UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
hayırlı olsun kazasız belasız bının ınsallah
ilk kez görüyorum bana göre cbf ve ybr den daha güzel görüntüsü var hayırlı olsun kazasız belasız sürmeler
not: zevkler ve renkler tartışılmaz
hem görüntü hem özellik bakımından dediğiniz gibi ybr den ve cbf den üstün bir motosiklet ama insanlar ARORA deyince hemen geri kaçıyor ama ben seviyorum ARORA yı,şu an kullandığımız bir de aroranın cup modeli var bu sene üçüncü senesi motorun ama daha tık demedi ondan sonra geçen yıl boyu da ARORA TİGER 200 kullandım aynı şekilde hiç arıza felan vermedi ama gel bunları japon takıntısı olanlara anlat,neyse boş ver anlatma.
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
yorumumda sadece görüntüsü güzel dedim altınada notumu eklemişim zevkler ve renkler tartışılmaz diye ancak üstünlük bakımından aynı kanıda değilim maalesef yani motosikleti bilmiyorum ne desem yalan olur tek bildiğim gördüğüm görüntü olarak cbf ve ybr den daha hoş göze hitap ediyor bana göre.kalite olarak hangisi daha kaliteli orasını araştırmak lazım bilmiyorum.
Arora diyince aklıma YEBERE geliyo yebere, karizmalarını yükseltmeyi düşünüyorlarsa keşke önce şu ybr kopyaları motorlarına yebere demeselerdi. İyiki konuda sözü geçen motorun adı APAÇİ değil
Arkadaşlar az önce sitesine girdim tekrar bu modele bakmak için ama değişiklikler gördüm...
Model adı ARORA AR 180-19 ARS olmuş. Ayrıca silindir hacmi 197cc değil 178cc yazıyor! Bu konuda bilgisi olan varmı?
He bu arada hala LET inatları devam ediyor orası ayrı! ehehehe aklıma neler geliyo ya bunlar yoksa LET olayında olduğu gibi ilk seferde 178cc yerine yanlışlıkla 197 mi yazdılar yoksa
ARS eklenmesi kötü olmuş sankim. Fiyatı aynı mı kalacak acaba?
aroranın sitesinde motor hacmi hiç 197 cc yazmamıştı 180 cc yazmıştı zaten faturasında da öyle yazıyor ama motoru 200 cc tıpkı mondialin drift modelinin 125 cc geçipte motorunda 135cc motor olması gibi
motoru kötülemek için doğru düzgün sebep bulamayınca sanırım aklınıza let olayı geldi
asr olayı motorda her zaman vardı motorun ön tarafında da yazıyor zaten ama bunu çoğu kişi abs olarak okumuş o farklı
yıllardır arora kullanıyorum bu arora ilk aroram değil 3 yıl oldu hala cup modeli duruyor daha tık demedi
1 yıl boyunca tiger 200 modelini kullandım bilmeyenler için diyorum tiger 200 de honda tiger 200 ün kopyasıydı hiç bir problem yaşatmadı bana
şimdi de tvs nin kopyası denilen ar 180 modelini kullanıyorum makine gayet iyi,kullanımı oldukça zevkli ama bilen bilmeyen herkes yorum yapıyor
motoru kullanıpta bu motor kötü diyeni duymadım daha hiç... zaten fazla bir kullanıcısı da yok önyargıdan dolayı ama kullanmayıpta olumsuz yorum yapan çok kişi var ama neye dayanarak bu yorumları yapıyorlar anlamadım henüz
ben tigeri alırkende aşırı olumsuz yorum aldım ama motoruda gittim aldım hiç pişman olmadım 2,900 liraya da sattım motoru kuruş zararım olmadı...ikinci el olarak almıştım üstelik sıfır almamıştım tiger 200 ü
Sen beni yanlış anlamışsın, arorayı kötülemek için bunları söylemedim! LET olayında makara yapıyoruz kötülediğimiz falan yok. Motor performansı ile ilgili hiç bir zaman yorum yapmadım çünkü henüz motoru dahi görmedim buradaki bayiler ellerinde kalmadığını bu ayın sonunda geleceğini söylediler ancak inanın çok fazla inceledim sitesinden olsun
Sitesinde 197cc motor olduğu yazıyordu [buradaki konusunda] da eski resmi göreceksiniz zaten ancak benim sormak istediğim şey model ismine özellikle ARS yazmalarının sebebi yeni serilerde motorun özelliklerini (197cc motor yerine 178cc bir motor kulandıklarından dolayı da olabilir) değiştirmiş olabilirler mi? Yani AR 180-19 modeli ilk partide 197cc olarak üretilmiş satılmış olabilir, ancak daha sonra motor hacmini düşürüp aynı model ismi yerine AR 180-19 ARS adında farklı modelmiş gibi yeni bir seri mi çıkardılar acaba? Benim sormak istediğim bu... Bu konuda bilgisi olan varmı?
Bütün Sosyal Medya Mecralarında DoganLokman işte... lokmandogan.com
ben bu motoru alırken bayiye özellikle sordum motor 180 cc mi diye adam yok dedi,200 cc ama ruhsatta 181 cc geçecek(faturada motor cc 181 diye geçiyor) dedi
belkide motoru 180 cc dir,bayi yanılıyordur.
Yada yeni seri de özelliklerde oynama yaptılar. Yani sizin motor 197cc AR 180-19 ama yeni seri AR 180-19 ARS eklenmiş olarak 178cc çıkıyor olabilir...
Yada faturalarda 181 gösterttik sitede neden 197 yazıyoruz bu başımıza sorun açmasın düşüncesinden de sitede bunu değiştirmiş, ama aslında ustanın dediği gibi 197cc olarak üretmeye devam ediliyor olabilir... Bunu bi araştırmak lazım acaba gerçekten 178 ile mi değiştirildi motor...
Bütün Sosyal Medya Mecralarında DoganLokman işte... lokmandogan.com
oynama yapacaklarını sanmıyorum motorda...
dediğiniz gibi ruhsatta farklı,sitede farklı olmasın diye yazılmış olabilir ya da bu motor gerçekten 180 cc ama bayi bana 200 cc demişti
Dur bakalım ay sonunda Poyraz'a gidicem yeni seri geldiğinde. Bana ustalarının birinin de bu motordan aldığını ve şu anda hala kullandığını, yeni siparişlerin gelmesini beklemek istemezseniz gelir ustanın motorunu da görebilirsiniz çalışır halde de bakabilirsiniz demişti... Yeni siparişleri geldikten sonra bir bayiye gideyim ustanın motoruyla yeni gelen motorları kıyaslayayım aralarında fark var mı bir de ben bakayım. O zaman anlarız motorda değişiklik yapmışlar mı yoksa bu fatura ve site farklılığı ortadan kalksın diye mi yapmışlar...
Çok teşekkür ederim serdar bey. Gayet şık duruyor ledler. Güle güle kullanın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)