hayırlı olsun kargo ücreti ne kadar ödediniz ve nasıl oluyo bu motor kargolama?
hayırlı olsun kargo ücreti ne kadar ödediniz ve nasıl oluyo bu motor kargolama?
'' hayat ancak ölümle yüzyüze gelince anlam kazanır. ''
Motor gayet şık gözüküyor HAyırlı olsun.Adamlar Çaburluğuna kadar düşünmüş ayrıntılar çok iyi
hayırlı olsun...
Burada çarşıdan geçerken, buna denk gelmiştim küçük bir motosiklet bayisinin önünde.
Elbetteki birebir Tvs apache yi görüyoruz. Ufak farklar var tabii. Disk fren, led ışıklar falan.
Güzel birşeye benziyor. Hayırlı olsun.
Bu arada, buradaki herif, 4.200 gibi birşey demişti, sahtekar
Güvenebileceğimiz tek gözler, kendi gözlerimizdir.
Hayırlı olsun görünüşü 10 numara 5 yıldız
Hayırlı olsun.. Kutuda daelim yazıyor ne iş?
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Üretici, distribütör firma internet sitesinde fiyatları belirlemeyince bayiler kafasına göre fiyat koyuyor, adamına göre fiyat veriyor. Fiyatları en belirsiz olan firmalar Kuba ve Arora.
.
.
.
.
Bu arada serdar kardeş keşke siyah-beyazından alsaydın motorun. Senin motorun rengi bana çok yanarlı dönerli geldi. Bide motor yazın güneş altında kalınca o kırmızılar pembeler ne hale gelir belli değil.
hiç kargo ücreti ödemedim yani kargo ücretsiz...
sahibinden com da sıfır motor ilanları var ordan buldum,aldım
motora ben sadece aynalarını taktım,birde sulu akü olduğu için aküyü sulandırıp iki saat bekledikten sonra aküyü taktım ve motor hazır duruma geldi
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:38 ----------
sahibinden com da 3,499 a kadar ilanlar var aslına bakarsanız benim motor daha ucuza geldi çünkü yanında devasa bir çanta(burda aynı çantaya 160 lira demişlerdi ) ile çadır da beraberinde geldi
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:40 ----------
benimde aklımda olan siyah beyaz renkti ama baktım elin çinlisinin bile bayrağımıza saygısı var ama bizim hükümetin yok bu aralar ondan dolayı bu rengi seçtim
boyası çok kaliteli duruyor ama kısa zamanda solar mı onu bilmiyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:43 ----------
kendi kutusuna sığmamış sanırım çünkü o kutunun içinde çanta da vardı ama resimlerde çanta yok
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
Hayırlı olsun,masallah cok yakısıklı motor. Uzun kilometreler boyunca kazasız,belasız,sıkıntısız kullanmanız dileğiyle..
Hayırlı olsun.
kazasız sürüşler inşallah güle güle kullan
Hayırlı olsun yeni motorunuz
[/COLOR]
benimde aklımda olan siyah beyaz renkti ama baktım elin çinlisinin bile bayrağımıza saygısı var ama bizim hükümetin yok bu aralar ondan dolayı bu rengi seçtim
boyası çok kaliteli duruyor ama kısa zamanda solar mı onu bilmiyorum[COLOR="Silve
malesef ülkemizi yönetenler türk değil hele birde gss saçmalığı varki çok can yakacak .
Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan inşaalah
Hayırlı olsun,güzel bir makina. Benim merak ettiğim şey acaba gerçekten beygir gücü doğru mu? 197 cc de 16,32 beygiri bulan bir çin malına ( kötümsemiyorum yanlış düşünülmesin) güvenemiyorum. uygunluk belgesinde de bu değer yazıyor mu bakar mısınız?
Hayırlı olsun makina şekil duruyor tekeriniz düz bassın.
arkadaşlar ilk yorumlarda motorun ayrıntılı resimlerini istemiştiniz bende isteklerinizi geri çevirmiyorum,gösterge panelini ve ledlerin resimlerini paylaşıyorum birde çanta takmak zorunda kaldım motora onunda resmini ekledim..hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum değerli yorumlarınız için...
motorum şu an 100 km de....yakıt sarfiyatını ölçmedim daha,rodajda olduğu için basmıyorum henüz ama makina mükemmel özellikle ara hızlanması çok harika...
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
hayırlı olsun...kardeş
ön far şekil yalnız
:queen:Ne yapmak istediğin önemli önce düşün sonra UYGULA:queen:
Maşallah süper görünüyor
CANIM KIZIM HERŞEYİM
hayırlı uğurlu olsun. Kargo ödememen de çok güzel olmuş ben motorumu getirirken süha otobüsünün altına atmıştım
..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)