında 200cc lik bir motor olmalıydı galiba.
Yarı durgun olmamalı deniz; ya durgun olmalı,yada kudurmalı..
-
çok güzel gözükoyor abi hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah.Darısı başıma.
-
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
-
Hayırlı olsun.Önemli olan senin beyenmen.Fiyatı gayet uygun.Tekerin düz bassın.
-
Yanagisawa adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun gülegüle kullanın.Fuarda görmüştüm yanlarında,benzin deposunda led ışıkları vardı,birde 180cc diye geçiyor ama aslında 200cc lik bir motor olmalıydı galiba.
teşekkürler..
AR 180 diye geçiyor ama 200 cc
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
-
fena bişeye benziyor. kazasız belasız kullan inşallah.
servisin iyidir umarım..
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
-
Güzel motormuş resimlerden anladığım kadarıyla 3500 tl ye ön-arka disk fren 200cc gayet yakışıklı bir motor Hemde Kırmızı.Güle güle kullanın.
-
dört tekerde bedenimi,iki tekerde ruhumu taşırım
-
güle güle, kazasız bin inşallah, allah iniş takımlarına zeval vermesin.
Bu arada bu mu apache rtr 'ye benziyor, rtr mi buna çıkartamadım.
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
-
Hyırlı olsun kazasız belasız cezasız sürün inşallah..
Bi kaç yüz km de bir yorum yaparsanız + -lerini
yakıt tüketimini de belirtebilirseniz çok iyi olur.
Tekrar hayırlı olsun
Fikrin ne fahişesi oldum ne zamparası-Bir vicdanın bilemem kaçtır hava parası..
Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
DIŞI SÜKÛN İLE ZAHİR, DERUNU MAHŞERDİR DERUNU MAHŞER..
-
MBHoro adlı üyeden alıntı
güle güle, kazasız bin inşallah, allah iniş takımlarına zeval vermesin.
Bu arada bu mu apache rtr 'ye benziyor, rtr mi buna çıkartamadım.
sanırım rtr nin kopyası
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:43 ----------
tahsins adlı üyeden alıntı
fena bişeye benziyor. kazasız belasız kullan inşallah.
servisin iyidir umarım..
servisi yok bulunduğum yer ilçe olduğu için ama ben elimden geldiği kadar servis yerine kendim hallederim,sorun felan çıkartırsa..daha önce de kullandığım motorları bir kez dahi servise sokmadım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:45 ----------
arkadaşlar yorumlarını esirgemeyen tüm motosiklet net ailesine teker teker teşekkürlerimi sunuyorum.
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
-
hayırlı olsun, titreşim durumu nedir acaba?
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
Görüntüsü çok hoşmuş gerçekten. Rodajdan sonraki değerlendirmelerini sabırsızlıkla bekliyorum
-
Murat 48/30 adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun, titreşim durumu nedir acaba?
titreşim var gibi ama zamanla geçer diye umuyorum motor sıfır ondan dolayı mı var yoksa orjinalinden mi böyle bilmiyorum ama öyle zangur zungur titremiyor rahatsız edici bir titreşimi yok,hatta hiç yok diyeceğim de biraz hissediliyor ondan dolayı demiyorum
-
abi hayırlı olsun yeni gördüm çok sevindim güle güle kullanan allah kaza bela vermesin...
-
Kazasız belasız ,gönül rahatlığıyla binersiniz inşallah.Lakin kuyruğu vahim derecede eğri duruyor onu düzeltmek lazım
-
Yeni bir kardeşim oldu Hayırlı olsun güle güle bin güle güle kazasız belasız sorunsuz eskitirsin inş.
-
Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Gösterge panelini de çekseydin. iyi olurdu. Merak ettim. neyse bir dahaki paylaşımında görürüz artık. ;)
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
-
Tolga Can adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Gösterge panelini de çekseydin. iyi olurdu. Merak ettim. neyse bir dahaki paylaşımında görürüz artık. ;)
hava kararsın onunda resmini çekeceğim güneşten resimde pek belli olmuyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)